Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Srna

07. 05. 2021
6
10
322
Autor
T(h)omík

Srnec je zvěř plachá,

dnes však nedal bacha.

Věnoval se srnce,

už mi voní z hrnce.


10 názorů

Aru
09. 05. 2021
Dát tip

:D


Benetka
09. 05. 2021
Dát tip

Mně se dílko líbí. Pobavilo což je účel i vzhledem ke kategorii. 

A komentáře... Trochu chápu Phil a hodně chápu THomíka... Tak jak to vidím já tak mu ta srna vběhla pod auto stejně jako loni mojí exmanželce se synem a prostě bylo po ní. A určitě si nemyslím že by ji Leni chtěla zabít. Srnečka prostě jen zdrhala od srnečka a na  přechodu pro srny už na auta nečumí... Jo a auto bylo taky na sračky ale těm dvěma se nestalo nic takže... Jo. Jsem smutný za každé přejeté zviřátko - zejména oplakávám ježečky a že jich tu u nás na jihu moravy je... Ale prostě tak to je a dost dobře newim co s tim...

Toš tak. Howgh!


Philogyny
08. 05. 2021
Dát tip

Ale já ti psala, že mi to nic neříká ani v přeneseném slova smyslu. Máme prostě každý jiný náhled na humor, toť vše. Jo, prasata jsou jiná kategorie. Když se dostaneš mezi výkrm a něco se ti stane, ucítí krev a ožerou tě na kost. V tom máš pravdu. Jsem zemědělec. A víš, na co jsem byla nejvíc pyšná? Když jsem sehnala sama celé stádo, roztřídila,  podojila krávy, nakrmila odložená telata, pak i ty krávy a býky. Nikdy mne žádná nekopla a býk mi nic neudělal. To je můj život.  A přeju Ti hezký podvečer.  :) 


T(h)omík
08. 05. 2021
Dát tip

Selátka jsou taky roztomilá, ale řízky kvůli tomu jíst nepřestanu. Co to je za argumenty? Myslíš si, že jsem nějaký nadržený myslivec? To jsi na omylu. Víc, než tušíš. Nenapadlo tě, že může jít prostě jenom o nadsázku a hru se slovy? Sorry, ale takovéto moralizování nad dvěma veršíky je opravdu hodně za hranou. Nikoho nenutím, aby mu moje blbiny přišly vtipné, ale na druhou stranu nerozumím, proč má kdokoliv potřebu na ně podobným způsobem reagovat.


Philogyny
08. 05. 2021
Dát tip

Jednou jsem stála přímo naproti ní, koukaly jsme si do očí. Bála jsem se pohnout, aby neodešla. Byla to pro mne čest, tak jsem to vnímala. Mají krásné oči a i když je špatný vítr a mají hlad, tak neodejdou. Jsou snadným úlovkem pro ty chudáky, co střílí na všechno. Mi to prostě nepřipadá vtipný. Omlouvám se. 


T(h)omík
08. 05. 2021
Dát tip

Je to blbinka - i podle kategorie. Nemá ambice vejít do čítanek. Což ale plnodušší jedinci jako jsi ty stejně nepochopí.


Philogyny
08. 05. 2021
Dát tip

Je to prostoduché. 


T(h)omík
08. 05. 2021
Dát tip

Nikdo tě nenutí cokoliv hledat. Ber nebo nech být. Tak jednoduché to je.


Philogyny
08. 05. 2021
Dát tip

Ano? Marně se snažím najít pointu. Srny nestřílím. Ani v přeneseném slova smyslu nic nenacházím. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru