Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noli me tangere

25. 11. 2020
7
3
310
Autor
Movsar

Noli me tangere

Seznámili se na internetu. Domluvili si schůzku v čínském bistru na kraji Vršovic.  Magdaléna, zdravotní sestřička z Motola, a Ježíš, vizionář na volné noze. Objednali dvakrát smolný talíř a rýžové víno a do večera se docela zpili. K půlnoci se nechali taxíkem odvézt do jeho garsonky. Zapálil jahodovou svíčku, položil ji na postel a vystavil vysoké dávce romantiky, až z toho málem měla smrt.

Když se ráno probudila, čekala snídani do peřin, ale Ježíš jel rotoped. Pak cvičil kosmodisk, to s ním nebyla řeč vůbec, a tak si ho fotila na ajfon a fotky posílala kamarádkám k rozverným komentářům.  Když si konečně sedl na kraj postele, vystrčila z peřin žíznivou zadnici, naklonila se k němu a decentně tetovanou rukou mu přejela široká záda. Nedotýkej se mě, ještě nemám připravený proteinový nápoj, řekl tichým hlasem.

 

Přátelé jablečného údolí

Je seriál a ten se jmenuje Přátelé jablečného údolí. Můžeš v něm hrát, anebo být divákem. Třetí možnost je vyloučena.

Téma seriálu je silné: jde o to, utvrdit sebe a ostatní v přesvědčení, že jablečné údolí je rajskou zahradou světa. Každý jeden díl mohl by být poslední:

Večer byl nachový a voněl hříchem. Na jablečné údolí padala vlhká noc. On, v děrovaných džínách, tetovaný a svalnatý made by stanozolol, blížil se k ní; v očích mužný žal. Ona, houpavou chůzí, široká v bocích, silikonová v zadnici, prsou a tváři, podobně jako on tetovaná, v úsporném úboru fitnes, blížila se k němu; v očích křehké nekonečno. Poslední lidé. Když byli na dotek, pozvedli své telefony a pořídili každý svůj privátní otisk: full body selfie. Dalším dotykem vehnali je na oběžnou dráhu sociální sítě. Jako výraz osudové lásky darovali si pak digitální srdce.


3 názory

Takové "dnešní" :) Absurdní a suprovně napsané.


aleš-novák
26. 11. 2020
Dát tip Movsar, blacksabbath, Alegna

není divu, že dbá na fyzičku...asi tuší tu tíhu, co ho čeká...


Gora
26. 11. 2020
Dát tip blacksabbath

"Nedotýkej se mě..." inu, výlupek všech ctností, vizionář.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru