Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V poslední chvíli

15. 05. 2020
11
14
668

Já už jsem k té ženě blíž, než by se žádný z málokterých chlapů vůbec odvážil pomyslet. Sedíme vedle sebe v zahradní restauraci, naše nohy se téměř dotýkají. Kdybych se tak odvážil... mám nebo je brzy nebo co je vlastně? Průšo, ty zkušený děvkaři, zjev se mi!

"Musíš vědět, kam šáhnout, " hučel do mne Průša o dva dny dříve, když jsem se mu svěřil, že s ženami to neumím. Jemu nelze oponovat, on není teoretik, souloží sedmkrát týdně a pokaždé s jinou ženou. Kdysi mě napadlo, že v naší zemi není pro Průšu dost žen a že se jednou zákonitě bude muset opakovat, jenže pak jsem ho potkal po půlnoci, jak souloží na kapotě s Vietnamkou z večerky. Našich pět obydlených světadílů by snad mohlo stačit, snad...

Ale zpátky k meritu: "Musíš vědět, kam šáhnout." Průša věděl, ale on tady nesedí místo mne, celá zodpovědnost je na mně. Tak na koleno, na stehno, kolem pasu? Co rameno, Průšo, poraď, kde jsi! Koleno - facka, stehno - pěstí... nevím, netuším, říkám upřímně, s ženami to neumím.

A pak mi to sepnulo a veden Průšovým pořekadlem, šáhnul jsem do peněženky a zaplatil celou útratu. Podívala se na mne uznale a usmála se. Průša měl pravdu, chlap musí vědět, kam šáhnout.


14 názorů

kvaj
16. 05. 2020
Dát tip

Dobré a má to vtipnou pointu. Jen ta první věta je nějaká divná.


buď rád, že nešáhla první ona.......do tvé peněženky..........*/***


Nami 99
15. 05. 2020
Dát tip

Nejezdí Průša u ČSAD?

Často Souložíme A Dobře.


Kočkodan
15. 05. 2020
Dát tip

Jako člen SKPČ (Sjednocený klub příživníků a čórkařů) se podivuji nad tím, že nešáhnul na peněženku její.


Markel
15. 05. 2020
Dát tip

pobavena všecka celá :-)) *


Herr_Jaroslav
15. 05. 2020
Dát tip gabi tá istá

Gabi ta stejná: Byl tam v textu malý překlep, ale naštěstí jsem si to po sobě přečetl, jelikož jsem věděl, že co do korekce gramatiky jsi horší než MS Word :)


Herr_Jaroslav
15. 05. 2020
Dát tip aleš-novák

Al. Nov. - tam se předpokládá, že pokud by sáhl do její peněženky, v žádném případě by nenásledoval její uznalý pohled a úsměv... :)


dnes bez chybičky a zábavne * :)


vybrat si mezi jejím kolenem, stehnem a pasem zrovna peněženku, to vyžaduje velkou dávku odvahy...o)


Safián
15. 05. 2020
Dát tip

Zábavné.


Gora
15. 05. 2020
Dát tip

To víš... tohle se fakt četlo samo!!


Jsi rychlá jako blesk :)


Gora
15. 05. 2020
Dát tip

Skvěle... pobavils!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru