Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 30.

31. 07. 2020
5
2
314
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=bDtr3ag-wjc&t=16s

Vážení cestující věnujte prosím pozor následujícímu hlášení. Kolem prvního nástupiště bude projíždět vlak! (Přeqapivě vlak!!!) Dbejte vlastního bezpečí a nepřibližujte se ke koleji kterou bude projíždět vlak. Ale Slávek toho nedbá a spolu s Adámkem stojí na perónu a mává vláčku. I když už Adámek dávno není a Slávek nemá sílu na mávání. Vlastně... Nemá sílu na nic. Podívej Adámku! Rakouská mašinka táhne vláček náklaďáček - viď?! Slova zní do prázdna......

Sousedovic Toníček nemá žádný koníček... A stejně tak i Slávek. Téměř každého dne po šichtě tráví svůj čas na rychtě a napájí se... Ale nikoli dvanáctkou jen o stupínek níže a bez té hanácké. Užívá si léta. Dokud to jen jde. Sedí na přednádražní zahrádce a sleduje tep vůlkolního života. Ale jen sleduje. Nic víc. A nic míň. A pochopitelně kouká po holkách. Bez toho to nejde. Ale opět jen a pouze kouká. Možná proto že jiná alternativa prostě není. Leč spolu s klasikem musí říct: LÉTO BUDIŽ POCHVÁLENO!!! A to nejméně za to že více odhaluje. Odhaluje to co jindy bývá skryto. Ale stejně stále stejně maluje to své neurčito...

Dnes to byla čtyři mladá děvčata dle odhadu někde kolem dvaceti. Neseděla na zahrádce ale uvnitř rezervace (čti restaurace) nicméně nešlo si jich nevšimnout. Posilněna rumem Morgen bylo jich všude plno. A! Všechno tůze atraktivní krásky!!! Jedna z nich měla na hlavě nasazeny UFOunské anténky. Leč nebyly to jen tak obyčejné tykadélka! Byla to dvě ztopořená pánská kladélka!!! A když pak přišla chvíle přesunout se jinam šla dívka s tykadélky kolem Slávka a řiká mu: Já newim...?! Že je to trapný?!?!?! A Slávek řiká nééé!!! Je to SUPER!!! A její kámošká řiká - jí to povídám celou dobu! Ale ta krásná marťanka si stejně mlela svou: Je to trapný... A Slávek se chtě nechtě musel opakovat a potvrdit svoje SUPER!!! No ale pak nasedla do nějakého auta které pro ně přijelo a byla pryč. Tečka.

Slávek si na Břeclavském přednádraží připadá jako u vytržení. Nestačí se divit co je všude kolem lidí S a nebo NA jízdním kole! To se fuckt celá republika zbláznila a HURÁ!!! Všichni na kola?!?!?! Mladí staří muži ženy děti - ty možná z donucení ale prostě všichni?!?!?! No... Slávek se uklidňuje tím že prostě žije na bezmála téměř úplné rovině kde to na kolo přímo svádí. A na víc se všichni chtějí podívat na LVA!!! (LednickoValtickýAreál). No... Jsou to desítky ale spíš stovky kolařů každý Panův den. Ovšem v souvislosti s létem to má i svá nesporná pozitíva. To tak přijely dva mladé páry. Hoší Slávka nezajímaj ale slečny! Jedna byla teda jako by ji včera pustily z Dachau a navíc děsně navlečená ale zato ta druhá. Rudé tílečko na ramínka bez podprdy!!! A když se pak ještě navíc předklonila... Ufff!!! Ďalší infarkt v tom storočí!!!

Jako kdyby nestačilo to že mu tohohle bezmezně dopřává ZLATOHNĚDÁ. V oné hořkosladké komedii jménem život. No... Dá se říci že Slávek spíš více než méně rezignoval. Už neřeší potkávání/nepotkávání se a podobné krávoviny. A do jisté míry má ZLATOHNĚDÁ ke Slávkovi mnohem blíže než ke komukoli jinému... A to ne jen proto že prostě v rámci pracovní náplně musí. Přesně před týdnem mu při jedné návštěvě řekla jak je smutná ONA když je smutný Slávek. A tak to teda Slávek naprosto netuší PROČ!?!?!? Načež mu ONA odpověděla že když je ONA smutná tak si pustí rozhovor našeho českého lyžaře jménem Řezáč kde použije československoněmeckoanglickou hatmatilku jako odpověď na všetečné otázky reportérů. Aneb co je to ŠŮŠN!?!?!?! A ZLATOHNĚDÁ povídá Slávkovi: Můj taktik je zkusit šůšn! A pak je mi hned lépe... A poté mnohem později večer Jí to Slávek našel na YT a poslal a pak si asi dvě hodiny esemeskovali...... No... A to je prostě život. Včera Slávek potkal náhodou ZLATOHNĚDOU cestou do útrob firmy a ONA mu řiká: Jak jsi věděl že jdu za tebou? NEVĚDĚL. Ale když už Tě vidim tak mi prosím pomoz vyřešit následující  problém - ok?! Áno pravila a Slávek že si mezitím uvaří kafe. A když přišla tak se Slávek zeptal: Měl jsem pravdu že?! Ale ZLATOHNĚDÁ je příliš chytrá na obyčejné slova věty a tak. A tak řekla: JAK MÁM VĚDĚT ŽES TO NEUDĚLAL JEN K VŮLI MNĚ PROTO ABYCH DOSTALA ŠANCI SE PROJÍT?! (Protože jinak skoro 8 hodin musí sedět na tom svém KŘÁSNÉMPŘENÁDHERNÉMMIMOIDNÍM ZADEČKU?) Fuckt chytrá holka.

A Slávek pravil: 

Myslíš jen PROTO ŽE TĚ MÁM RÁD?!

Usmála se a kývla hlavou...

A dnes...

Jindy huláká už z daleka: Čau Slávi!!!

Ale dnes ne. Dnes přišla tiše a řiká Slávkovi:

Dnes jsem 

MĽKVA


2 názory

„ale small probleme ten kilometrs šušn!“......*/****************


Alegna
01. 08. 2020
Dát tip

jo léto, krásný čas :-) a jdu si najít co je šůšn


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru