Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lehká erotika III.

13. 05. 2002
4
0
1506
Autor
Agony

navazuje na Lehká erotika I. a Lehká erotika II.

 

 

            Zvonek.

            „Do hajzlu,“ zaklela Petra a sesunula se mi na hruď.

Myslel jsem, že půjde otevřít, ale ona na mě pořád ležela úplně nahá a nehodlala se hnout.

Ten někdo u dveří se znovu dožadoval své pozornosti, zvonek spustil příšernou melodii a donutil Petru, aby přes sebe hodila župan a šla se podívat, kdo to je.

            Zůstal jsem ležet a nevěděl, co by bylo nejlepší udělat. Odejít? Zůstat? Nebyl důvod upřednostňovat ani jednu z možností. Kdyby to alespoň byla její sestra, pomyslel jsem si a v hlavě se mi začal odehrávat nový „film“.

            „Nějakej debilní jehovista,“ řekla Petra stojíc mezi dveřmi. Zaplašila tak mé myšlenky na její sestru a hodila mě studených vod reality.

            Ani jsem si to neuvědomil, ale jak jsem předtím myslel na její sestru, nezůstalo to bez následků. Petra, které to samozřejmě neuniklo, ze sebe shodila župan, lehla si vedle mě a zajela mi rukou do kalhot.

            „Ale copak to tady máme, nó, hm, pán dostal chuť, co…,“ komentovala své počínání. Propadal jsem se. Sunul jsem ruce od Petřina pasu až k jejím ňadrům. Malé jahůdky bradavek byly nalité k prasknutí. Jazykem jsem obě obkroužil a jemně zkousnul.

„Ale…,“ zavrněla Petra hrajíc si v mém klíně.

Najednou jsem byl bez kalhot. Letěly do kouta. Cestou zlomily palmu, jejíž semena si Petra přivezla z loňské dovolené v Egyptě. Semena – napadlo mě. Všechno po čem jde se točí kolem semen.

             Najednou to na mě přišlo. Bez varování. Petra zklamaně našpulila rty.

            „Hele, to je jak v Báječných létech pod psa,“ trapně jsem se  snažil odlehčit situaci.

            „Možná, ale ty se z toho jako Verenberg rozhodně nevyvlíkneš, to si nemysli,“ řekla a já věděl, že to myslí naprosto vážně.
Cirilla
15. 05. 2002
Dát tip
škovy zraky, zrovna v tom nejnapínavějším! :))*

Agony
15. 05. 2002
Dát tip
Cirillko, už mám pomalu hotový pokračování, počítám s ním tak na pátek, snad to vyjde:))). Díky za přízeň...

Nyx
15. 05. 2002
Dát tip
Vono asi takhle - poprvé je to super, podruhé je to taky hezký, potřetí už je to dřina, počtvtré by člověk raději utek, i kdyby přišla sestra bůhvíkoho.... Mimochodem fór: Přepadne Rumcajs v Řáholci vozku s drožkou, vytáhne na něj bambitku a křičí:„Rychle si to udělej!“ A vozka si to teda udělá, boja se. Když je hotov zakřičí Rumcajs:„A teď ještě jednou!“ Inu vozka se bojí a po delší práci je i podruhé a s vytřeštěnýma očima zírá na Rumcajsovo:„ A do třetice!“ Vozka udřen do krve po třetím kole na pokraji zhroucení je nakonec vysvobozen Rumcajsovým:„Dobře, Manko, tak tedyhle ten pán tě sveze do Jičína!“

Deltex
14. 05. 2002
Dát tip
Agony: Tak to se pleteš... život vždy nabízí nějakou pointu:o)))

Agony
14. 05. 2002
Dát tip
Deltex: záleží na tom, co si představuješ pod pointou. Někdy se to tak fakt nazvat nedá....:)

Čajke
13. 05. 2002
Dát tip
nový film-genitální...ehm tedy geniální:) kanarádi mi koukaj přes rameno a jsou celí napjatý..jak to dopadne. mocně voláme čtyřhlasem: chceme další pokračování! ***

Deltex
13. 05. 2002
Dát tip
Skvěle, jen tak dál... já to snášim, jen aby tam byla pointa:o) *

Dabi
13. 05. 2002
Dát tip
:o))))...cestou zlomily palmu...:o))))) Díky:o) Máš můj t*

Agony
13. 05. 2002
Dát tip
Mockrát děkuji všem příchozím:) Čajke: Bude, dej mi čas, jsem už starší člověk a jako takovému mi to trochu déle trvá. Tedy to psaní samozřejmě. Deltex: Víš, život většinou píše bez point, ale dodám ji, neboj. Dabi: Já děkuji tobě:)

pegasík
11. 05. 2002
Dát tip
;) kolik to má pokračování?

Agony
11. 05. 2002
Dát tip
pegasík: uvidíme, pár ještě jo, ale záleží na tom, jestli to snese čtenářstvo:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru