Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šukáš s Adolfem

13. 05. 2020
0
8
688

Vim, že mě nemiluješ. Vim, že šukáš s Adolfem, že si spolu posíláte srdíčka, že si ho milovala už jako malá, že myslíš jenom na něj, když to spolu děláme, že se tam směješ s nim, když mi voláš.

Vim, že mě nemiluješ. Vim, že šukáš s Adolfem, že je hezčí, než já, že cvičí a je celej potetovanej, že tě dokáže šukat celou noc, že já ti ho nikdy nemůžu nahradit.

Vim, že mě nemiluješ. Vim, že mě nemiluješ. Vim, že mě nemiluješ. Vim, že teď šukáš s nim.....a že ti nikdy nesmim říct.....že to nejsem já.


8 názorů

Hromtom
06. 09. 2021
Dát tip

Androš by se ovšem měl podporovat.... 


Okej, vrátil sem tam původní, polopatickej konec


mimochodem to taky hlod jak pes bejt nemusí, pokud se tomu dá 50 dalších podobnejch textů a stvoří se tak velkej kontext pro knížku. pak to dokonce může oživovat literaturu, zhlašovat jí, dělat si z ní srandáles. jestli přemýšlíš takhle, pak máš bodíka.


jackie the rose
16. 05. 2020
Dát tip Hromtom

a jestli je to fakt text písně a nevloženo do tý rubriky jen pro vtípek, pak si to představuju jako brutální punko experimento parádu jak z českýho undergroundu za komunismu... hehe..


"sem tady sám" je měkkej konec, takovej se slzou! čekal jsem pořádnou tečku, čéče, chlapštější. "že tě dokáže šukat celou noc" a samotnej Adolf je dobrej... cobyne. pořád kravina, ale pořád lepší než tisíc patetických nesmyslných heslovitých veršíčků, co tady kolem můžeme číst. ta přímost a srozumitelnost mi baví, jinak je to bez formy a hlod jak pes. ale co. je to prdel. a prdel je jeden z nejdůležitějších faktorů pro dobrý psaní. kór když se skloubí se smutkem. tak sázej dál!


Pointu, pointu....původně to mělo mnohem polopatičtější konec: "Vim, že ti nikdy nesmim říct, že to nejsem já", ale nerad to lidem tak moc ulehčuju.


Safián
13. 05. 2020
Dát tip

Ty si nevážíš čtenářů. Takto se, ne vždy, tiskly verše před staletími. Mohl by ses trochu snažit.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru