Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CHLAP K SEŽRÁNÍ

27. 04. 2021
1
1
226
Autor
kamiinek

CHLAP K SEŽRÁNÍ

      Přiznám se, že už samotný název může vyvolat v ženě příjemný pocit, tak se chci s Vámi podělit o jednu moji zkušenost.

     Už se Vám to někdy přihodilo, že na první rande, setkání, přišel někdo, kdo je tááák roztomilý, usměvavý jako sluníčko a jen se kouká do očí, aniž by promluvil...aniž bych promluvila, uvědomím si, že dělám to stejné, co on, jen se usmívám a koukám, je to úplně nakažlivé. Tak tohle se mi nedávno přihodilo, takové setkání k nakousnutí a teď nepíšu o zákusku. Setkání, na které jen tak nezapomenu, setkání jako "za mlada", jelikož mi už není dvacet, ani třicet. Ale zdání klame, jak jsem se přesvědčila.

     Přede mnou stál muž, sportovně oblečený, typově Jarda Jágr, měl veliký úsměv od ucha k uchu... a prý taky sportovec, no nezamilujte se do "Bagristy". Jak jsem později zjistila, trénuje hlavně s bagrem, to je celkem dřina ho umět ovládat na profesní úrovni a u nás prý moc lidí s papíry na bagr není. Ten den jsem se dověděla o bagrování všechno, ani ve snu by mě nenapadlo, že toho "tolik nevím". Jémine, co všechno se s ním dá dělat, hýbat páčkami, nabírat hlínu, štěrk, kamení, vykopat pořádnou jámu a bagrovat až na druhý konec země, dále už vím, jak a čím se bagr vytápí, jak se v jeho kabině parádně sedí no prostě nekonečně dlouhé povídání o jeho milovaném stroji. Závěrem jsem se dověděla, že nejlepší naši bagristé utíkají za práci do Německa. Byl to vskutku netradiční zážitek s chlapem k nakousnutí. A když jsme se loučili, nabídl mi projížďku v bagru, odmítla jsem. Možná to byla chyba, kdo ví.

     No já chápu, že jeho bagr je nejspíše splněním jeho snu, je to opravdu stroj pro pořádného chlapa a je to sen každého malého kluka od dětství, ale zároveň je to škoda, takový sympatický chlap, bohužel s takovým si opravdu popovídá jen další chlap :-)

     Nakonec naše rande nedopadlo a chlap k sežrání je fuč. Možná teď jezdí někde s bagrem, haha ne možná, určitě někde jezdí. Ale já už vím, že na příští rande se musím více technicky připravit a vzít si s sebou třeba i příbory a doufat, že se toho pěkného muže k sežrání "nažeru".

 


1 názor

Jémine, co všechno se s ním dá dělat, hýbat páčkami,......představila jsem si to...:-)))))...pozor...aby to příště nebyl válec nebo buldozer...:-))))*/***********


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru