Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čekání

12. 09. 2020
4
5
193
Autor
DN

Moji démoni jsou skuteční. Chutnají skutečně, když líbám jejich duši. Je tady peklo nebo zapomnění? Čekám na smrt. Pohybuji se od odnikud nikam, na spirále čas ubíhá jinak. Moje mysl byla průzračně modrá, vlastně stále je. Odnikud nikam. Šeptá odnikud nikam, moje duše. Ztracená nalezená touha. Budí mě ze spaní. Zdál se mi sen, který nedává smysl stejně jako moje předurčení k životu. Je pravda, že má každý své předurčení? Každá věc má své místo, tloukli mi do hlavy. Není to pravda. Řetězy. Tvá slova jsou úponky. Hledají…, hledají…, hledají čeho se chytí. Tápu. Hledám čeho se chytit. Myslel jsem, že se musím chytit nějakého člověka, ale lidé chtějí lapit něčí duši, nechtějí společně růst a proplétat se v úponcích slov. Každým dnem tělo těžkne. Čekání…, čekání…, čekání je nekonečný oceán, nekonečný vesmír. Je stejně prázdné jako osamělá duše. Jsme jen tak prázdní jako ona. 


5 názorů

Umbratica
18. 09. 2020
Dát tip DN

Všichni máme karmický úkol, jen jde o to, abychom pochopili, jaký úkol byl určen právě nám. Než to pochopíme, je lepší dát si aspoň nějaký těžký a obtížně splnitelný úkol. Hlavně jde o to plnit úkol a ne jen čekat že, něco přijde. Nepřijde totiž nic. Něco se může stát jen tehdy, uvedeme - li sami sebe do pohybu.    Tip za upřímnost.


DN
13. 09. 2020
Dát tip

Děkuji, Evženie. :)


DN
13. 09. 2020
Dát tip

Moc děkuji, Alegno. :)


Ano, už se dostáváš dál a je to dobře.

Rozděl text, pak některá místa ještě více vyniknou.


Alegna
12. 09. 2020
Dát tip

umíš vyjádřit silné pocity.....věřím, že najdeš oporu pro svůj růst, nemusí to být nutně člověk....***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru