Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Partonyma - 39-40 Šachy bez figurek: Náhoda a strategie (výzva autorům)

30. 06. 2021
4
3
336
Autor
sharik

Právě začínáme připravovat druhé letošní číslo časopisu Partonyma, které se ponese ve znamení dvojice témat náhoda a strategie. Své prózy, básně, eseje a odborné texty můžete posílat na adresu partonyma@seznam.cz do 15. 9. 2021. Témata (již tradičně) chápeme v široké škále jejich významů. Těšíme se na vaše texty k jednomu z témat, nebo na příspěvky kombinující témata obě.

Připomínáme, že texty v oblasti prózy a poezie musí souviset s aktuálně připravovaným tématem. Zároveň všechny přispěvatele žádáme, aby si předem prostudovali specifikace na našem webu (http://partonyma.cz/pro-prispevatele/). Texty přesahující maximální rozsah, nesplňující formální požadavky a texty zaslané po uzávěrce, nebudeme reflektovat.

Připomínáme též, že v našem archivu (https://partonyma.cz/category/archiv-cisel/) můžete číst novější z vydaných čísel zdarma ve formátu pdf.

 


3 názory

Kamamura
28. 07. 2021
Dát tip atkij

Už jsem po tom pokukoval, dokonce jsem si nastudoval tu ČSN normu. Teď ještě nějaký nápad ;-)


atkij
01. 07. 2021
Dát tip Gora

Výborná příležitost pro všechny autory. Tudíž doporučuji. Partonyma drží laťku kvality opravdu vysoko. Už několikrát jsem měla velkou radost, že mé texty zaujaly a byly vybrány. Tištěná podoba a šustění stránek je třešnička na dortu každého literárního počínání. 


Alegna
30. 06. 2021
Dát tip

Díky za info a soutěžícím hodně zdaru, do archívu se juknu


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru