Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

123

10. 09. 2020
2
1
177
Autor
DN

Jedna, dva, tři. Zažehni jiskru v srdci. Elektrický proud proudí žilami. Stojíme před koncem světa. Ležím přes hranice. Vyřeš hádanku. Odpověz na otázku. Ještě chvíli stůj. Ani se nehni dokud nepovolím oprátku. Co bys chtěl? Po čem vlastně toužím? Rutina mě zabijí. Jsem doufající. Jsem věřící. Je to skoro nadávka. Žiji v naději, ale ta s každým dnem slábne. Nemůžu nikde najít čerpací stanici, kde by ji tankovali. Není to vlastně droga. Dej mi víc. Jsem slaboch? 

Uprostřed pustiny stál dům. Jedna, dva, tři a je pryč. Když třikrát zaklepeš na jeho dřevěnou stěnu nic se ti nestane. Vždyť tu není. Nechci pokračovat. Nechci se vracet na start. Co mám do prdele dělat, když už nemám sílu pokračovat. Je hezký, že člověk zvládne skoro všechno, ale to neznamená, že bez následků.

Jedna, dva, tři, zapomenu úzkost. Jedna, dva, tři, přestanu se bát. Jedna, dva, tři, budu pokračovat po vyjeté koleji. Jedna, dva, tři, vymažu mysl. Jedna, dva, tři, vymažu sebe. 

 


1 názor

Alegna
12. 09. 2020
Dát tip

je těžký čas, když dojdou síly......přeju nový příliv***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru