Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jdu spát

22. 03. 2021
1
5
237

JDU SPÁT

Kajolinko už di spát

tak tu přestaň řvát.

Jestli mě zbudíš holčičko,

tak chcípneš  až se ti vylije pitíčko.

Zítra si můžem napsat,

a já budu hopsat.

Já jdu ty miminko,

tak good night ty slečinko.

 

 


5 názorů

bixley
13. 04. 2021
Dát tip

Právě: proč dramata a scénáře?


Rebelky se nezaprou :) Bavi me nektera vase spojeni... Tady je videt, ze pravopisne chyby nekdy muzou znit az jako slang. I tak by ale bylo dobre zvladat zakladni cleneni, carky apod, lip se to pak cte. Ze je vam dvanact osobne nemam za omluvu, ve dvanacti jsem hrubky treba ja  nepsal. I kdyz je fakt, ze my jsme si jeste psali dopisy a vzkazy, ne e-maily, smsky apod... Doporucuji se pobavit o psani s nekym vekove blizsim, tady je to napr. Já Lucie píšu..., ktere je 15 a navic je to holka. Takze by mohla byt schopna poradit srozumitelneji a snaz nasmerovat, pochopit apod. Lidi tu spis poberou absurditu textu, nez zarazeni do neodpovidajici kategorie, tak se nedivte, kdyz to v dramatech a scenarich nebudou chapat... ;) S.F.


jezisi boze to ma byt sradnda je mi 12


Safián
23. 03. 2021
Dát tip katerina karolina

Střih se nepovedl a švadlena to nezachránila. Ale dá se začít znovu a znovu.Jen mi vrtá hlavou, proč kategorie "Dramata a scénáře".


atkij
22. 03. 2021
Dát tip Gora, katerina karolina

Trochu rozpaky, ale asi nejsem ten správný SM čtenář...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru