Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 49.

05. 06. 2021
5
4
356
Autor
Benetka

Láska je cit

Který nám

Nedá umřít

https://www.youtube.com/watch?v=KRtjLUqOPW4&ab_channel=KomunistickaTVKomunistickaTV

Hezký cover. Myslim teda......

Pravděpodobně stejně jako mnoho jiných tak i Slávek se řídí pravidlem JEZ DO POLOSYTA PIJ DO POLOMRTVA! A tak včera večer když odcházel... No odcházel... Potácel se z "jeho" dolní hospůdky po devíti pívech domů tak byl dnes ráno rád že se probudil živ a zdráv ve své vlastní posteli. Třebaže - jakjinak - sám. A to že sem včera chtěl něco psát...... Každopádně je ale moc rád za to že teď už opět může pátek co pátek posedět s kamarády/kamarádkami z mokré čtvrti a že může mluvit o čem chce a tedy o všem a o ničem a oni si to na druhý den nebudou pamatovat - možná - stejně jako Slávek. A kolik smíchu je přitom! Naproti hospůdky je park a když se zvedl se slovy že už nemá! žížeň!! a měl problém držet stabilitu - byť má tři nohy (ale tú jednu hódně krátkú) - tak jeho přátelé zašátrali v paměti a dali do placu ruštinu - mírně upravenou - jako že Slávek uchadíl gůlat sa v párke... (Smajl)

Slávek včera chtěl napsat něco o tom jak...

Jak mocmocmoc je zaVláskovaný!

A přitom mu hlívou běžela Jane Austen a její Rozum a cit...

ZLATOHNĚDÁ si nevzala k srdci jeho čtvrteční žádost ve smyslu UPNUTÉŠEDÉLEGÍNYFUCKTNEE!!! a asi zcela záměrně a provokativně se v nich promenádovala i v pátek. Slávek v duchu tiše. Tiše nicméně táhle vyl. Kuřátko... Co jsem Ti řikal včera?!?!?! Takhle sem NESMÍŠ! chodit!!! No to si asi pěkně naběhl neboť Ona jej zcela ignorovala se slovy: A prečo? No prečo... Lebo si tak strašně moc hezkáhezkáhezká a ještě když se takhle oblečeš!? 

TO SE NEDÁ VYDRŽET!!!!!!

Odpověděla něco ve smyslu TY KECKO! 

Ale skutečně se to dá jen těžkotěžkotěžko vydržet... Vždyť Slávek je jen chlap!

Stoupla si čelem ke Slávkovo stolečku a on těsně za Ní. A přitom Ji pohladil po zadečku...

No... Minimálně si koledoval o facku!!! Dovolil si až až až příliš! Ale ZLATOHNĚDÁ kupodivu ani neucukla ani neprotestovala a ani ta facka nepleskla... A teď jsou dvě možnosti. Buď si to vúbec neuvědomila_! A! Nebo! Potom všem co mezi nimi probíhá mu to prostě dovolila...

Každopádně je to stejně jedno dvě tři neboť na daném statusu Q to nic nemění...

Jen Slávek je o to víc rozervaný.

Na mraky na plech na střípky. Našrot......

Slávek se cítí být až k smrti unavený. Firma ve které pracuje nemá ani třicet zaměstnanců a přitom práce je nad hlavu nad hlavu nad hlavu. KomoDita měla dovolenou a tak tam byla ZLATOHNĚDÁ na vše sama. A pověděla mu o tom. Som úplně vyčerpaná! A Slávek kontroval a hodil do placu další vtípek:

Správná žena je jako žumpa. Buď je nasraná a nebo vyčerpaná!

Nelíbilo se Jí to. A ani se nelze divit. To jsou takové prasácké vtípky až je to hanba. Jenže prostě jsou. Na druhou stranu Jí jako odpověď musel říct: Já jsem tu stále na vše sám! Unavený zpocený smradlavý špinavý Slávek. A jak tak hoří termíny zakázek přišla i ZLATOHNĚDÁ z kanceláře vypomáhat do výroby. Měla trhat z kotouče v navíječi pásy etiket. Ze začátku Jí to příliš moc nešlo a před Slávkem když se na Ni přišel podívat řekla: Stoj! Stoj ty jeden!! Něchce mi stáť... No a Slávek Jí povídá: Já to mám úplně stejně. Taky MU tak stále domlouvám ale ON si prostě nedá říct!

Jak se tomu pak oba zasmáli!!!

 

Život by za Tebe dal.

 

ZLATOHNĚDÁ.


4 názory

Evženie Brambůrková
07. 06. 2021
Dát tip Benetka

Realismus v přímém přenosu. 


blacksabbath
06. 06. 2021
Dát tip Benetka

Stoj! Stoj ty jeden!! Něchce mi stáť...a co jí vlastně nechtělo stát?????...ještěže...máme smích......:-)))))..................*/***********


Benetka
05. 06. 2021
Dát tip

Kočko!

Kalhoty a legíny JE rozdíl!!! :D

Navíc chlap vs ženská...... :p


Kočkodan
05. 06. 2021
Dát tip Benetka

 

Já jsem trochu jako ZLATOHNĚDÁ – tedy (asi) ne tak krásný, ale teď mám na sobě také úzké šedé kalhoty.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru