Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Partonyma 37-38/2021 Moře kaluží: Blízko a daleko (výzva autorům)

11. 11. 2020
4
1
412
Autor
sharik
Moře, kaluže, říčky, oceány a další (nejen) vodní plochy. Moře kaluží coby symbol. Nebo také texty z blízkého okolí i dalekých cest. Ať už fyzických, mentálních, či metafyzicky pojatých. Vyhlášená témata jako obvykle chápeme pestře a široce, přičemž se těšíme na jejich tradiční i zcela nečekaná pojetí.
Právě začínáme připravovat další číslo Partonymy, jehož název a téma zní Moře kaluží: Blízko a daleko. Své básnické, beletristické, literárně odborné a kritické texty nám můžete posílat do 28. 2. 2021 na adresu partonyma@seznam.cz. Připomínáme, že texty v oblasti prózy a poezie musí souviset s aktuálně připravovaným tématem. Zároveň všechny přispěvatele žádáme, aby si předem prostudovali specifikace na našem webu (http://partonyma.cz/pro-prispevatele/). Texty přesahující maximální rozsah, nesplňující formální požadavky a texty zaslané po uzávěrce, nebudeme reflektovat.
Připomínáme též, že v našem archivu (https://partonyma.cz/category/archiv-cisel/) můžete číst novější z vydaných čísel zdarma ve formátu pdf.
Aktuální Partonyma (35-36/2020 Cesty ticha: války, mosty, demolice) je nyní v tiskárně a vyjde brzy, prosíme však o trpělivost.
 
 

1 názor

atkij
11. 11. 2020
Dát tip lawenderr, Gora, sharik

Partonyma je vskutku kvalitní literární prostor. A pro každého autora skvělá příležitost k publikaci. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru