Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holka v citronovém negližé

02. 06. 2020
13
8
443
Autor
Movsar

Pavouk

Řidiči šestadvacítky leze po mohutném předloktí veliký chlupatý pavouk. Je modrý a vypadá, že kouše, straší cestující. A oni se uklidní, až když zjistí, že leze řidiči pod kůží. Že mu ho tam kdysi vytetovali kamarádi z třetí nápravně-výchovné skupiny valdické kartouzy. Ale řidič je taky velký a chlupatý a taky trochu působí jako pavouk a pod hustým plnovousem má dva kly a těmi kouše housku se sekaninovým máslem a roztockou šunkou, co mu ráno připravila manželka, protože na točnu v Šárce to je z Kamenické o hlad.

 

Voněla bouřkou

Na Klárově do tramvaje nastoupila holka v šortkách. Nohatá, opálená. A ta nahá stehna voněla bouřkou a svítila jako blesky. Koleny se zapřela do sedačky před sebou, takže jí vylezl kus zadku a nebýt těch šortek, otevřela by se jako ztemnělá obloha a člověk by zešílel.

 

Holka v citronovém negližé

Do oken prší, z pátku se klube noc a ty vypínáš rádio a bereš na sebe citronové negližé. Až usneš a sny na tebe pohlédnou jako oko uragánu na mořeplavce, úlekem se tvé citronové negližé vyhrne, takže i tma ustrne plnokrevná vzrušením.

 

Grácie

V hlavách jim šumí víno a v klínech nepokoj. Ještě si vyrážejí, grácie, ještě téhle noci neřekly poslední slovo. A mají čas, i když už dávno není krytý zlatem mládí. Taxikář štěká klaksonem jak netrpělivý pes, už chce uhánět ulicemi s jazykem vyplazeným do větru. Ten debil, poznamenají na schodech činžáku a propuknou v roztomilý smích.

 

Kaluže touhy

Z kouhoutků voda, z aut olej, z milenců teče touha. A v máji teče proudem, těch hektolitrů, těch kaluží touhy, toho promoklého prádla, co se pak suší ve dvorech na šňůrách, aby se k němu v pravou chvíli připlížili fetišisté...

 

 


8 názorů

Movsar
02. 06. 2020
Dát tip

Dekuju pratele za ohlasy. 


lastgasp
02. 06. 2020
Dát tip

Sekaninové máslo v negližé s citronem je úžasný recept na usmívání, když z milenců teče touha. Bezva.


Po ránu docela pobavilo.

Pavouk není špatný, ale Gracie jsou lepší :)


Movsar
01. 06. 2020
Dát tip Gora

Snažím se ho prosadit na trh, třeba se ozvou z Ramy, že by koupili recept nebo adpoň název.


Gora
01. 06. 2020
Dát tip

Co máš v poslední době s tím sekaninovým máslem, že je tvé oblíbené? :-)

Pavouk u mě dnes vede.


Na negližé se vždycky těším...odkud vykouknou...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru