Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 31.

04. 08. 2020
5
4
287
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=xHBdT5EtCbI

Slávi! Kde jsi?!

To ZLATOHNĚDÁ touží po Slávkovi...

Ne. Dobře. Netouží. Hledá jej. Slávkův skládeček je rozdělen zhruba na dvě poloviny oddělené od sebe plechovou přepážkou. A když se právě nezdržuje v první polovině kde má stůl křeslo PC a tak tak jej nikdo v té druhé půlce nemůže vidět.

Tady nikdo není!!!

Ako je to možné?! A kto to mluví?!

GAVARÍŤ MASKVÁ.

Slávek právě sundával s asi pětimetrové výše paletu se zbožím a ZLATOHNĚDÁ která se mu zjevila za zády znaleckým okem prohlásila: Slávi - nějak se ti to kývá. Hmmm... Jo to je fuckt. Ale furt je to lepší než kdybych se kýval já ne?! Slávek měl na mysli že by se třeba teoreticky mohlo stát že by pracoval nalitej a to by potom asi bylo možné úplně všecko. ZLATOHNĚDÁ se usmála a přikývla jako že ano. Ona samozřejmě nemůže vědět co všechno už Slávek jakožto skladník zažil byť se této profesi věnuje jen posledních zhruba dvanáct let... Možná že kdyby viděla některé jiné situace které zažil tak by se posr... strachy...?! A nebo taky možná ne.

Slávi. Ja by som potrebovala................................. Kdyby existoval kulomet na slova byla by to ZLATOHNĚDÁ.

Slávek ji méněvíce vyslechl a horlivě kýval hlívou jakože dobrý a tak. A tak pak byla ZLATOHNĚDÁ šťastna že jde vše podle plánu. Ovšem dle Jejího plánu. Ovšem jen zdánlivě páč Slávek jako obvykle stihl zachytit jen cca 31% Jejího monologu. A to se prosím pěkně snažil a to prosím pěkně je MAX!

A Ona pak začala tančit opojena štěstím že Slávek vykoná vše co si pamatuje že mu řekla. 

Mimořádný smile: :D

Hele: Tady nemáš co tančit! Tady jsi v práci a ne na discotéce!! HerGott!!!

Hmmm... Odvětila. Diskotéky nějak nejsou. Tak kde se pak mám vytančit?! 

Zkus to doma. Osol si hi-fi naplno a do toho!!! Radil Slávek.

Jenže... ZLATOHNĚDÁ posmutněla. Jenže v tom našom jedna plus nič pri tom akurát tak vydráždím psa. A on je potom agresívny. Áha! Tak proto máš vykousané ty díry na kolenou!!! ZLATOHNĚDÁ dnes přišla oblečená do černých riflí s dírama na kolenou. No... Téhle módě Slávek (s)prostě nemůže přijít na chuť. Usmála se. Ne. On má teď LÍZACÍ období. A to tedy měl zase Slávek co dělat aby zachoval vážnou tvář! I když myšlenky se mu rozeběhly do daleka do široka do...! Chtěl se Jí zeptat zda to tedy znamená že doma chodí nahá?! A... No... No coment! Víš vždy když tančím tak na mě skáče a olizuje mi nohy. A to není moc příjemné - studí to! Jediné co na to Slávek dokázal říct - a to už i tak bylo na hraně sexismu! :

TAK RÁD BYCH SI TO S TÍM PSEM VYMĚNIL!!!

A ZLATOHNĚDÁ se opět jen usmála a nijak dál a víc to nekomentovala. No... Slávek si uvědomuje že by neměl zacházet při konverzaci do zakázaných oblastí jenže: Kdo dokáže říct kde je ona pověstná HRANA!?!?!? Jakože tohle ještě jo a tohle už nee?!?!?!

ME TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

A Slávek by při tom byl na rozdíl od psa něžný...... Páč zavLáskovaný...... A... A tak.

Nicméně ještě mu při tom Jejím tančení bleskla hlívou jiná rovina/vesmír/alternativa...

AnděLenka.

Slávkova exmanželka taky ráda tančila. Slávek nejedl nepil nic nechtěl pro sebe. Chodil v jedněch odrbaných hadrech v jedněch ošlapaných botách. Jen proto aby Ona měla něco navíc. Slávi! Koupila jsem si nové botičky! Balerínky! Nevadí?! U vietnamců za třista korun... Nevadí Lásko. Miluji Tě. Milion věcí si nemůžeme dovolit žijeme z jednoho platu a náš syn je na prvním místě ale! Ty si taky dopřej... Chodila do orientálních tanců. Slávek na ni pak do noci čekal jestli se v pořádku vrátí a dokud nezasvítila světla jejich auta na parkovišti za domem tak neměl klid. 

Jenže další srovnání AnděLenka vs. ZLATOHNĚDÁ se nabízí hned v zápětí. ZLATOHNĚDÁ V jednatřiceti zápasí jen se psem s nevytančeností a možná ještě s partnerem. A taky možná s tim Jejim prostorem jedna plus nič. Potom se klidně může pustit do tance JEN TAK. AnděLenka v jednatřiceti byla maminka sedmiletého kluka. A taky byla manželka chlápka který možná nestál ani za zlámanou grešli. A taky ji trápil smutek a stesk a... A nebyly peníze skoro na nic. A její neschopný manžel......

Tohle ZLATOHNĚDÁ nezná.

A tak stále může tančit.

 


4 názory

dievča z lesa
07. 08. 2020
Dát tip Benetka

smutnoláskavé


Alegna
06. 08. 2020
Dát tip

napadl mě tanec jako projev volnosti :-)*****

souhlasím s black, taky o tom něco vím.....


odvietnamcůzatřista.....nekup to......jjjj...tuhle životapouť hodně z nás zná....HerGott!!!.....už zas můžu tančit........*/****************


aleš-novák
04. 08. 2020
Dát tip Benetka, Alegna

Dobrý seriál...ze života...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru