Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Naháč v mýdlových bublinách

19. 01. 2021
12
10
350
Autor
Movsar

Podkrovní apartmán rozdrnčel zvonek. „Haló?“ dole u dveří vinohradského činžáku vyšel z reproduktoru šum a do něj kouřový hlas. „Tady Daniel Stach, z vědecké redakce,“ ozvalo se zas nahoře v apartmánu medově. „Máš tady Daniela,“ obrátila se plnokrevná žíznice v negližé na svou stejně plnokrevnou kolegyni v krajkovém kombiné a tučným narudo nalakovaným prstem stiskla tlačítko.

„Tak mě tady zas máte, Rózinko,“ usmál se zeširoka muž ve dveřích, ještě dýchavičný pěti patry, a podal ženě kytici gerberek. Žena mu vtiskla polibek a vtáhla ho dovnitř apartmá.

V pokojíčku si pak udělali intimní přítmí, prohořívané plamenem vonné svíce, naladila v rádiu stanici lounge, vzájemně se odstrojili a aniž by toho bylo třeba, nechala svého milence učinit hygienické opatření v sprchovém koutě. Pozorovala ho, naháče v mýdlových bublinách, skrze sklo a jako drobný závdavek vlnila těžkými, doširoka rozepnutými boky a přivírala u toho oči s dlouhými řasami lancome hypnose. Když byl hotov, aniž by toho bylo třeba, naváděla ho pohledem k posteli, kde již spočívala mohutná záplava jejího těla, opálená, jen na prsou a v úzké cestě snu bělavá, a rozevřená ku radosti. „Nejprve počochnit prsa,“ zaradoval se Daniel a zabořil tvář doprostřed mléčného nadělení. A hýkal a sotva dýchal a bral je do rukou a hladil a sál a už neměl řeč, neboť byl zas jako nemluvně v první žízni. A Róza se smála, vzdychala a když ucítila, že Daniel se stává nepatrnou součástí jejího klína, znovu se rozpohybovala a udávala tón nejveselejšímu i nejtemnějšímu tanci.

Když pak byl už znovu v obleku, znovu voňavý mýdlem a nazouval si šťastné ponožky a boty, měřila si ho z postele. „Ty, Danieli,“ dívala se na něj skrze dlouhé, rudě lakované nehty, „pověz mi něco o té vakcíně.“ „Česko má k dispozici vhodné laboratoře, ve kterých budou platit přísná bezpečnostní opatření. V rámci tohoto projektu pro vývoj vakcíny se všechno dělá v laboratoři, která je speciálně zabezpečená. Tam se vyšetřují život ohrožující látky. Zabezpečení všech podmínek nutných je tam samozřejmě jistotou…“ spustil Daniel své vědecké allegro a nebyl k zastavení. A Róza se znovu smála, něžně, s pochopením, při vědomí, že každý muž je před ní jen naháč v mýdlových bublinách.


10 názorů

Markel
23. 01. 2021
Dát tip

*


Zbora
21. 01. 2021
Dát tip

Úvod do děje je ve své snaze o neotřelost v podání dialogu značně nešťastný, zmatečný. Prostřední pasáž důstojná. Záver hodně nadsazený a nedotažený. Jako z nějakého béčkového krimi. Celkově se mi mikropovídka nelíbí.


lastgasp
21. 01. 2021
Dát tip

Vynikající, jemně podané milostné dobrodružství. Pochopil jsem, jak na mě hleděla moje třetí milenka po obcování.


dobré počteníčko----moc dobré....:-)))....*/***************


StvN
20. 01. 2021
Dát tip blacksabbath

Oceňuji, že jsi v podstatě erotickou povídku nepřetáhl ani nepodstřelil, naopak se ti to povedlo tak akorát. 


Andělka1
19. 01. 2021
Dát tip

***


Movsar
19. 01. 2021
Dát tip Gora, blacksabbath, aleš-novák

Uvidime, jestli si toho pri kazdovecernim googlingu sveho jmena vsimne a prida se k nam do party. Treba pro pismak jako pusarovicova opusti ct. Jen bude chtit zrudit vedeckou redakci pismaka. To by snad slo.


Gora
19. 01. 2021
Dát tip blacksabbath

Daniel by si tvou mini rozložil na molekuly - v redakci:-)


Movsar
19. 01. 2021
Dát tip

Dekuji Dagmaram. Snad to nekdo nepochopi politicky. Jen to jen chutovka, jak pises.


Dagmaram
19. 01. 2021
Dát tip

Hm, zase sis to vychutnal, tohle psaní. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru