Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 39.

04. 11. 2020
5
3
322
Autor
Benetka

Věci co nechceš ať se stanou ty se stejně stanou...

https://www.youtube.com/watch?v=sFkFc6vfQLU&ab_channel=Petr%C5%A0r%C3%A1mek

A naopak...!? Věci co chceš aby se staly se...NIKDY nestanou.

Přesně před týdnem byl hen ten oný státní svátek. A Slávek dostal možnost v ten den jít pracovat a pak následně mít volný pátek a teda tzv. prodloužený week end. A pochopitelně že první co bylo když v ponedělí hned z rána ZLATOHNĚDÁ přišla za Slávkem tak jak si to prý užil! No jak...?! 

Hmmm...

Osaměle prázdné šedošedě smutné soboty a neděle a nyní tedy i s pátkem pospolu. Jediné plus na tom všem celém je to že jeden nemusí vstávat do rachoty... No a potom donutit se něco dělat. Téda krom vaření páč jíst se musí. Slávek vaří rád ale stále zapomíná že už je sám a tak stále vaří pro 3. Chybí mu ten ŽROUTÍK Adámek který téměř vždy krom svého oběda spořádal i to vše co ještě zbylo... A tak to teď Slávek vyhazuje......

Odpověď pro ZLATOHNĚDOU zněla: Ani se neptej. Vzdychla si tak jak to jen v roušce jde. A pak řekla:

CHCEŠ OBEJMOUT?

Tady nejsou kamery dodala...

Slávek napřed myslel že jej šálí sluch. ZLATOHNĚDÁ jej chce obejmout?!?!?! Takže zprvu nereagoval. Jenže Ona se zeptala znova: Takže co?

Ufff!

Tak pojď! Řekl Slávek. Objali se tak těsně a silně že až... Slávek cítíl Její ňadra na své hrudí a Ji to snad až muselo zabolet jak Ji stisknul. 

Vesmír se v tu chvíli zastavil.

Kdyby ještě tak Ona věděla jak ji On miluje...

Ach.

A... Jistěže ho napadlo že Ji políbí ale to by asi celou tu chvilku pokazilo takže to neudělal. A navíc - ty roušky! Hihihi hi. Smutný úsměv.

No a potom v úterek nebyla ZLATOHNĚDÁ v zaměstnání. Fajn řikal si Slávek. Alespoň mě nebude rozptylovat. Jediné co by si snad přál je aby jej jednou rozptýlila z urny do Dyje. Což ale určitě neklapne.

No a dnes přišla až odpoledne a

MĚLA TY SVÉ PSÍ OČI

A tak Slávek hned věděl že se něco děje že se cítí provinile a tak Jí jen pravil: Spusť.

Víš?! (Newim řikal si v duchu Slávek) Měla jsem o Tebe trochu strach. Víš - jak jsme se v ponedělí spolu objímali...? Tak pak jsem přišla domů a můj přítel mi řiká - není mi dobře mám horečku a špatně se mi dýchá. Jůůů! On má určitě kovida!!! A já jsem se se Slávkem objímala a teď jsme nakažení všichni tři!!! A tak jsem včera zůstala radši doma a přítel šel na vyšetření do nemocnice... A já se doma užírala hrůzou! A stále jen vařila a umývala nádobí a vařila a umývala nádobí...

No a co teda? Má kovida?

Nemá.

Hmmm...

Takže krom každodenních pár promile alkoholu je Slávek jinak čistý......

JE*AT KOVIDA!!!

 

Prý bosou holku nepustí tam......

 

Miluji Tě ZLATOHNĚDÁ

 

 

 

TeČkA


3 názory

Benetka
05. 11. 2020
Dát tip

Je HODNÁ! MOC MOC MOC!! Je to prostě ANDĚL!!! ;)


blacksabbath
05. 11. 2020
Dát tip Benetka

Jjj....Věci co nechceš ať se stanou ty se stejně stanou...*/*****************


Alegna
05. 11. 2020
Dát tip Benetka

umím se vcítit do jejích pocitů... do tvých trochu :-) hochu, ale je hodná, moc****


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru