Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Theia a Eindri -4- První vize města

10. 10. 2020
1
4
231
Autor
Aru

Město pod kopcem za lesem bylo doslova metalické. Theia o něm nedávno napsala básničku a poslala ji na takovej jeden zapadlej literární server. Název Vám asi nic neřekne. Město bylo sice v podstatě moderní, ale vládly mu gangy, úřady neexistovaly. Ale počkat, Theia chce něco říct.

"Proč vlastně v celým tomhle magorickým příběhu mluví jen vypravěč?"

"No, protože je to vypr..., vždyť mluvíš Theio. Dřív to taky vyprávěl Aru, který to předal konečně někomu, kdo používá čárky. Vidíš, zní to mnohem líp. " Odpověděl jinak vždy němý Eindri. Eindri totiž nikdy nemluvil, ale co začal psát básničky, stal se slavným a bohatým. Úplně zpustnul tak, že se nechal oblékat od sluhů, vozil se v těch super kárách, rozumějte 'NE laciná auta'. Chlastal a byl pořád na internetu a ke všemu mluvil. Ť-pfň se stal králičím pornohercem. Videa s chlupatým králíkem byla ohromně populární a i Ť-pfň sklízel úspěch na poli slávy a nemusel se bát o nedostatek králičí podestýlky a baby mrkvičky. Aru a Theia si zbyli ve městě sami, jen občas je navštívil Eindri, nebo Ť-pfň, aby se chlubili; úspěch je tak otravný, pokud ho nemáte. Město bylo velice zvláštní, měšťanstvo nenosilo roušky, ani nenavštěvovalo služeb nemocnic. Vážnější zranění, nebo nemoc řešili olovem z hlavně a telefonátem hrobníkovi.

 

Theia s Aruem seděli na baru v cigaretové mlze, z repráků nad nimi zněly nějaké elektro nesmysly, místo hudby. Theia objednala dva velké panáky cenzurované značky, protože Aru si nikdy nic neobjednal a vůbec byl na sebe velice opatrný, proto se mu před Theiou nic nestalo, zároveň nic nezažil.

"Neměl jsem se tu náhodou potkat se svojí nevěstou, která tady měla být, Theio?"

"Vlastně, ona je tak trochu démonka a libuje si v zábíjení lidí a nejsi pro ni dost punkový..." A taky tak trochu šéfuje tomuhle městu. Aruovi představy se zhroutily. Rozhodně ze všeho nejméně chtěl cítit, byť dámské drápy na krku v ocelovém stisku. Theia přemýšlela nad další básničkou, kterou by chtěla napsat a Aru pil.


4 názory

Aru
08. 10. 2020
Dát tip blacksabbath

ano, předal jsem to svému já..., které umí čárky, nebo je v tom nějaká evoluce :D

ale zase mám výmluvu proč nechat zprzněné předchozí díly, úplně by to zabilo ten vtípek tady


blacksabbath
08. 10. 2020
Dát tip Aru

tebe jo???:-))))))...dyť jsi to předal konečně někomu, kdo používá čárky....:-)))) jen si tě dobírám:-))))))))))))))))))))))))


Aru
08. 10. 2020
Dát tip

díky moc, osvítil mě bůh čárek, nebo tak něco :D


to je zase fantasmagorie.......se v tom hledám:-))))..Playboyi....pozdravuj králíčka Ť-pfň a už nepij..:-)))))))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru