Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Newimkurwa

15. 04. 2021
11
9
405
Autor
Benetka

Pro log?

No...

Čert ho vem!

Ale.

https://www.youtube.com/watch?v=ei3IaJDgZGk&ab_channel=VioletOrlandi

Věnuji spešl Blacký! (mrkajícísmajLove)

Čas od času se Slávek v myšLenkách zaobírá tim životem co právě nežije.

Jo. Přežil kovida - no vida! Ačkoli chvilkama mu v těch těžce horečnatých stavech provázených zimnicí a halucinacemi přišlo že by bylo snad lépe i nebýt... Jenže ZLATOHNĚDÁ mu večer co večer psala a se ptala jak mu je a tak... No a tak. No a tak se rozhodl že to ještě zkusí přežít. Obzvláště když z ní nakonec vypadlo že je vlastně tež v PN a je Jí zle nedobře ač za to žádný virus nemůže. Čili taková láska neláska na umření. A skoro to vypadá jako že se potřebují navzájem...? No... Minimálně oba VĚDÍ. A jen tak mezi řečí Jí Slávek řiká: Poslouchej - víš že jsi ale fuckt! sqělá herečka?! Moc nechybí a budeš mít svoji hvězdu na chodníku slávy v holém údu! Prostě taková Pretty Woman!!! Smála se a odpovídá ty vtipálku ha ha ha. Já a ONA?! Jo jo jo - a proč ne je Slávkova odpověď. A proč ne. Fakt to moc hezky hraješ jak Ti nic není jak je Ti fajn jak jsi v pohodě a jak nic nepotřebuješ. Ale Slávka už neoblafneš! Na to neměla co namítnout... Prostě oba VĚDÍ.

Po čtrnácti dnech Slávek procitl z kómatu kdy nebyl schopen vůbec nic a jen tak ze zadku vlezl na váhu a ejhle! -10 kg! Takže když už nic tak je kovídek dobrý prostředek na hubnutí. Koneckonců když se žije jenom o čaji a paralenech... (sarkastický smajlík) Mezitim jak jen bylo možno navštěvoval web příznivců Německé Demokratické Republiky a bavil se příspěvky jejich dalších členů které zná jen skrzevá přezdívky: Lordvojeldort Bublišuk a také Nevímkurva jehož upravený Nick si vypůjčil jakožto název dílka... I to mu dalo tu sílu přežít. Jo a AnděLenka. Přivážela zásoby: citronky mrkvičku jablíčka paraleny multivitamíny čajíčky... (smajlík) Ona i Adámek si kovídka tež užili ovšem s tim že Áďa měl nejvyšší teplotu 37,2 a Leni o štyry desetiny vyšší. (velkýúsměvsmajl)

Obvyklá postkovídkovská traumata jako celková slabost a téměř neústálá únava jej provází tež. Jenže se u něj ještě prohloubila o naprostou neschopnost cokoli byť i jen nepatrně literárněfantasmagorického stvořit/zpotvořit/zveřejnit.

Nicméně!

Dnes v noci někdy kolem půldruhé se mu zdál zase jeden sen který nejenže si zapamatoval sic! ale který... No... Prostě... Ale co však dyť je take enom chlap. A možná že už mu enom všecko to semeno leze a tlačí sa na mozek... I počal. MyšLenku něco zpotvořit...

Pláž. Slávek leží na osušce. Nad ním stojí v kratičkých šatičkách žena a střílí z luku šípy na člun kotvící na moři nedaleko břehu. Nejprve Slávek sleduje místa kam dopadají šípy. Ale potom svůj zrak obrátí o něco výše a vidí že ženiny stydké pysky tvoří obrácenou mušku. No teda! Pomyslí si a vykřikne: To je švindl! Já myslel že jsi jen tak dobrá že se vždycky trefíš a ty zatím máš tak dobrý zaměřovač!!! A vůbec! Proč nemáš kalhotky?! V tomhle horku? odpověděla. Pak na něj zhlédla ze své výše pousmála se a ještě se malinko předklonila dopředu. Mušlička se zcela rozevřela...

Střih.

Obývák s kuchyňkou. Žena něco vaří a Slávek ji sleduje ležíc na otomanu. Ona se otočí a řiká: Něco jsme začali a nedokončili...!? No ale přece... Je tu tvůj manžel a děti...!!! Děti si hrají a manžel spí. Tak pojď! řiká a přetahuje si košilku přes hlavu......

Ufff!! No... Slávek procitl a... A prostě mu stál. Jak STOžár. Ale rozdýchal to. To stačí v současném jaru votevřít vokno a_! (tenúplněnejvětšíúsměvsmajl)

A pak se mu zdálo ještě milionpetštotisic jiných snů jakože byl ve svém předchozím zaměstnání kde potil krev a kde každá koruna byla dobrá. Nastoupil nový mladý kolega. Byl přidělen na detašované pracoviště kde si s ním náš dlouholetý kolega nevěděl rady neboť měl všechno tzv v píp! A požádal ať jej přeřadí na Slávkovo pracoviště a bylo mu vyhověno. Avšak jelikož dlouholetý kolega referoval CoŽeJeToZaVšiváka/Zašíváka tak mu to dal od začátku tzv. sežrat - ovšem férově - žádné podrazy. A on šel za svým nyní už někdejším kolegou a řiká: TyVole! Tam naproti jak jsi mě poslal ten týpek co mě dirigoval - ten je hustý! To je šéf?! A on mu řiká nene to je tvůj kolega... No a tak jej Slávek od počátku "cepoval" až se z něj nakonec stal nejlepší pracovník a taky Slávkův dobrý přítel. Jmenuje se Adam. Jako Slávkův syn. A dnes se o kolegovi Adamovi Slávkovi zdálo  (mírněuzarděleusměvavýsmajl)

A taky dnes - bylo něco malinko po sedmé večer a zvoní zvonek a tak se Slávek ptá kdože po něm touží a! A jeho Adámek!!! (hořkosmutnoveselomrkajícísmajl) Přijel jen tak na návštěvu ze sousední vesnice na novém kole které mu koupila maminka a... 

A to už je spousta moc jiných různých příběhů a to by tu jeden moh´ bejt ještě dlouhodlouhodlouho......

Dlouho NewimKurwa.

 

 


9 názorů

Benetka
18. 04. 2021
Dát tip

Děkuji všem za návštěvu za čtení a za milé komentáře... ;)


Norsko 1
18. 04. 2021
Dát tip Benetka

Kovídek. Jak něžné :-)


Gora
16. 04. 2021
Dát tip Benetka

Viz předkomentátoři... vítaj:-)


Alegna
16. 04. 2021
Dát tip Benetka

je fajn, že jsi tu, Slávku*


Diona
16. 04. 2021
Dát tip blacksabbath, Gora, Benetka

Sláááva, Slávku, vitaj :-) Ty  covídkový veteráne. To je moc výživné čtení :-) Je vidět, že jsi zpět v dobré formičce a v psavém rozpoložení. Chvála Bohu. Tak sto-žárům ZDAR!  :-)


Kočkodan
15. 04. 2021
Dát tip blacksabbath, Benetka

 

Až se před Slávkem trochu stydím za svoje často málo interesantní sny.


Benetka
15. 04. 2021
Dát tip

Jo jo PN = Pracovní Neschopnost. A děkuji!!!

 


dievča z lesa
15. 04. 2021
Dát tip Benetka, blacksabbath

ty máš akúsi špeciálnu protekciu ... okolo teba sa to hemží anjelmi ... a živo napísané


Dagmaram
15. 04. 2021
Dát tip Benetka, blacksabbath

Čauki Slávku, to sis s tím cowidem kurwa užil. Čo je to také PN. Pracovní neschopnost?

PS: hlavně, že už je ti líp

Prima čtení:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru