Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Harry Potter část 2. - Bradavice v nebezpečí

18. 10. 2020
1
1
221
Autor
Emulenka

Harry Potter a Ginny Weasleyová s dětmi odletěli do Anglie, ale Harry má v plánu Ginny požádat o ruku.
Zatím v Bradavicích začíná nebezpečí pro Rona Weasleyho a jeho manželku Hermionu Weasleyovou. Čeká na ně to největší nebezpečí a když je čeká nebezpečí, tak i celé Bradavice, ale Harry o tom neví a to je průšvih. Jenže Hermiona čeká malého Albuse Weasleyho a něco se jí může stát.
Ale teď už k příběhu:

Harry Potter část 2.   Bradavice v nebezpečí

"Harry, vidíš, už by nám někdo volal, kdyby se něco stalo." "Nojo, Ginny, ale co když nemůžou volat a co když se jim něco stalo?????"
"Neboj, Harry, všechno bude dobrý!" "Tati? Co bude dobrý? Co se děje??" "Ale nic, Majo, nebuď zvědavá, budeš brzo stará!" "Ale mamiii !!!!!!!!!"  Maja odchází zpátky do svého sedadla.

Ginny: "Harry?" Harry: "No?" Ginny: "Kde je Edý?" Harry: "Em...nevím."  Ginny: "Měli jsme hlídat!!!! Kde je letuška??? POMOOOC !!!!"
Harry: "Uklidni se!!!! GINNY!! GINNY!!!!" Ginny: "Harry, ztratil se nám syn, ty to nechápeš?" Harry: "Ginny, jsme kouzelníci, oni jsou mudlové, nepomůžou nám."
Ginny: "Mohli by nám pomoct, jen ty to nechápeš, teď se chováš jako blbec!" Harry: "Ginny! Přestaň se rozčilovat. Když se budeš rozčilovat, tak můžeme nabourat, nepodceňuj svoje schopnosti!"
Ginny: "Ale co když se Edýmu něco stalo, chápeš?!" Harry: "Já tě chápu, ale když řekneme, že Edý zmizel, tak nám mudlové nebudou věřit. Teď zas pochop ty mě." Britney a Maja vykřiknou: "MAMI, TATI, EDÝ JE PRYČ, ON TAM VEDLE NÁS SEDĚL A NAJEDNOU ZMIZEL PROSTĚ BYL FUČ!!!!!!"

Ginny: "Nebojte, teď to řešíme, ale nikomu to neříkejte. Mudlové vám nebudou věřit!!!!"
Letuška: "Něco hledáte? Potřebujete s něčím pomoct?"  Ginny a Harry vykřiknou: "NE!!!!"
Letuška: "Dobře, kdyžtak mě najdete mě u občerstvení."

KONEC 3. ČÁST UŽ SE CHYSTÁ


1 názor

.
25. 10. 2020
Dát tip

t*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru