Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lehká erotika II.

09. 05. 2002
6
0
2291
Autor
Agony

Pokračování včerejšího prvního dílu...

 

II.

 

            Po chodbě šestnáctipatrového domu jsem se šoural s kyselým výrazem ve tváři. Petra mě držela za ruku a za celou cestu od školy na mě nepromluvila ani slovo. Plně se soustředila na následující akt. Klíč zachrastil v zámku a hnědé dýhované dveře otevřely cestu do jámy lvové. Byt měl nezaměnitelnou nasládlou vůni, kterou jsem připisoval vonným tyčinkám.

            „Dojdu se nejdříve osprchovat,“ řekla a zmizela za dveřmi koupelny.

            „Počkám tady,“ řekl jsem a ukázal rukou směrem k ložnici.

Petra za sebou zavřela dveře. Za chvíli jsem uslyšel zvuk tekoucí vody. Vešel jsem do ložnice. Posadil jsem se na postel a dvakrát se na ní zhoupnul. Pérovala dobře. Bodejť také ne, takový provoz na ní musel zanechat nějaké následky.

            Byl jsem docela unavený a tak jsem si povolil kalhoty a natáhl se na postel. Poslední týdny jsem spánku moc nedal. Zato Petře ano. Nebo spíš ona mě. Jak jsem tak koukal do stropu, kterému dominovalo oválné zrcadlo. Čím déle to Petře trvalo, tím více se ve mě probouzely myšlenky na útěk. Voda však ztichla o vrznutí koupelnových dveří mě utvrdilo v tom, že už není úniku.

            Připlula ve svých chlupatých pantoflích, kolem těla ovinutý ručník. Hrdě dmula hrudník, ač k hrdosti neměla pražádný důvod. Začínalo mě to bavit. Lehl jsem si na bok a podepřel si hlavu rukou. Pozoroval jsem, jak se Petra pohybuje, jak se hýbe v bocích, jak se usmívá.

Naše oči se potkaly. V tu chvíli jsem už věděl, že zase zůstanu dlouho. Zítřejší písemka z matiky hrozila pohromou, nepostoupit do dalšího ročníku není žádný med, ale vše jsem hodil za hlavu.

Petřin ručník se snesl na akvamarínový koberec. Překročila ho a pomalu šla k posteli. Na to, jaká je to šelma, si dávala pěkně na čas. Zůstal jsem sedět na posteli, Petra si na mě obkročmo sedla a začala ze mě stahovat tričko.

„Dělej,“ řekla nedočkavě.

Tričko už bylo překonáno, ještě kalhoty a směna začne.


Vihar
22. 09. 2005
Dát tip
Je to tak až neskutečně krásný, že to snad musí být vysněný... t

bufina
13. 05. 2002
Dát tip
začínám být zvědavá na závěr

Deltex
13. 05. 2002
Dát tip
Líbí se mi to, právě proto, že to popisuje trochu nevšední zážitky a navíc nevšedním přístupem... je to čtivé... žádná nuda... jen tak dál, už se těším na další pokračování!

Čajke
13. 05. 2002
Dát tip
**!

Deltex
12. 05. 2002
Dát tip
:o) nějak se nám to tu začalo rozvíjet:o))) Inu, je to skvěle sepsané a jde-li o reálný zážitek... aneb někdo má, někdo nemá...:o))))

Agony
12. 05. 2002
Dát tip
Deltex: Tý jo, nejsem pojišťovna..:)) díky. Jsem rád, že se to někomu líbí stylově, tohle jsou moje první povídky vůbec.

Nyx
11. 05. 2002
Dát tip
Hm to já jsem teda na gymplu takhle s kamarádkama nekamarádil, spíš jsme se šli s kamarády opít do hospody, abychom alespoň trochu zapomněli na naši bezmoc, která nám kralovala v bezradných očích, když si naše milované platonické lásky odváděli ti oškliví starší a já nevím jací frajeři a nenáviděli jsme je, protože to byla nespravedlnost. Jak je vidět vývoj jde správným směrem, svoje dívky ze školních škamen hezky pomilovat každý den!!! A vůbec mi nevadí, že to někomu slohově nevoní, já vnímám tu situaci a ta je popsána hezky, možno až závidět. Tak.

Agony
11. 05. 2002
Dát tip
Nyx: Díky. Ono ale nešlo o spolužačku ze školy, tahle byla o deset let starší!!! Kamarádkám ve škole jsem se ale také nestranil, (NAOPAK) i když si je starší občas odváděli.... ale o tom až jindy a v jiné povídce.

Kastel
10. 05. 2002
Dát tip
nečte se to špatně

Kytička
10. 05. 2002
Dát tip
Čte se to moc pěkně, a co bude dál, co bude dál, milý Agony :-) ****

Regis
10. 05. 2002
Dát tip
Nemyslel jsem dogmatické, ale to dojmatické, tedy snažící se jen budit dojmy... ;) A nejsem vampír, když už tak vampejr... Příběh není čistě technická záležitost, to je začastý omyl těch, co o něm nechtějí moc přemýšlet... Ano, myšlenka zajisté předchází realizaci textu, ale měla by se v něm objevit... ;)) Asi se rozcházíme v chápání povídky jako literárního žánru... no, nic, jak říkal Cimrman, můžeme s tím nesouhlasit atd...

Agony
10. 05. 2002
Dát tip
Regis: Tak, u Cimrmana bych skončil :))), rozcházíme se v pohledu na věc, ale to ještě neznamená, že nemáme každý kousek své pravdy. Jo, a promiň, vampejre:)

Cirilla
09. 05. 2002
Dát tip
ty jovka, dobře napsaný! Akorát mi na tom nesedne : ...směna začne... - tak proč s ní spal, když to hrdina popisuje jako nucené práce? Ale každopádně*

Agony
09. 05. 2002
Dát tip
Cirilla: Čekal jsem přesně tuhle reakci, ale nepředbíhej, proto děj končí zrovna tady:)

Dabi
09. 05. 2002
Dát tip
:o)...a dál? Špónuješ nás jak kšandy:o))))

Annika
09. 05. 2002
Dát tip
presne ksandy su ten spravny vyraz t*

Deltex
09. 05. 2002
Dát tip
Skvělý styl, skvělé obraty, skvěle čtivé... *

Radost
09. 05. 2002
Dát tip
jo, dá se to číst, ačkoliv je to dost nezralé...

Regis
09. 05. 2002
Dát tip
A? O co jde? Napsat řemeslně kousek textu zvládne kde kdo, ale nějaká myšlenka nebo sdělení nebo třeba pointa, to už je příběh. Toto není žádná povídka, ale text... markantní rozdíl. Navíc ani po stránce řemeslné nejde o zázrak... Je to plytké, dojmatické ;) a nezralé. A navíc se mi to ani nelíbí... ;))

Orbi
09. 05. 2002
Dát tip
chmm:-)Zajimave!

Agony
09. 05. 2002
Dát tip
Díky za zastavení milé kritičstvo:)) Dabi: neboj dočkáš se:) Radost: No to mě může rozesmát, když mi 19-letech kluk napíše, že je to nezralé:))). Uvědom si, že se jedná o spis 17-letého kluka (ač sám jsem za tímto věkem mnohonásobně). Vzpomeň si, jak si byl v sedmnácti zralej ty.... Regis: ty vampíre jeden:))), myšlenka předchází samotné realizaci textu, který se tak stává sdělením. Přípěh je čistě technická záležitost, která se jako kostky staví na sebe, jedna za druhou. A já prostě jen nejsem na vrcholu pyramidy. PS: Myslel si asi dogmatické. V tom případě uveď nějaké dogma, když už vážně-žlutě, tak opravdu a ne jen na efekt. Dík, formu ber s nadsázkou:))), ale připomínky vážně.

Dabi
09. 05. 2002
Dát tip
:o))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru