Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tematický den - vložte 24. dubna

03. 04. 2021
0
12
948

Milí Písmáci,

 

opět máte příležitost zúčastnit se tematického dne, a to

v sobotu 24. dubna.

Tentokrát máme téma Den louží.

V uvedený den prosím vložte své dílo a před název uveďte Tematický den nebo TD.

Těšíme se na vaše příspěvky!

 

Próza měsíce

 


12 názorů

Tematický Den louží se stejnojmennou povídkou vyhrává StvN s 19 tipy. Gratulujeme.


Vítěznou práci vyhodnotí Redakce prózy podle počtu tipů přímo pod dílkem – tedy jen 1. místo – a sice poslední den v měsíci. 

 


StvN
28. 04. 2021
Dát tip

Jak to teď bude pokračovat dál? Bude nějaké vyhlášení?


Janino, pro někoho TD určitá inspirace je, někdo má opačný názor... díky.

Přeskok:-) z Dílny do Hlavního seznamu má v tomto případě na svědomí nejspíš vyšší počet tipů u tvé povídky...


Janina6
25. 04. 2021
Dát tip

Juchů, koukám, že dnes už je pod záložkou Díla moje dílko vidět :-) To vy jste pomohli? Jestli ano, tak moc děkuju.

Těším se na další téma. Takovéhle soutěže (třeba i někdejší "Koule", kterou organizoval Aleš) jsou moc fajn na povzbuzení inspirace. Aspoň mně se tedy stává, že pro tolik věcí, o kterých by se dalo napsat, nějak nevím, na co se zaměřit... a tak nakonec nic... :-) Je fajn si "literárně hrát". Je to jedna z věcí, pro které mám litweby ráda. V tomhle mi připadají nenahraditelné.


Jamardi
24. 04. 2021
Dát tip

Také jsem dnes vložila dílo a nemám je mezi doporučenými.

Nejdříve jsem je měla jako koncept a dala jsem si pozor, ať si nesmažu fajfku u doporučení, jako jsem to udělala u  reportáže o orlech. Dnes ráno jsem smazala fajfku u konceptu a vložila, ale neobjevilo se mně mezi doporučenými. Tak jsem ho smazala a zkusila znovu napsat, jestli to pomůže. Nepomohlo. Mezi doporučenými být nemůže - prý jsem jako Janina6 už doporučené dílo dnes vkládala (to ano, ale neobjevilo se tam).


Janina6
24. 04. 2021
Dát tip

Prostě se neobjevuje na té "hlavní" stránce děl, kterou vidíte. Autory doporučená díla se to myslím jmenuje. Když odkliknu, že chci dílo doporučit, tak mi to systém nedovolí vložit, pouze do Dílny. Asi už vím, v čem je problém. Jak jsem tenkrát tu povídku vložila předčasně s dnešním datem zveřejnění, a po vašem upozornění ji po pár minutách smazala, tak systém si to asi stejně "pamatuje", jako že dnes jsem už měla jedno dílo vložené... No nic. Budu vědět pro příště.


Co myslíš Hlavním seznamem? Nejde Ti to zařadit do Povídek?


Janina6
24. 04. 2021
Dát tip

Dobré ráno, jen jsem vám chtěla napsat, že jsem chtěla přispět do tematického dne povídkou a systém mi nedovolí ji vložit do hlavního seznamu děl (s tím, že lze vkládat jen 1 dílo denně, což mě rozesmálo, víc jich tu dnes opravdu nemám). Takže příspěvek je v Dílně, i když tam ho asi nikdo nenajde :-( Přeju pěkný Den louží.


bixley
13. 04. 2021
Dát tip

Možno vkládat jen v uvedený den! Nelze vkládat napřed.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru