Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Počůravací tajemství,aneb začátek prázdnin

04. 02. 2021
0
0
2051
Autor
LEILAWET1

Erotická povídka pro příznivce záliby pissingu

 

Kapitola 1.

 

Počůravací tajemství aneb začátek prázdnin.

 

Pavla,moje kamarádka od děctví a ikdyž je nám ted 17,pořád jsme nejlepší kámošky.

Dlouho jsme něco plánovaly,že podniknem a tak konečně přišel den D.Chtěly jsme jít do kina a pak si doma u ní,udělat pohodový večer.Film jsme si vybrali,romantiku jak jinak a šli jsme koupit občerstvení.Velkou kolu a velký popcorn.Když se blížil čas projekce, přesunuli jsme se do sálu .K našemu údivu ,byl skoro prázdnýale to je u multikin asi normální.Sedli jsme si do prostřední řady a pohodlně se usadily.Přečkaly reklamy a ukázky a film začal.Pavla do sebe ládovala Colu a křupala popcorn.Po asi čtyřiceti minutách se začala ošívat,že se ji chce strašně moc čůrat.Aby né,když vypila skoro litrovou Coca Colu.Řekla jsem ji,at si dojde na toaletu.Ona ,že nehodlá přijit ani o kousek filmu,ale čůrat musí.Vždycky byla blázínek,ale tohle jsem nečekala.Řekla mi klidným hlasem ,že to pustí před sedačky na zem.Byla jsem v šoku.Řekla jsem ji zda to myslí vážně a ona ,že ano.V řadě jsme byli sami ,ale tohle bych nečekala,odložila kyblík s kukuřicí i kelímek,pozvedla se ,zvedla si jeansovou minisukni a stáhla kalhoty.Dřepla si před sedačku a zaujatě se koukala na film.Říkam ji,neblbni bude to slyšet !.Koukla na mě a řekla,máš pravdu ,přes ně to bude lepší a natáhla si bílé bavlněné kalhotky zpět.Než jsem ze sebe vydrala jediné slovo,slyším slabé crčení a z pod zadečku ji začlo proudit několik silných pramenů žlutých chcanek.To snad není pravda! Moje best kámoška si tu předemnou v kině,prochcává naplno své kalhotky a u toho klidně kouká na film !

 

Chcala asi minutku necelou a když se proudy chcanek změnily jen na kapky, pustila dolů sukni a s lehkým čvachtnutím si sedla zpět na sedačku .Sukni mám tmavou na ni to vidět nebude,nechci máčet sedačku, řekla mi.Před ní byl obrovský flek na koberci.Panebože!Pomyslela jsem si a zeptala se jí,co to bylo.Normalně jsem se pochcala,to neřeš a koukej.Řekla mi.Když film skončil, zvedly jsme se a mě to nedalo,lehce sem ji pohladila po sukni na zadku ,kde byla o něco tmavší a byla celá mokrá.No co no mokré co?Zeptala se a usmála se na mě laškovně.Ano dost.Odpověděla jsem.

 

Šli jsme domů pěšky a kecali jsme o všem možném.Když jsme došli k ní domů,připravila chlebíčky

a vinko ,ano vím,neměli bychom v 17-ti pít víno,ale zapátrejte ve své mysli,kdo tohle v tomto věku dodržel?.Ani mi nedošlo ,že je stále v počůraných kalhotkách a vlhké sukni.Zapli jsme TV a Pavla mi říkala,že si odskočí.Sundala si sukni a nechala si jen ty kalhotky,které ještě byly lehce vlhké.

Chtěl jsem heslo na wi-fi a tak jsem za ní šla do koupelny,zda mi ho prozradí.Když jsem otevřela dveře,málem mi telefon vypadl z rukou.Pavla seděla na záchodě a plným proudem chcala zase do kalhotek.Pavlo co je?? a začla jsem se už smát.Odpověděla mi coby? Tak stejně byly prochcané né?Navíc jsem ti to neřekla ale strašně ráda se počůrávám.WOW.Byla jsem v šoku.Když dočůrala utřela si kapající ted už dvakrát durch prochcané kalhotky papírem a spláchla.Par kapek čůrání ji steklo po stehně ale to zjevně neřešila.Pak jsme si o tom dlouze povídali a řekla mi,že ráda čůrá na veřejnosti jen tak nebo přes kalhotky a jeansy.Nechala si kalhotky na sobě celý večer.Když jsme šly spát,měla jsem spát vedle ní, protože,měla dvoumístnou postel,Už jsme tak parkrát spávaly.Ležely jsme a koukaly ještě na něco do mobilu.Až ted mi došlo,že Pavla,když přišla ze sprchy před ulehnutím,která šla hned po mě, si opět nasadila ty dnes už dvakrát pročůrané kalhotky.Zeptala jsem se : Pavli? Ty si necháš ty pročůrané kalhotky? Odpověděla: Ano a šibalsky se usmála.Ptala jsem se proč? Odpověděla,že se to dovím.A taky,že už mi říkala,že se ráda počůrává.Koukli jsme na serial a chystali se spát,bylo už dost pozdě a ráno jsme měly vstávat.Pavla zhasla lampu a pokoj se ponořil do tmy.Dobrou noc ! Popřála jsem Pavle a ona mi to přání opětovala.Po asi pěti minutách se ozvalo :ted koukej! A já nevěděla na co.Pavla ležíc na zádech mírně pod dekou roztáhla nohy a já uslyšela crkot z jejích kalhotek.Proboha! Ona snad čůrá do postele! Pavla mi řekla: Tohle miluji,když můžu čůrat do postele,kdykoliv potřebuju a usmála se.Já byla v totálním šoku,Crkot byl slyšet snad půl minuty a já cítila,jak se mokro šíří,od jejího zadečku k tomu mému.Zkus to taky !Vyzvala mě Pavla a mě v tom šoku nenapadlo nic jiného než říct: Dobře jak chceš.Zatlačila jsem a horké chcanky mi začly crčet do kalhotek a rozlévat se pod zadkem a šířit se postelí.No vidíš ,řekla Pavla a začla se smát.Já byla jako v tranzu.Když dočůrala a já také,uvědomila jsem si,co jsem právě provedla.

Pavli ,,to jako vážně?,, ptám se jí a ona odpovídá jasně a není to příjemné? Uznala jsem ,že ano ale je to pěkně perverzní.Ptám se ji,jak dlouho to dělá a proč to nevím už dávno.Odpověděla,že už od 14-ti let ,že si to našla na internetu a časem se jí to zalíbilo.Do kalhotek i do postele.No WOW,co já se ještě nedovím.Ptám se co se bude dít, tedka a Pavla mi odpověděla,že nic,že normálně budem spát mokré,však ono to do rána uschne.Je pravda,že se mi to taky docela líbilo,ta situace a byla jsem hodně vzrušená,ale nemohla jsem si to,před svou kámoškou udělat.Tak jsem se pokusila usnout a to se taky stalo.

Takto začal první den,našeho ,,mokrého,,přátelství.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru