Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozpustí se láska

24. 02. 2000
1
0
1833
Autor
Laďa

Je tak jednoduchý a malicherný ničit lásku. Ještě, že se to zase srovná(lo).

Rozpustí se vločka v ruce jako velká láska, snad je to jen loterie, snad je to jen sázka. Milovals mě do záhrobí, teď ses na mě naštval. Vrátíš se zas někdy ke mně, abys pusu dostal? Stojíš o to? Chceš se vrátit? Můj milý nejdražší. Nemůžeš mě nikdy ztratit, jsi pro mě to nejlepší. Omlouvám se jako dítě, už to nikdy nezkazím, vrať se ke mně, hážu sítě, nenech vyhrát ten muj splín.
Prokletí
19. 11. 2000
Dát tip
*R-s-L: 1. pof-ózní rýpnutí, 2. Bibša měla taky pravdu, 3. nechápu struktutu veršů: 2x abcb a pak najednou 2x abab... nelíbí... m.

Corbiere
11. 06. 2000
Dát tip
jestli stojíš o můj názor: víš, někdy věřím na osud ,nevstupuj do stejné řeky dvakrát nech se jen unášet a ona Tě někam donese ( k někomu )možná k tomu samému,jak už řekla Bibša ...jesltli to tak má být

Jákob
11. 03. 2000
Dát tip
občas mne láká vstoupit do téže řeky :o))

Bibša
01. 03. 2000
Dát tip
No nesouhlasím ani s názorem ani se zpracováním, holka rýmy typu láska/sázka, to už jsi snad dál, jak jsem četla to ostatní... neohlížej se jdi dál, třeba se ti zase někdy přimotá do cesty ... jestli to tak má být!

Bára Braun
24. 02. 2000
Dát tip
jééé....to je takový srdíčkovatý....ale věř, že kdyby byl to nejlepší co Tě kdy potkalo, tak by to nedopadlo, tak jak to dopadlo. Dlouho jsem si myslela totéž a žrala se...sice ho ještě zpovzdálí miluju, ale do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Každej sme už jinej a úplně někde jinde. Jééé...já se vykecávám a dělám tu z toho stránku pro Sally :-). Promiň už mizím. ***Prožito-líbí

Miroslawek
24. 02. 2000
Dát tip
Taky líbí. Souhlasím s Bárou že nevkročíš dbvakrát do stejné řeky, ale Tys z ní asi (ještě?) nevylezla ;o)))

sidi
24. 02. 2000
Dát tip
Konec mi nějak ujel pod nohama. Jako by ho psal někdo jiný.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru