Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Enigma touhy

28. 05. 2020
6
4
370
Autor
Movsar

Pan Kochan pracoval jako hlídač akademického knihkupectví na rohu Václaváku a Vodičkovy. Aby splynul s okolím, vystupoval akademicky: pěstoval si bujarý knír, jaký vévodil tváři Friedricha Nietzsche, nikdy nezapomínal na vázanku a dekorativní brýle, stejně jako na výraz hloubavého ponoru až téměř na dno mírné skepse. Pod tou oduševnělou fasádou ovšem pan Kochan nezapřel své nomen omen: tajemství, jemuž podléhal, nebylo tajemství knihy, nýbrž tajemství ženského těla.

A protože pan Kochan nebyl agenturou dohledu vybrán pro akademické knihkupectví náhodou, používal fištrón. Aby čtenářky vydaly svá tajemství, bylo nutno instalovat je do choulostivých pozic. Za tím účelem pan Kochan u bratrů Kočků dole v Holešovicích nakoupil pytlík pouťových prstýnků, po koruně jeden. Nejprve si jako tygr v buši vyhlédl kořist a pak nenápadně pohodil prstýnek pod regál s ženskými romány, k němuž kořist chodívala pít. Pak už jen pozoroval, jak se dotyčná dáma shýbá pro blýskavou cetku a vystrkuje přitom rozkulatělou zadnici do prostoru a někde pod zbytečnou látkou ji i decentně rozevírá. A vtom se mu rozšířily oči i nozdry, z tlamy se mu spustily grindle a srdce mu tlouklo buben.

Pan Kochan sice tajemství ženského klína nikdy nerozluštil, tuhle navýsost nesrozumitelnou enigmu touhy neprolomil, ale to se stává i jinačím borcům.


4 názory

Alegna
28. 05. 2020
Dát tip

opět barvité vypravování***

někdy je dobře, když tajemství zůstane tajemstvím :-)


lastgasp
28. 05. 2020
Dát tip

Bezva styl psaní. Škoda jen že voyerský, šmírácký příběh končí rozšířenýma očima a nozdrama. Chybí gradace v účelu luštění enigmy. 


a2a2a
27. 05. 2020
Dát tip Gora

Skvělý název, přímo perla, nelíbí se mi tlama a i to rozevírání hodně narušuje jinak naprosto švihácký jazyk. bezvadný obraz s vtipem nabízí i zbytečná látka.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru