Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Obludné manévry poskoků světových elit na Slovensku

16. 11. 2020
1
1
206
Autor
smilan

   Proč se v druhé vlně světové pandemie přistoupilo k celoplošnému testování obyvatelstva jedině na Slovensku? Proč toto testování prezentoval premiér Matovič jako jedinou záchranu od cesty do pekla? Proč se cestě do pekla nerozhodl zabránit prostřednictvím podobného testování nikdo jiný? Ani Češi, ani Poláci, ani Němci ani Rakušané? Je snad pan Matovič chytřejší než všichni ostatní? A proč do toho šel i přes nesouhlas slovenské lékařské komory? Proč se rozhodl nerespektovat hlasy odborníků a udělal si po svém? Je to snad génius, jakého nemají nikde jinde na světě?

   A proč se jeho genialita projevila až bezprostředně po jeho návštěvě Angely Merkelové? Proč k ní šel? Šel k ní prezentovat tuto svou osobní iniciativu proto, aby si šplhl před těmi, kterým on i Merkelová slouží? Před těmi, kteří si představují svět a jeho uspořádání po svém, a mají dost peněz, moci i poskoků na to, aby své představy také reálně naplňovali?

   Svět v současnosti čelí pandemii koronaviru a na jejím pozadí se odehrává boj mezi silami Světla a silami temna. Ve svých předchozích článcích na toto téma jsem se zabýval především tím, kam se nás prostřednictvím pandemie a její důsledků snaží nasměrovat Světlo. Nastal však čas, podívat se detailněji na to, o co se během pandemie usiluje a kam se nás snaží dotlačit prostřednictvím svých poskoků protistrana Světla, čili temno.

   Co se to tedy kolem nás ve skutečnosti vlastně děje?

   Žijeme v přelomové době, ve které ustavičně narůstá tlak síly Světla, čili tlak neutrální Boží síly. Pokud například chceme, aby rostliny rychle rostly a rychle přinesly své plody, dáme je do skleníku. No a v podobném skleníku se v současnosti nachází také naše zem, na níž pod zvýšeným tlakem Světla zrychleně dozrává vše, co na ní roste. Kulturní rostliny i plevel. Čili dobré i špatné.

   A tak v lidech v dnešní době zrychleně roste, rozkvétá, dozrává a přináší své plody vše, co se v nich nachází. Vše dobré a ušlechtilé, ale také všechno nízké a špatné. Proto probíhá stále ostřejší dělení lidí na dvě skupiny. Na ty, kteří více inklinují k hodnotám Světla a na ty, kteří se více přiklánějí na stranu temna.

   Je to soud a každý v něm bude muset vynést rozsudek na sebou samým. V znásobení tlaku Světla bude totiž muset všem viditelně ukázat, jaký ve skutečnosti je a k jakým hodnotám ho to táhne. A na základě toho bude pak buď odsouzen, nebo ospravedlněn. Ospravedlněn a odsouzen ne lidmi a jejich úsudkem, ale Světlem a jeho Spravedlností.

   A protože většina obyvatelstva naší planety neusiluje o hodnoty Světla a Dobra, ale jen o nízké hodnoty materie a racionality rozumu, protože většina obyvatel naší planety potlačuje svého ducha, svůj cit a své svědomí, rozmáhá se na zemi mnohem více to temné a nízké. A proto se vzhůru vyšvihli lidé temní a nízcí. Lidé citově prázdní, materialističtí, ateističtí a chladně rozumově vypočítaví. Tímto způsobem se vyprofilovala úzká elita, usilující o tomu odpovídající cíle. A jedním z jejích cílů je absolutní světovláda nad lidstvem a jeho úplné zotročení v podobě Nového světového pořádku. (NWO)

   A najednou přichází koronavirus a ve vystupňování tlaku Světla se temné elity rozhodují využít světové pandemie k dalším krokům na cestě k zotročení lidstva. Proto jsou opatření proti koronaviru souběžně využívány k tomu, aby mohla být stále více oklešťována svoboda obyvatelstva. Pod legitimní záminkou boje proti pandemii si svět pozvolna zvyká na dosud nepředstavitelné omezování svobody. Vládní opatření, které by byly jindy nepřípustné, jsou dnes možné a přijatelné. Jednotlivé vlády a premiéři se chovají jako novodobí diktátoři. Nařizují, rozkazují, ukládají sankce a dávají pokuty. Vedle boje proti pandemii se podprahově začíná převýchova k absolutní poslušnosti a k tvrdým omezením v nadcházejícím otroctví pod jhem světových elit.

   A na Slovensku se šlo ještě o krok dál a bylo odzkoušeno testování celého národa. Nešlo však jen o testování na koronavirus, ale také o testování toho, co všechno ještě lidé snesou a kolik svobody a lidské důstojnosti si ještě budou ochotni dát sebrat. Zda se to setká s odporem, nebo to proběhne hladce. Mnozí nechtěli jít, mnohým se to vnitřně příčilo, ale byli donuceni pod hrozbou sankcí.

   Národ byl rozdělen na dvě kategorie lidí. Na ty, kteří byli poslušní nebo byly násilím a pod nátlakem donuceni získat certifikát, a na ty, kteří certifikát nemají. Ti první se stali občany prvé kategorie a ti druzí občany druhé kategorie. Ti první měli větší svobodu a ti druzí byli zavřeni do karantény. Je sporné, zda takovým přístupem nebyla ze strany vlády a premiéra naplněna skutková podstata dvou trestných činů. Trestného činu nátlaku a trestného činu segregace.

   Rozdělení společnosti pod ušlechtilou záminkou boje proti epidemii dospělo do stavu, podobného třicátým rokům 20. století, kdy museli židé nosit žluté hvězdy a byli zbaveni všech občanských práv. Je to neuvěřitelné, ale cosi podobného se událo v současnosti na Slovensku, ledaže žluté hvězdy nahradily modré certifikáty. Kdo má alespoň trochu citu pro to, co znamená pojem "svoboda", a to, co znamená pojem "lidská důstojnost", tomu se musí absolutně příčit vše, co se nedávno událo na Slovensku na základě nařízení vlády a za pomoci armády.

   V rozhlase jsem zachytil informaci, že učitelé apelují na vládu, aby mohly jít děti co nejdříve do škol, protože trpí sociálním vyloučením a dlouhodobý nedostatek osobního kontaktu s vrstevníky může vést až k duševním poruchám. Učitelé apelují na to, že kvůli koronaviru nemůže být dětem dlouhodobě upřen plnohodnotný život a plnohodnotné vzdělávání.

   Ale přesně to samé platí i ve vztahu ke svobodě! Kvůli koronaviru přece nemohou být drasticky omezovány základní práva a svobody! Národ se přece kvůli tomu nemůže dostat na úroveň fašistické segregace a do nenávistného společenské klimatu vzájemných osobních konfliktů mezi těmi, kteří certifikát mají a těmi, kteří ho nemají.

   Ptáte se, proč něco takového Bůh dopouští? Proč dovolí, aby se pod tlakem Světla rozvinulo temno až do takové míry, že uvrhne svět do nesvobody, otroctví a plánované potenciální genocidy světové populace na úroveň, jakou si přeje elita?

   Toto vše se děje na základě Božího zákona zpětného účinku, jehož prostřednictvím musí každý sklidit to, co zasel. Stvořitel dopouští vládu temna na zemi proto, aby lidé poznali jeho pravou tvář. Aby museli okusit, jaký to bude mít na nich dopad. Aby museli na vlastní kůži prožít, jaké nevolnictví a otroctví má pro ně temno nachystáno.

   A to všechno proto, že oni sami tomu napomáhali! Že oni sami to podporovali svou duchovní leností, svou duchovní netečností, svým ignorováním věcí vyšších a vznešenějších, svým materialistickým konzumem a svým potlačováním vlastního citu, ducha a svědomí chladnou racionální rozumovostí. Tímto vším nepodporovali Světlo, ale temnotu, která bujela a sílila. A proto se mistři našich vlastních chyb dostali na vrchol civilizace v podobě bezcharakterní, bezohledné, zvrácené a nenasytné světovládné elity.

   Protože lidé naší planety nikdy vážně neusilovali o Světlo a jeho hodnoty, vyhouplo se na vrchol temno. A temnu sloužící světovládné elity začínají stahovat své nečisté drápy lidstvu kolem krku, aby ho udusily.

   Tak sklízíme co jsme zaseli! Na základě Hospodinova zákona zpětného účinku budeme muset na vlastní kůži prožívat zkažené ovoce své konzumní lhostejnosti, svého materialismu, své formální duchovnosti a všech svých ostatních chyb a nectností.

   Lidstvo není žádnou obětí poměrů, které musí prožívat a které na něj v současnosti tvrdě dopadají, ale naopak, ono samo tyto poměry vytvořilo. My sami jsme zodpovědní za to, co se děje, protože nám bylo blíže více temno, než Světlo. A proto temno prostřednictvím jemu sloužících elit nyní zvedá hlavu a chce nás zardousit.

   Protože jsme uvrhli svého ducha, své nejniternější duchovní jádro v nás samotných do žaláře a ignorovali jsme jeho touhu po rozvíjení a naplňování duchovních hodnot, protože jsme se starali jen potřeby těla, rozumu a o hodnoty materie, nezasloužíme si nic jiného, než abychom také my samotní byli uvrženi do žaláře. Za věznění a oklešťování našeho ducha a jeho potřeb se nám samotným nyní v nezbytném zpětném účinku začíná dostávat věznění, oklešťování a omezování našich potřeb. Za to, že jsme upřeli svobodný rozvoj našemu vlastnímu duchu nám je upřena venkovní svoboda, protože platí, že co kdo zaseje, to také sklidí.

   Proto se děje to, co se děje! Proto duchovně mrtvý a duchovně nesvobodný svět vrhají zvrácené elity do vnější nesvobody! Elity zneužívají koronavírové krize na to, aby se opět trochu více přiblížily ke svému cíli. Proto nám zakládají na krk smyčku a začínají ji stahovat. Proto si svět začíná pomalu zvykat na oklešťování předchozích svobod a na aroganci takzvaných demokratických politiků, jednajících v současnosti jako diktátoři.

   Proto bylo na Slovensku, na vzorku pět milionů obyvatel odzkoušeno, kam až sahá slepá poslušnost obyvatelstva, a co si vůči lidem je ještě možné dovolit. A to vše samozřejmě odůvodněno legitimním bojem proti koronaviru. A protože se zjistilo, že to jde hladce a lidé nechají sebou zametat, protože nejsou schopni přehlédnout vlky v rouše beránka, zkušenosti ze Slovenska budou využity také jinde a při jiných příležitostech. Třeba při povinné vakcinaci, při prosazování bezhotovostního styku, nebo při zavádění plošného čipování. Už však nejen u psů, ale také u lidi! Takové jsou vyhlídky, protože jsme byli duchovně lhostejní a nechali jsme temno rozrůst do obludných rozměrů.

   Zásadní otázka nyní zní, co s tím a jak se tomu bránit?

   Protesty? Demonstracemi? Občanskou neposlušností? Nebo, když bude už nejhůř, nějakým povstáním?

   Jakýkoliv vnější odpor je žádoucí a potřebný, abychom ukázali mocným tohoto světa, že se umíme vzpříčit a že nejsme úplně povolní jako nějaké ovce. Ale to není všechno! To vnější musí být nutně doprovázeno také tím vnitřním! To vnitřní se musí změnit! Svou duchovní lhostejností, povrchností a dogmatismem, svým ignorováním toho, co je vyšší a hmotu přesahující, svou nevědomostí o základních otázkách vlastního bytí a jeho smyslu, svým nepříliš ctnostným a ušlechtilým životem, tímto vším jsme podporovali temno, živili jsme ho, dávali jsme mu sílu aby se mohlo rozrůst, získat moc, a z pozice moci nás nyní připravuje o lidskou důstojnost, snaží se nás zotročit a zahubit.

   Proto musíme začít podporovat Světlo! Musíme se duchovně obrodit! Musíme se usilovat stát lidmi dobrými, čestnými, spravedlivými, čistými a milujícími bližních i Stvořitele. Musíme se stát lidmi, znalými smyslu vlastního bytí i Vůle Stvořitele, kterou se musíme naučit respektovat. Jen tímto způsobem budeme podporovat Světlo! A Světlo nakonec zvítězí, porazí temnotu a temnotě sloužící elity. Elity se světovládné ambicemi, které se snaží prostřednictvím nimi nastrčených loutek zneužít koronavirové krize ve svůj prospěch a na dosažení svých vlastních zvrácených cílů.

http://vaznost-doby.bloger.cz/ ve spolupráci s M.Š.


1 názor

Schwalbe
16. 11. 2020
Dát tip

Souhlasím! Je třeba nemlčet k tomu, co se děje a pracovat na sobě...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru