Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Já tě vidím

22. 02. 2000
1
0
1612
Autor
Laďa

Víš, rozprostírala jsem se nad tebou, víš, ty spěchal si už za jinou. Bylo to zvláštní, zírat z tý vejšky, viděla jsem vlastně dvě malý blešky. V rukou jsem držela můj silný dálnohled, dobře jsem postřehla událostí sled. Seděla na klíně inteligentka krásná, a mně byla situace úplně jasná. Vzhlížíte k nebesům, kde já se skrývám, lehký větříček není jen průvan. To mávla jsem svými křídly, abyste k nebesům pořádně vzhlídli. Teď vidíš, že bouřka se chystá, to ale jen Laděnce vzteky v uších píská. Nejradši mávla bych rukama podruhý a bleskem rychle tě praštila do hlavy.
Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
*J-t-v: nanovo: nesedí Ti tu rýmy, hlavně proto, žes je příliš natahovala ... to je kazí, stávaj se pak děsně umolousaný a čtenář z nich moc nemá ... m.

Prokletí
11. 05. 2000
Dát tip
miluju vbouřky(i klobouky)... Mnoho lebek ! m.

clovrdik
11. 04. 2000
Dát tip
jo, ten pocit je na nic. Jenom pozor na silné dálnohledy, jednou jsem takhle blbnul s obráceným dalekohledem a málem jsem slítnul ze schodů :-)

Silvinka
31. 03. 2000
Dát tip
Blesky sú nanič, vykašli sa na neho a sadni zase na iný obláćik z ktorého uvidíš viac ľudí, ktorí za to budú stáť. :o)

Silvinka
31. 03. 2000
Dát tip
Inak súhlasím s Eternalom, ono sa totiž naozaj všetko človeku raz vráti.

Eternal
30. 03. 2000
Dát tip
Blesk smetl by člověka toho, však ublížil by právě tobě mnoho. Protože jiný by zas Tobě hodil blesku, ze svého velkého stesku. (Nepřivlastňuj to co nedovedeš sama u sebe udržet. Tak říkají moudří mudrcové, a podle mě mají pravdu, jenže je to těžké jak to na začátku poznat.... znám to)

Merle
23. 02. 2000
Dát tip
No, nadhled tam byl možná napsanej, ale ne ve slovech...
Jinak souhlasím s Anonymem, ikdyž já nejsem zrovna ten poškozenej, ale hezký to není.

Anonym
22. 02. 2000
Dát tip
Hmm...
(Taky potřebuju někam plácnout kritiku, abych mohl psát víc děl - jinak mě vůbec nezajímáš - já tě vlastně ani nečet... - nějak takhle k tomu přistupuješ, viď? Tohle sem píšu jenom proto, aby sis to uvědomila...) :(((

sidi
22. 02. 2000
Dát tip
Víš, brousil jsem si na tebe svůj falešný chrup. Ale nekousnu, poněvadž se mi to líbí. Líbí se mi v tom jakási něžně smutná linka nadhledu nad životem, vlastním (to je dost vzácnost). A na konci potřesení hlavou, jako když se zbavujeme snu, ve kterém nám nelze přebývat dlouho, neb život je tvrdý a mi „snící“ jsme příliš zranitelní. Trošku mi vadí „vejšky“, ale z toho si nic nedělej, já jsem laický kritik.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru