Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 16.

30. 04. 2020
5
5
506
Autor
Benetka

To úplně první setkání s básněmi každého potká a nemine na ZŠ. Nikdy mi z hlívy nezmizí to úmorné učení se nazpaměť a následné memorování. 

Král Karel s Buškem z Vilhartic teď zasedli si k dubovému stolu.

Ti dva už pili mnohou čiši spolu a zapěli si z plných plic...

A znám to i dál ale asi není nutno se namáhat. :)

Avšak tou úplně první bázní kterou se naučil a má ji v hlívě dosud a napořád je od K.K.

Miláčku světlý před zimou zetlí listí i natě.

Sad rudě zlatý z mlhavé vaty pohlédne na Tě.

Na šarlat šípků napadá střípků zmrzlého deště.

Miláčku z jitra budeš mě zítra milovat ještě? 

Vlastně ani nevím proč ale právě mi vytanula na mysli. Stojím za oknem koukám se ven a recituji si...

https://m.youtube.com/watch?v=eEyuIZ3cKzw

 

 

Bůh Pan byl nucen vážně se zamyslet jakým slovem popsat stav a rozpoložení mysli ve které se momentálně, a mentálně rovněž nacházel Slávek. Nicméně po asi deseti vteřinách to vzdal se slovy které odposlouchal od Slávkova kolegy: Jebat Opavu! A je to vskutku velmi velmi úsměvné neboť Slávkova EX pochází právě z Opavy... :D

Slávek se nacházel v jeho standardním a zcela běžném stavu a módu. A sice MIMO. Zcela a naprosto. A to i klidně naostro.

I když...!

Možná že už tak nějak mimoděk najel na jiný třebaže ne zcela nový mód: Motor jeho duše je vytočen do mírně vyšších otáček - samosebou se zvýšenou spotřebou energie a míra nasranosti překročila slušnou mez.

A mezi jinými to odnáší i Dívka.

Slávek sám o sobě NIKDY ALE SKUTEČNĚ NIKDY!!! NETVRDIL, ŽE JE Buch. Tedy kniha. A tedy přeúžasný. Jedinečný a dokonalý a neomylný a... A už neví co!? Ale prostě se do jeho pracovního procesu vloudila chybka. A Dívčina kolegyně byla ohledně toho na Slávka velmi hrubá a nehezká a sprostá. No zkrátka zlá. A to přitom Slávek ví že o i ona dělá chyby. Ostatně jako každý. 

No a proto

JAK VY K MY

TAK MY K VY

Ačkoliv za to třeba Dívka nemůže.

Ale!

Je na stejné lodi. A na to se přeci hraje né?!

Milion pětset tisíckrát mu volá a dělá z něho vola ale on už nechce. Nechce. 

Třebaže na Ni dnes myslel jakožto na Bosorku a aby ji třeba neugrilovali jako Jana. Ale neřekl Jí to. Přišla za ním a říká: Slávku pojď sem! Ale On se kochal přírodou - ruce v kapsách - kterou viděl skrze otevřená vrata jeho skládečku,a Ona přeladila a řka Slávečku...!? Pojď sem...... Ale on jí kontroval. Ne! Ty pojď sem. Ne Já budu vždy poslouchat Tebe,ale také Ty někdy budeš poslouchat mne! A Ona přišla, leč Slávek ji i tak ignoroval...... Přestože by Ji T.A.K!  S.T.R.A.Š.N.Ě! R.Á.D! O.B.E.J.M.U.L! A! L.A.S.K.A.L!!! :(

A Ona mu vypraví sen který Ji nad ránem vyděsil......

Ach! Pane! Ty to vidíš - viď?!?!?!

Je... Tak... Krásná...

A tolik tolik zranitelná...

No - víš v tom snu... Zákazník si objednal od nás zboží,ale nebylo vyrobené. A Mně se to promítlo že sedím v baru a objednám si vodku s džusem. Ale barman mi přinese jenom džus bez vodky! A Já to vidím zapsáno do POHODY! (Pro neznalé je to program nápomocný chodu firmy... Nebo tak nějak...! :) Uffff!!! :)

A Slávkovi jakožto úchylnému jedinci ihned naskočil vtípek od Izera: Přijede chlápek s německou SPZ k benzínce vezme hadici stojanu stáhne si spodky a narve si ji do zadku. Pumpař na to kouká a říká: Dáš ist nicht normal!

A Germán odvětí :

JA! DAS IST SUPER!!! :D


5 názorů

vyzerá to, že Slávek je občas Buch po výBuchu


Alegna
01. 05. 2020
Dát tip

víš, že Karel s Buškem pili Ludmilu?

ach ta láska i přes největší rozladění nad ní není


a já zase ujíždím na K.J.E., první hororová sbírka, která se hluboko zakousla :-)


že ty sedíš s Buškem a Karlem .... bacha ....to je ropný destilát


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru