Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tři tlačítka

06. 05. 2002
11
0
1807
Autor
valerinka

\\\"Kam jsem zase dala ten zasranej ovladač?!\\\"

 

Šmátrám po stole, na kterém se vyskytuje spousta zbytečných věcí - krabička od cigaret značky Lucky Strike, věnované sirky od kohosi neznámého, upatlaná lžička od jogurtu, hrnek s nedopitým ranním kafem, ale hlavně spousty papírů popsaných zbytečnými slovy. Na ruku se mi přilepil kousek izolepy a ani nevím, kde se tam vzal. Rychle jsem ho sklepala a přilepila někam na stůl. Jedno kam. Stejně už tam za pár hodin nebude.
Prsty jsem narazila na porcelánového slona, který mi darovala jedna kamarádka, ale už stejně nevím jaká. Vzala jsem ho a prohodila oknem, aby se mi do pokoje plného zbytečných věcí dostal alespoň malý náznak slunce. Venku byla noc. Jaký to pech. Už jsem ani nevnímala co je za den a je-li den či noc. Bylo mi to fuk, když jsem jela.
Krásný únik z reality jsem si dopřávala každý den.
Na stole plném věcí, které jsem teď nepotřebovala jsem nic nenašla.

 

\\\"Kde jen může být! Zrovna, když ho potřebuju!\\\"

 

Pomalu a opatrně jsem se přemístila k posteli, na které se mi, jako vždy, válely hory knížek, které jsem si chtěla jednou přečíst. Štiplavý pach cizího potu se mi vtíral do nosních dírek. Bylo to jako by ti někdo strkal prsty do nosu a postupoval dále až by ti ten nos úplně rozdrásal. Musela jsem na chvíli zadržet dech, ale později jsem si na to zvykla. Už mi to ani nebylo tak nepříjemné. Mezi knížkami jsem nacházela odpadky, použité kondomy, špinavé spodní prádlo, kousky ostříhaných nehtů, prášky na uklidnění, ale pořád jsem nenašla to, co jsem potřebovala k tomu aby se mi ulevilo. Jediná malá věc se třemi tlačítky.

 

\\\"Kam jenom mohl zmizet?!\\\"

 

Tři tlačítka, která jsem potřebovala k tomu, abych se probrala z té strašné kocoviny, kterou jsem měla. Tři tlačítka, která se dala stisknout pohybem jedné ruky...Ctrl+Alt+Delete!
...
...
...
\\\"Kam jsem zase dala ten zasranej ovladač?!\\\"


Aki
27. 08. 2002
Dát tip
máš na mysli tenhle dálkáč? sis ho zapomněla u mě :o))*

Čolito
03. 06. 2002
Dát tip
moc dobrý......

Gatty
30. 05. 2002
Dát tip
týýýý jo, krásně napsaný, tak jak mam já ráda napsaný věci a nad timhle se dá krásně přemýšlet

Blaznivkaaa
07. 05. 2002
Dát tip
!!! Je to hezký!!!Taky bych občas chtěla zmáčknout...::)!*

Hakim
07. 05. 2002
Dát tip
Ouvej! Toť taky příběh... Jo a tipuju

Serendipity
07. 05. 2002
Dát tip
cerstvy buchty od maminky od synovce zardenky modry kote od inkoustu bily vino od Bzence Pripomnelas mi tenhle uryvek z Plihala svym prvnim odstavcem. Trochu depresivni na mou soucasnou naladu

Amanda
06. 05. 2002
Dát tip
Silne...rekla bych i kraaaasne tvrde a tolik rikajici ale... ...s dovolenim zarazuji do klubu...!*

Radost
06. 05. 2002
Dát tip
to tlacitko by stacilo jen jedno...:-((

cup_of_tea
06. 05. 2002
Dát tip
Zaver se mi libi, ale zpusob jakym je to napsany me moc nevzal.Myslim slohove, moc mi to nesedi- opakovani slov a pouzity vyrazy... NIc moc...Kazdopadne napad na ctr+alt+delete je super!! :-)

JohnieBass
06. 05. 2002
Dát tip
Uffff! Já si říkal co je to za věc s tlačítkama! Tak to jo! Je to hodně silné! Hlavně vše co je na posteli! Líbí! Akorát mi nende zmáčknout Ctrl-Alt-Del jednou rukou:o) Velmi zajímavé dílko stahuji si! J.Bass

Danny
06. 05. 2002
Dát tip
:)) pěkné! pokud bys nenašla ty tři tlačítka, mohla bys (v linuxu) napsat /sbin/reboot

des_te_meer
06. 05. 2002
Dát tip
*

Cirilla
06. 05. 2002
Dát tip
ňo, sakra - takhle vypadá pokoj na koleji mýho kámoše brrr, ale T* :o))

zoo
06. 05. 2002
Dát tip
*

sue
06. 05. 2002
Dát tip
mam to! ovladač je v té krabičce cigaret. uhodla jsem?

Krel
06. 05. 2002
Dát tip
drsné...

Brunhilda
06. 05. 2002
Dát tip
takove sci-fi.......... btw: nekdy je lepsi uplne vypnout, ponevadz restart vobcas zpusobi nouzovej rezim (moje zkusenost :o)))

tanganika
05. 05. 2002
Dát tip
Vzala jsem ho a prohodila oknem, aby se mi do pokoje plného zbytečných věcí dostal alespoň malý náznak slunce. - krasa!!! dobra myslienka!!! 3 tlacitka!!! mozno trochu na mna drsne ale tip je tvoj!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru