Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rok 2035

16. 03. 2021
4
8
249

 

Měl jsem hrozný sen, ocitl jsem se v roce 2035 v odpoledních hodinách na Václavském náměstí. Bylo téměř prázdné. Odhadl jsem počet lidí všeho všudy maximálně na stovku.
 


Co vše se odehrálo od roku 2020 do roku 2035 kdy v konečných číslech je na zeměkouli méně jak jedna miliarda obyvatel z původních více jak sedmi miliard a v Čechách pouze jeden milion. Jak se to mohlo stát.

Pro jistou skupinu lidí řídící zeměkouli to bylo v roce 2020 podstatě jednoduché. Na snížení počtu obyvatelstva jež bylo dlouhodobě v plánu, nebylo potřeba násilí ani válek.

Stačilo k tomu ovládat veškerá média, jež dokázaly vložit do lidských mozků přesvědčení, že je to jejich vlastní názor. Rozšířili se falešné zprávy o nebezpečném viru a bleskově vznikla celosvětová pandemie. Ve skutečnosti nešlo o žádný virus na nějž by se umíralo. To ale nebylo důležité. Důležitější bylo přesvědčit lidstvo na fakt, že je nebezpečný.

Následovalo nařízení světové zdravotní organizace a lidé museli do karantény, byl i racionálně omezen život na jaký byli zvyklí a byli donuceni zákonem nosit hadřík na obličeji.

Dále byla použita velice účinná psychologická strategie. Zatlač a povol. Lidem byl vrácen běžný život aby měli pocit že se vše vrátilo do normálu. Po pár měsících klidu se ale začal v médiích znovu šířit strach z druhé pandemie, z televizních obrazovek ve všech zemích bylo neustále slyšet covid 19! covid 19! covid 19! den za dnem, noc za nocí.

Lidé byli nuceni vrátit se do karantény a ta byla mnohem horší než ta první. Aby se vyděšení lidé mohli vrátit do normálního života, bylo jim s jásotem nabídnuto očkování proti koronaviru. Lidé se nechali očkovat dobrovolně. Nechtěli ztratit své pohodlné životy a tím nastal největší holocaust v historii.

Ve vakcíně byli látky na likvidaci lidstva. Ženy i muži byli po očkování sterilní a mimo to vakcíny obsahovaly smrtonosné nemoci které dokázali rapidně zkrátit délku lidského života. Tak se zabili dvě mouchy jednou ranou.

 

Probudil jsem se v křesle zpocený a než jsem se dokázal zorientovat, s placaté obrovské obrazovky mě kráska informovala, že na covid 19 zemřeli další dva lidé.

 

Albert Einstein řekl: “dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost”.

 


8 názorů

Byl to jen ošklivý sem. Lidé to nedopustí. 


K3
16. 03. 2021
Dát tip

Trochu mě z toho záblo. Jsem proti různým zprávám dost otrlý, že si to dokážu jakž takž srovnat v hlavě. Ale mohl by to být dobrý futurologický román.


bixley
16. 03. 2021
Dát tip

Rozšířily se zprávy

Ve vakcíně byly látky

Tak se zabily dvě mouchy jednou ranou

Snad se tento katastrofický scénář nenaplní.


stromeček
16. 03. 2021
Dát tip

A ejhle, máme tady další " The day after tomorrow".


Diona
16. 03. 2021
Dát tip blacksabbath, Alegna, zvedavec

Zajimavé. Tak jsem se nad tím trochu zamyslela a vedlo mě to k sebezpytu

Závěr s výrokem Alberta Einsteina mě dovedl k smutnému podezření, že jsem asi hlupák. Bez ohledu na covidový cirkus...tak plno věcí nedokážu objektivně posoudit. Chybí mi znalosti. Takže můžu mít nějaké domněnky, na základě kterých si vytvořím názor, ale o jeho hodnotě pochybuju.  Ano, o všem najdeme plno informací, ale jak mezi nimi najít pravdu? Jak ji  v té spleti rafinovaných dezinformací rozeznat? 

Co se týká očkování... Jako každé děcko jsem byla očkovaná proti všem těm chorobám, na které se dříve umíralo. Způsobilo to genocidu? A co vím o tom viru a očkovací látce...? Dokážu virus popsat ...co vím o jeho struktuře, složení, mutacích ? Co vím o složení očkovací látky a vlivu těch látek na organismus? No, nevím o tom zhola nic.  Jak to mám tedy posoudit? Vědecké kapacity se přou a nedokážou dosáhnout názorové jednoty. Kde tedy hledat autority, kterým bychom mohli důvěřovat?  

A když se nechám naočkovat, jsem proto ovce...?


Prosecký
16. 03. 2021
Dát tip

My, v pohraničí, jsme na prázdné vesnice a postupující prales zvyklí.


Prosecký
16. 03. 2021
Dát tip

Optimální počet lidí na Zeměkouli je asi 600-700 milionů. Stovky milionů obyvatel v Nigérii, Bangladéši nebo na Jávě produkují neskutečné množství odpadu a živoří vlastně jako zvířata. 


snad se tento sen nevyplní...:o) s dovolením posílám do antivirového klubu.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru