Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Byl si tady

24. 02. 2000
1
0
1600
Autor
Laďa

Byl si tady a už nejsi, proč jsi sakra odešel. Kdybys tady jenom zůstal, nikdo by se nevěšel. Teď tu stojím s mašlí v ruce, děsím se tý historky, hele, čtěte, oba mrtví, odletěly vlaštovky. Četla jsem si jednou v tichu Sophiinu volbu, nemyslel bys, že v tom stylu zarazíš mou touhu.
Prokletí
19. 11. 2000
Dát tip
*B-s-t: nelíbí ... rýmy jako historky/vlaštovky nebo volbu/touhu ... poslední dva řádky říliš dlouhý, tím amžou melodii textu ... nespokojenost i se sakrováním, děsím se TÝ historky ... pravopis: nemá na první řádce bejt Byl Jsi?... >:I m.

Bára Braun
24. 02. 2000
Dát tip
Laďo...sakra, já to taky nevím, asi máme podobnej problém....líbí se mi

Miroslawek
24. 02. 2000
Dát tip
Tak to je moc pěkný až na to že je to tak smutný. Zasloužíš si TIP, to by si lidi měli přečíst. Zaražená touha je daleko horší než zaražené prdy a to je co říct ;o(((

sidi
24. 02. 2000
Dát tip
V celým tvým psaní je cosi klučičího (pochvala), vzpurnost. I kdyby jste mě mlátili nebudu brečet a nebudu. Ale když jsi potom sama, kdo ví?, já ne. Doufám že ne.

AZALIN
24. 02. 2000
Dát tip
Mně přijde trošku podivný míchání rýmů a ne-rýmů.. myslím, že kdyby to bylo jenom ne-rýmovaný, že by to bylo lepší, ty rýmy vyznívají trošku banálně..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru