Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TO MUSÍTE VIDĚT...

22. 01. 2021
1
5
326

TO MUSÍTE VIDĚT...

Znáte ten pocit, když jste viděli nějaký film a vám se tak líbil, že máte chuť si ho pustit ještě jednou? Tak to právě teď, prožívám já. Včera jsem viděla právě jeden takový. Nutně se o něho potřebuji s někým dalším podělit. Tak doufám, že vám nevadí, že jsem si vybrala zrovna vás.

Pomalu se blíží páteční večer a cobydup je tu víkend. To znamená konec pracování, ale začátek filmových chvil! A tak bych ráda dala tip na film. Tento tip je pro všechny, kdo občas také, jako já, neví co si pustit, když zasednou večer k televizi.

Můj film pro vás se jmenuje VRAŽDA NA JACHTĚ/MURDER MYSTERY - https://www.csfd.cz/film/319849-vrazda-na-jachte/prehled/. Je online dostupný třeba na NETFLIX nebo jde určitě i stáhnout. Doba sledování vám zabere pouhých 97 minut. V hlavních rolích hraje Adam Sandler a Jennifer Aniston jako manželský pár. Já osobně Jennifer Aniston miluji!

I když se podle názvu může zdát, že je to naprostý detektivní film, po kterém nezamhouříte oči, není tomu tak. Vražda na jachtě je americký komediální detektivní záhadný film z roku 2019. Já filmy s detektivní tématikou vůbec nevyhledávám, ale tento mi doslova vyrazil dech! Garantuji vám, že se u něho pobavíte (a to hodně), budete u něho ale i trošku přemýšlet (ale ne moc) a zároveň to bude taková večerní oddechovka. 

Jestli vás moje nabídka zaujala, neváhejte se na něj podívat! Nezapomeňte na dobré jídlo a deku! 

Jaké filmy vám vyrazily dech?


5 názorů

Lukáši, přeji pěkné nedělní ráno! 

Díky, že si sem ke mně zavítal a snad se i inspiroval Vraždou na jachtě. Já se přiznám, že horory ani detektivky moc nemusím. Vraždu na jachtě jsem avizovala především proto, že je dost vtipná a přišla mi super. Ale i tak díky za tip na horor! Třeba ho někomu doporučím, ale já bych pak asi nespala :)


miromurka - díky za tipy na filmy, mrknu na obsahy!


miromurka
24. 01. 2021
Dát tip

Hele, v poslední době mě vyrazil dech např. film Sladká vůně úspěchu anebo Aguirre - hněv boží. :)

https://www.csfd.cz/film/4260-aguirre-hnev-bozi/prehled/

https://www.csfd.cz/film/11845-sladka-vune-uspechu/prehled/


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru