Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svazáčci v televizi

23. 09. 2020
6
4
296
Autor
Movsar

Na ČT24 vystoupili studenti, chlapec a děvče. Návrhu udělit jednodenní ředitelské volno řekli svorné Ne!  Ach, jak připomínali svazáky. Tím budovatelským patosem namířeným ke vzdělání (jistěže jen formálnímu), tou trapností, hloupostí a bezohledností k hlediskům druhých.

Tahle generace mladých lidí je podivuhodně konzervativní. Za nás se ještě romanticky snilo o něčem, jako jsou dva roky prázdnin. A kdo by chtěl takové snění z první lavice kazit, dostal by právem po hubě. Dnes je vše naopak. Tomu výstupu v televizi už chyběl jen nějaký kohoutovský verš...


4 názory

lastgasp
26. 09. 2020
Dát tip

Proč jejich výlev označovat trapností, hloupostí a bezohledností. Jsou pouze nezkušení. Za trapného hlupáka a nezohlednou entitu bych spíše označil zdroj, ke kterému se vyjadřovali.


blacksabbath
24. 09. 2020
Dát tip Aru

kdo by chtěl takové snění z první lavice kazit, dostal by právem po hubě...... takové přeshubudání by leckomu prospělo.........:-))))


Aru
24. 09. 2020
Dát tip

co to je vzdělání netuším, a televizi nesleduju :D


aleš-novák
24. 09. 2020
Dát tip Movsar, Alegna

však si už letos užili prázdnin dosytosti...:o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru