Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Like a chewing gum

17. 05. 2021
8
7
367
Autor
Movsar

Dar kauzy

Těhotný ženský rozpáral břicho. A jak koulela očima, vrazil jí do nich nůžky solingen.

Prokurátor už na chodbě líčil skutek dětem ze základní školy, které se s paní učitelkou přišly podívat, jak se dělá spravedlnost.

No a pak po bytě rozlil benzín a podpálil to. Ženská ještě žila. Našli ji jako kus uhlí. Jak říkám, dobře jste dětem vybrala, bude to zajímavá kauza, pochvaloval paní učitelku, sebe i dar kauzy prokurátor.

A to už chodbou vedli na medvědím řetízku divého muže, kluci ukazovali prstíky, holčičky se krčily a paní učitelka fascinovaně hleděla do jeho blankytně modrých očí, jaké mívají děti, a jejím tělem šel mráz, ale taky zvláštní teplo, které znají opiomani a zamilovaní.

 

Intimní novinky

Neteř papeže Jana Pavla II. si nechala našroubovat nová prsa z prvotřídního plastu a teď o tom povídá do novin. Dokonce je i ukazuje, zakrytá jen zčásti, dlaněmi jakési paní, patrně majitelky montovny prsou. Co by na to asi řekl strýček? Že mohla být větší?

Heidi Janků jde dál. Ve své půlnoční relaci radí ženám, jak docílit, aby jejich vnější genitálie byly opět světle růžové, takové jaké měly ještě jako holčičky. V alchymistické dílně paní Jana předvádí aladinovu lampu, kterou odstraní znepokojivě temný pigment a zároveň orgán vybudí k svěžesti. Zkrátka: bude zas růžovoučká a svěží jako chewing gum!

 

Noční pře obrozenců

O sobotní noci, ve větru a dešti, pod sochou buditele čtyři chlapci se potrkali. Snad šlo o spor mladočechů se staročechy; šlo prý ale o cizince, patrně zástupce exilové vlády, usilující o obrodu národa. A jeden z nich pak blýskl nožem košerákem a každému z kamarádů na věčnou paměť do kroniky těla vepsal věnování. Jednoho zvlášť měl rád, a tak bylo hluboké a vážné, až se z toho kamarád roznemohl. Daleko neutekl, hned na druhé zastávce, pod Vyšehradem, poslušně vydal nůž, lehl si na zem a k ránu už si četl romanci sobotní noci, jak ji pochopil a procítěně vepsal v protokol službukonající příslušník, i s věnováním.


7 názorů

Movsar
19. 05. 2021
Dát tip blacksabbath, Gora

Zdá se, že kauzu úplně jako dar od pana prokurátora neberete. Nevděčníci! ☺


Movsare, nevím, jestli jsem to chtěla číst :) Ale co už, teď můžu jen sem napsat, že doopravdy přitvrzuješ! Zase bych ráda nějaké ty Tvé pěkné momentky u pláže nebo kavárny... Ale toto bylo zase suprově napsané, což jsou i Tvé momentky!


lastgasp
17. 05. 2021
Dát tip

Strašidelný, záměrně, triptych aktualit z kavárny.


annnie
16. 05. 2021
Dát tip

Ty teda přitvrzuješ... Tip (a úporná snaha zapomenout :) )a.


Uf.....dnes jsi zařadil Černočernou kroniku.....*/*********


Gora
16. 05. 2021
Dát tip

Pan prokurátor ztratil cit a soudnost?

Dnes drsné, ale dobře napsané jako u tebe vždy.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru