Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tramvaj 1910

06. 10. 2020
9
7
698
Autor
Zuzulinka

Milí příznivci tramvaje,

dnes můj příspěvek bude o trochu jiné poezii, o "poezii" zaniklé tramvajové trati ve městě, kde žiji - a sice ve městě Český Těšín (Kdo nemá povědomí, tak v červenci roku 1920 bylo dříve jedno rakousko-uherské město Teschen rozděleno na dvě části - Cieszyn a Český Těšín. Hranice obou měst v půli tvoří řeka Olza/Olše a žijeme tu prostě pospolu ve dvou státech, ale stále spojení jenotnou historií. Jsme svého způsobu raritou v našem státě.)

Tolik na vysvětlenou a nyní k věci...

Můj muž vymyslel rodinnou deskovku. Já mu jen pomáhala - hlavně jsem tedy usměrňovala a redigovala, aby toho nebylo příliš a nezahlcovalo to. Tahle lapálie se táhne už rok a půl a nyní se konečně blíží k finále. V prosinci by hra měla vyjít. Bude vytištěna společností DINO a světlo světa spatří v prosinci 2020. Chceme to stihnout do Vánoc, no... a máme to slíbeno. Vše kolem hry si financujeme sami a i proto bych Vám nyní chtěla hru nabídnout v předprodeji.  Předprodejem se cítíme být malinko podpořeni - alespoň do začátku.

Kdyby jste chtěli třeba něco k Vánocům (snad tiskárny termín dodrží) či třeba jen tak na cesty, domů do sbírky, jako dárek atd., mrkněte prosím na odkaz, kde se dozvíte více: TRAMVAJ 1910

Prosím Vás, na stránkách rolujte ano? Opravdu tam není jen ten obrázek, jak mi píšete ve zprávách... Dole je dokonce článek, jak hra vznikala a fotky ze sociálních sítí. Jen to chce nedat na první "klik".

P.S.: Chystám i nějaké pohádky do blogu... zatím se na tom pracuje, ale budou, budou...


7 názorů

.. :).


Zuzulinka
16. 10. 2020
Dát tip

Děkuji Jani:-)


vesuvanka
14. 10. 2020
Dát tip

Odkaz jsem si prohlédla celý. Zajímavý nápad. Jak je patrné z obrázků, že nákresy a sestavení hry bylo hodně pracné. Ať se líbí a dobře prodává :-)))


děkuji za tip ... to zimní večery nebudou tak dlouhé...hehehe.....ať se deobře prodává!...*/**


Zuzulinka
07. 10. 2020
Dát tip blacksabbath, Alegna, a2a2a

děkuji moc, za sebe a za muže... kdo si to někdy zkusil... vymyslet a vyrobit hru není opravdu žádná hračka... už se v tom motáme rok a něco... ale tak nás to baví a hlavně jde o to, aby se hra ujala a líbila i hráčům


Alegna
06. 10. 2020
Dát tip Aru

vypadá dobře, jste šikovní, taky přeju hodně spokojených kupců


atkij
06. 10. 2020
Dát tip Aru, blacksabbath

Prima tip na dárek. Však hlavně obdivuji a gratuluji k realizaci tohoto počinu.

Ať se líbí a dobře prodává. J. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru