Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 18.

14. 05. 2020
4
3
428
Autor
Benetka

Dívka Nikdykde dosáhla plnoletosti... ;)

A tohle je to čím teď úplně nejvíc krmím své uši.

Na mou duši na kočičí svědomí!

Pomalu ztrácím vědomí...https://www.youtube.com/watch?v=q7VnD6Dqx4M

Když se Slávek loni touhle dobou ve svém skládečku tak trošičku nudil - poté co nakrmil myšičku - vydal se na procházku do přírody.

Ale to bylo taky tak nějak malilinko tepleji než teď. A co přitom nespatřil?!

UFO!!!

I jal se o tom faktu referovat pomocí SMS kamarádům. Ten první odepsal UŽ TO NEHUL,a ten druhý PSYCHIATR TI VYSADIL PRÁŠKY?!?!?!

A Bůh Pan se mohl uchlámat smíchy!

Ale slávek ví,že EmZáci existují! Konkrétně i Dívka se k tomu přiznala,že... 

Leč to je hódně dlouhá a hódně spetitá histórie.

To bylo tak.

Slávek společně s kolegou se chystal vytvořit past na Dívčinu kolegyni. Pouhopouhá legrácka. Ale Vesmír tomu chtěl,že past nesklapla. Tak snad příště! A tež nechytit klíště! Zrovna se probíral další a následující postup když se k tomu Dívka tak nějak nachomýtla. I když Slávek věděl,že i tomuhle Vesmír tak chtěl. A jistěže Ona chtěla vědět podrobnosti. A Slávek jí pravil,že tomu nelze vyhověti neboť by to jisto jistě vyslepičila. Ale Dívka mu tak trochu vyrazila dech. Doslova - když se mi řekne,že mám udržet tajemství tak to udělám. Víš o čem mluvím,že?! A podívala se Slávkovi zpříma do očí... A slávek věděl. Na firemním vánočním večírku...

Na firemním vánočním večírku Slávek hodně pil a naproti tomu byla Dívka naprosto střízlivá. Nutno dodat,Jí ku cti,že nikoli jízlivá. A vskutku velmi zaumíjavý je ten fuckt,že stejně jako Dívka s čistou hlavou tak stejně Slávek ve svém chmelovém kóma si všechno dopodrobna pamatují. Vím,má ZLATOHNĚDÁ chtěl Slávek odpovědět,ale nemohl. Přesto doslova cítil tu energii která mezi nimi proudila... A Slávkův kolega jen nechápavě zíral. Tehdy Slávek Dívce prozradil,že pracoval mimo jiné jako aromaterapeut a masér. To bylo ve chvilce kdy zůstala Dívka u stolu úplně sama a Slávek si vyjímečně dodal odvahy a přisedl si. Tedy... Na židli vedle ní.  A pak Slávek Dívku poprosil aby o tom mlčela - nemusí to vědět každý. A teď to Dívka Slávkovi připomněla... Jo! Zatraceně!! Umí udržet tajemství!!! I když... Slávek vlastně o Ní nikdy! Nepochyboval! 

A Bůh Pan se opět naprosto sqěle baví! A dělá si čárky u položek co už všechno Slávek v životě dělal. Téda vyjma toho,že neustále píše nějaké nesmysly na jakýsi Písmák... A stejně jako Dívka se musí ptát: Je něco co nejsi?! A Slávek tehdy Dívce naprosto bez zaváhání odvětil: NEJSEM ŠŤASTNÝ. A Dívka si to MUSÍ pamatovat.

A pak...

Možná v nějaké předaleké galaxii v nějakém předalekém čase...

Dívka přišla se slovy: Slávečku. Pomoz mi. Mám trápení a když už jsi ten masér tak... Za levým ouškem mám bolístku. Řekni mi co je to?! Klidně se toho dotkni,ale věz,že tůze bolí to. 

A Slávkovi tělem proběhlo mrazení asi jako kdyby jej proklál šíp.

Neboť si zakazuje jakékoliv dotyky s Ní - stačí již když o Ní věčně sní...

No a tak Jí říká: Nemůžu se Tě dotknout - mám špinavé ruce! Ale Dívka toho nedbá. Snad tolik tolik touží po pomoci a tak tedy Slávek přistoupí velmi těsně do Její osobní zóny. A cítí Její osobní vůni. Její vlásky - jakoby rozpustile a jakoby z Lásky - lechtají jej ve tváři. No... Je to skoro jako v HolémÚdském scénáři! 

Dotýká se Jí.

A proudí neskutečná energie.

A proudí neskutečná energie.

A proudí neskutečná energie.

A zároveň to Dívku velmi bolí.

A kdyby si to Dívka mohla přečíst v jeho mysli viděla by:

UDĚLAL BYCH PRO TEBE VŠECHNO NA SVĚTĚ,ALE NEJSEM BUCH.

A Ona slovy odpoví:

JSEM MIMOZEMŠŤAN.


3 názory

Alegna
15. 05. 2020
Dát tip Benetka

:-))) Bože ty to vidíš!!! srdce plné trápení a přesto? proto? napíše něco něžně humorného, pan tě má rád...*** 


blacksabbath
15. 05. 2020
Dát tip Benetka

nejen Bůh Pan .... se opět naprosto sqěle baví!....... :-))))))))))..........*/***


dievča z lesa
14. 05. 2020
Dát tip Benetka

zdá sa, že Tvoj počítač bude zajtra v absolútnom poriadku ... ako hravo si zvládol také obrovské VESMÍRNE číslo ... klobúčik dole


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru