Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 44.

09. 01. 2021
7
4
391
Autor
Benetka

"...všechno se opakuje v kruhu, historie je učitelka, protože nás učí, že vlastně neexistuje..."

Umberto Eco

 

https://www.youtube.com/watch?v=JUzE5uNdT30&ab_channel=LucieVondr%C3%A1%C4%8Dkov%C3%A1-Officialchannel

 

Smutnější text aby jeden pohledal...

Totaleinsatz...

Totální nasazení.

Vlastně ne co to kecám...? Totální down!

Takže vůbec ne lockdown... Možná spíš John Locke Down by Lost.

A Slávek je tedy úplně LOST. A úplně DOWN.

Nu vót! Kak éto skazáť pa rúsky?!

No... Po našem je to asi pi*ou ke zdi......

Každý den je tak beznadějně šedý že hra na to který se píše rok je úplně zabitá - lhostejno zda 20 či 21... A možná že i 22 23 24...? Ale taky bude doufat společně s K.K. že: Možná že v lednu už konečně zhebnu... (Pušky a děla) V podstatě zůstaly jen dvě věci - zaměstnání a místo kterému říká snad ze zvyku domov. Neb je to domov kde jej vítají pouze štyry holé zdi...? Jo - a taky někdy křeček Šmudla. Ne ne ne!!! Tři věci! Málem by zapomněl na "tradiční" sobotní nákup v obchodním domě plném stesku! Dnes neplánovaně při placení natrefil na sousedku z vedlejšího bytu. A ona mu řiká tak co sousede - co je nového? Vůbec vás není vidět... (A doufám že ani slyšet) Copak já... Já se mám ČÍMDÁLTÍMSTEJNĚ! Ale co Vy?! Neříkala jste že už končíte...?! Jo jo... Taky že jsem skončila šla jsem odevzdat věci ale ředitelka mě jen tak nenechala odejít - hodinu do mě hučela... A tak jsem ještě kývla. Budu chodit 6x do měsíce... Nutno podotknout že sousedce je 70 let... A já jí řikám že na tom musí být teskno hodně špatně když sáhne po tomhle řešení...

No a ZLATOHNĚDÁ na tom je zřejmě úplně stejně špatně. Možná trpí jako zvíře v kleci ale i tak to nikdy nepřizná. Slávek Ji v podstatě po celý první pracovní týden po volnu v konci roku neviděl a Ona za ním nepřišla ani jednou... Hmmm... Kdyby byl cynikem tak by to zapsal bílou křídou do komína. Božátko... Co si jen jeden na tom Panově světě musí vytrpět to by jeden nevymyslel... Ačkoli Pan suď kdo trpí více...?

No a tak už jen zbývá zmínit tu která s Adamem sdílí sváteční den. Dlouhodlouhodlouholetá kamarádka Eva mu napsala ať s ní a jejím přítelem jde oslavit Sylvestris. A Slávek šel. A samo že se to zvrhlo. Ale jak moc moc moc to si Slávek možná snad ani naštěstí nepamatuje... Každopádně se prvního bledna probudil doma ve dvě ráno v kompletně zablácené ústroji a vůbec vůbec vůbec netuší co...?! Jak...?! Proč...?! A hlavně: Za co - soudruzi!?!?!?

Toš tak.


4 názory

Já se mám ...takjaksizasloužím.......asi buď rád, že Sláveček vůbec vůbec vůbec netuší co...?!.............*/**********


Kočkodan
10. 01. 2021
Dát tip Benetka

 

Tož já, starý pesimista, pozitivně zhodnotím, že se nečistý Slávek probudil DOMA.


Alegna
09. 01. 2021
Dát tip Benetka

Slávku, smutnou vedeš.... přimlouvím se u Pana...nevím jestli to bude co k čemu....a někdy je lepší nevědět


Dagmaram
09. 01. 2021
Dát tip Benetka

tentokrát nevím já, jak to okomentovat, ale líbí se mi to


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru