Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Recenze PornDreamMachine 1.1

25. 07. 2021
0
1
171
Autor
JonMorton

Před půl rokem

Na vysněný výrobek v ceně zánovní ojetiny jsem čekal několik dní. Platil jsem předem a kdyby mě  podvedli, nechtělo by se mi to řešit u soudu. A co teprve kdyby se to dostalo do médií!

DPD je tady. K brance skoro běžím. Přebírám balíček velikosti krabice od bot. Nebudou tam jen boty? Přístroj o něco větší než smartphone je tam i s příslušenstvím. Dvacet pohodlných rezervoárů na sperma. Asi půjde použít cokoliv, až dojdou. Síťka na hlavu s nanoelektrodami... Fuck! Musí se nasazovat na lebku s maximální délkou vlasů 2mm. To nikde nepsali! Koukám na internet a nacházím milión výskytů. Mám husté vlasy na ramena a nemůžu je jen tak ihned shodit. Každý by věděl proč. Mám chuť krabičku za více než 150 klacků hodit o zeď.

Recenze PornDreamMachine 1.1

Konečně

Paradoxně mi v tom pomohla pandemie a home office. Začal jsem trousit informace o tom, že mi padají vlasy a postupně je zkracoval. Rodičům jsem říkal, že je to ze stresu, jak teď pořád musíme dělat z domova a při návštěvě jsem nenápadně pohazoval ustřižené vlasy. Na sedačku s tmavým potahem a podobně – tam je můj špinavej blond dobře vidět. Nevím, jestli si všimli. Také jsem si nechal narůst vousy, aby to bylo vyrovnané a kolegy na to přes webkameru postupně zvykal.

Už to nemůžu vydržet, shazuji zbytek strojkem. Dávám v PornDreamMachine dobít baterku (USB-C, klasika), sloupávám ochrannou fólii displeje a pouštím jej. Aktualizace. Vkládám heslo do wifi. Fuck! Aktualizace na verzi 1.1, 27GB dat ke stažení. To se zbláznili! Nevadí, mám dost rychlý internet. Počet vestavěných programů byl z desíti rozšířený na patnáct, super. Optimalizace dokonalého vnímání reality – já chci realitu!

Kalibrace

Fuck. Ještě nemůžu začít. Dle instrukcí na displeji myslím na různé věci a zapisuji, co cítím. Teplo, vůni, lehkou bolest, doteky v různých částech těla. Přitom sedím v křesle a nikdo tady není. Zajímavé. Trvalo to skoro dvě hodiny a přístroj je připravený k použití.

Programy

Kromě detailní výroby vlastních příběhů může začátečník využít programy vestavěné výrobcem. Je jich patnáct, jak jsem psal. Jestli vše bude fungovat, budu divoce stříkat, a tak si nasazuji na péro rezervoár, vlastně takový objemný kondom, který netlačí. Tlumič výkřiků na pusu nepotřebuji. Kontroluji dveře a usedám do křesla. Jdeme na to!

01

Volím hned první program, projedu to postupně. Má trvat třicet minut a zahrnuje tři vyvrcholení. Klepnu na Start a několik vteřin se nic neděje. Najednou si uvědomuji, že jsem v hotelovém pokoji amerického stylu a neřeším proč.

Krásná brunetka ve spodním prádle u baru míchá mojito. Vzduch je horký a voní ženským parfémem. Na pozadí hraje kvalitní reprodukovaná hudba. Mám na sobě taky jen trenýrky a při pohledu na tu pohupující se kočku na nich mám pořádnou bouli. Jiné ženské ruce mi zakrývají oči a křeslo se sklápí do polohy lehátka. Oči jsou mi odkryty a nade mnou je blondýnka s parádními kozami a tvrdými bradavkami mi přejíždí tělo od prsou až na obličej. Sahám si na ně a nebrání mi v tom. Jsou úžasně hebké a přitom pevné.

Přichází brunetka od baru a podává mojito blondýnce, která z něj upije a dává napít i mně. Chutná báječně. Brunetka mi mezitím bez ptaní stahuje trenýrky. Zabývám se kozama té blondýnky, něco tak fantastického jsem zblízka ještě neviděl. Cítím vlastní vůni jejího těla, která je dobře doplněná kvalitním parfémem. Brunetka dole mi jej vzala do pusy. Zaúpím blahem.

Obdivuji kozy té blonďaté kočky, hladím je, cucám bradavky a vdechuji tu vůni. Dole mi přitom vlhké rty masírují péro. Brunetka mi stáhla předkožku a začala intenzivněji jazykem dráždit můj žalud. Trvá to jen pár sekund a divoce ji začínám stříkat do pusy.

Nádherně jsem se vystříkal, ale chci šukat dál! To je sen. Sedačka, vlastně teď spíše postel, má úzkou opěrku hlavy. Blondýnka vstává, stoupá si obkročmo nad moji hlavu a nabízí mi k lízání svoji vlhkou kundičku. Tomu nelze odolat. Miluju ji. Hladím ji rukama po břiše a pusou se bořím do té nádhery. Voní a chutná neuvěřitelně eroticky. Moje péro je stále připravené a vnímám, že brunetka na něj nasedá. Moje péro do ní hladce vklouzává až po kořen a cítím, jak je horká kundička masíruje na těch správných místech. Držím vleže tu blonďatou kočku za boky, jako bych ji už nadosmrti nechtěl pustit. Přejíždí mi bujnými stydkými pysky po rtech a jak do ní vsunu jazyk, tak zasténá. Brunetka už začíná sténat taky. Jinak se nemluví. Všichni všechno chápou. Chci, aby toto nikdy neskončilo a přitom vím, že vyvrcholení se blíží. Vnímám tu intenzivní vůni kundy. Vnímám také, že brunetka přestala s tahy po celé délce mého péra, zvedla se a začala se svými stydkými pysky soustředit jen na můj obnažený a k prasknutí nalitý žalud. Vrcholíme všichni tři najednou. Blondýnka se vzepne a náhlý výron její šťávy mi zalije celý obličej. Brunetčina kundička začíná také poškubávat, na břiše cítím její šťávu a ona po čase na mě tvrdě dosedá. Nedá se tomu odolat. V jejích hlubinách začínám divoce pumpovat. Dlouho a intenzivně.

Přesouváme se na širší postel. Obě holky čekají – mokré, s roztaženýma nohama. Vybírám si blondýnku, ve které jsem ještě pérem nebyl a jen její kundičku okusil pusou. Není na co čekat a vkleče vjíždím do ní. Horká vlhká nádhera. Tělo té brunetky, ale chci také poznat. S trochou gymnastiky se nakláním nad její kundičku – voní úplně jinak než ta od té blondýnky. Pomáhá mi. Jedu pusou po jejích ultimátních stehnech a přitom přirážím do blondýnky. Jako by brunetka věděla, že si chci sáhnout na její kozy, mění polohu, abych nerušeně mohl pokračovat v přirážení a přitom na ně dosáhl. Jsou menší, než ty od té blondýnky, ale krásně tvarované. Hladím je, vnímám jejich romanticko-erotickou vůni a pošilhávám po jejím krásném obličeji s drobným, správně zvednutým nosíkem. Vyvrcholení se blíží. Brunetka se mi opět natáčí tak, abych mohl hlavou mezi její stehna. Jsou lehce chladivá a parfémovaná. Svírá mi jim lehce tváře a já se zaobírám její pičkou. Vrcholíme opět všichni tři najednou. Kundička blondýnky, která už mokřejší být nemůže, se začíná kolem mého péra stahovat v křečích. To do ní pumpuje zase ve svém rytmu. A pramínek z vrcholící brunetky chytám jazykem jako nejvzácnější delikatesu.

Ty vole, tak to za ty prachy stálo. Probouzím se v křesle. Moje péro je ještě tvrdé a občas škubne. Rezervoár je plný sperma. Cítím se naprosto skvěle, vystříkaně a odpočinutě.

02

V manuálu jsem se dočetl, že ovládání mozku PornDreamMachine je nezávislé na stavu uživatele a funguje při jakékoliv únavě, tudíž mohl bych pokračovat dalším programem. Ale nechal jsem si to na další den. Program má trvat 23 minut a zahrnuje dva orgasmy. 

A jsem v nějakém letovisku s bazénem s azurovou vodou. Sluníčko pálí. U bazénu na osušce leží černoška. Normálně mě černošky nezajímají – nejsem moc na masivní nohy a boky, povislá prsa a rozpláclé nosy. Porno s černoškami mi nikdy nic neříkalo a nekoukal jsem na ně.

Toto je ovšem černoška – superkočka. Má všechny atributy černošky, ale delikátně naznačené – shrnuto dokonalé super tělo a nádherný obličej. Kouká na mě docela vyzývavě a já cítím prudkou potřebu si s ní zašukat. Chci si to super tělo ale nejdříve osahat a vychutnat. Začínám nohama. Zkoumám dlaněmi dokonalost jejích lýtek a cítím v nich její energii. Voní hlavně svým tělem – tak zvláštně kořeněně. Asi africky. Laskám její krásně tvarovaná stehna, ochutnávám je jazykem a blížím se k její kundě, která se hlásí ostřejším, ale silně erotickým pachem. Hraju si chvíli rty s jejím poštěváčkem a inhaluji. Ochutnávám jazykem její vlhkost a chuť je také kořeněně intenzivní. Přesouvám se na bříško a lehám si na ně tváří. Nohama našla moje péro a lehce mi je sevřela. Cítím, jak mi z něj kape. Kozy má opravdu dokonalé. Na sluníčku nevypadá až tak tmavě, prostě tak akorát. Hraju si s kozama prsty i pusou a instinktivně se vespod přesouvám k její pičce, abych se do ní zabořil. Navzdory jejímu spíše drobnému tělu je v ní spousta prostoru, připraveného na černošské obry. Ať se vydám kterýmkoliv směrem, její horké lůno mě pružně dráždí, pokaždé v trochu jiných bodech. Stále si ještě hraju s kozama, ale zrychluji v přirážení. Ačkoliv se od jejich hebkosti a tvaru nemůžu odtrhnout, nutí mě to pokračovat k jejímu krku. Jedu od něj pusou k podpaží a cítím opět intenzivněji tu kořeněnou vůni. Ochutnávám její biceps a vnitřní stranu pravé paže. Slyším její hrdelní vzlyky když do ní stále rychleji přirážím. Odtrhávám se od paže spolu s mým explodujícím pérem vrážím jazyk do její pusy a líbám se s ní.

Péro mi ještě doškubává a rovnou přichází další vzrušení. Mezi ty výraznější náznaky jejího černošství patří zadeček a chci to do ní zapíchnout zezadu. Nepotřebuji žádnou pauzu. Prostě chci šukat okamžitě. Můžu svým pérem zkoumat prostor, kde jsem ještě nebyl. Začíná zadkem kroutit a mně se to moc líbí. Chvíli se nehýbu, jen tak vdechuji vůni její pičky a užívám si to. Lepím se na ni a cítím pot na jejich zádech. Podává mi lubrikant a beze slov chápu, co chce. Nikdy jsem ještě anál nezkoušel.

Mažu si už tak mokré péro a vím, že moc do vyvrcholení nechybí. Zkouším do ní proniknout. Toto je intenzivní až na hraně bolesti. Nestrčím do ní více než třetinu péra, ale ta třetina je tak masírovaná, že šílím blahem. Zespoda cítím její vyvrcholení. Najednou zajíždím hlouběji a stříkám i já.

Procitám opět dobře vystříkaný a povznesený novými zážitky. Od této chvíle miluju černošky.

03

Těším se na další program. Má mít 36 minut a zahrnuje čtyři orgasmy – to bude nářez. Ocitám se v nádvoří jakéhosi paláce a proti mně kráčí japonská bohyně v kimonu. Hluboce se mi kouká do očí a kimono z ní sklouzává. Drobnější, ale absolutně dokonalá postava. Jsem zcela nahý a mé péro letí nahoru. Bohyně pokleká přede mě a bere je do prstů. Nevím jak to přesně těmi prsty dělá – tlak a klouzání bříšek se různě mění, ale dráždění je extrémně intenzivní. Koukáme si přitom do očí. První orgasmus přichází nečekaně rychle. Ten okamžik má přesně pod kontrolou, takže mi péro jen rychle objeme rty a už jí to pumpuju do pusy.

Přesouváme se na rohož ve stínu sloupů. Ze strany přicházejí její půvabné asistentky. Velmi mladé Japonky. Bohyně si lehá vedle mě a asistentky se začínají starat o moje opět tuhé péro. Začínám bohyni líbat – uši, nos, rty. Chutná dle očekávání mírně exoticky, ale báječně. Cítím, že mi na péro asistentky nasadily nějaký kroužek. Lehce mě to stresuje, ale vzrušuje zároveň. Pokouším se ze zvědavosti kouknout, ale holky mají moje péro diagonálně mezi sebou, takže mi stíní křivka zadečku a zad jedné z nich. Ale je to pěkný pohled.

Věnuji se tedy bohyni, kolik mi to slastné pocity na péru dovolují. Opouštím její rty, bradu a zakousávám se mírně do jejího štíhlého krku. Vnímám její nasládlou chuť. Dovoluje mi přesunout se na její menší, ale dokonale tvarované kozičky. Mám pocit, že péro s nasazeným kroužkem se mi asi roztrhne. Asistentka u mých nohou, které vidím do tváře, si nalívá z miniaturní kovové konvičky do pusy nějaký olej. Pozoruji to a přitom intenzivně saji pravou kozu bohyni. Asistentka se sklání k mému péru a to vjíždí do její pusy s horkým olejem. Bezmocně bouchnu rukou o zem, vzpínám se a divoce stříkám do horkého oleje v její puse. 

Sotva jsem se stačil trochu uklidnit když druhá asistentka vstává a zavazuje mi oči šátkem. Šest rukou masíruje moje tělo. Žádná se nedotýká mého přirození, ale to je stejně v pozoru. Vnímám, že moje obě ruce chytly synchronně dívčí ruce a kladou si ji na stehno. Z každé strany mi teď tedy klečí jedna z asistentek. Vedou mi ruku po svém stehně. Snažím se prsty a dlaní vnímat jejich tvar. Levá je možná lehounce svalnatější, ale krásný tvar stehen mají obě. Dovolí mi chvíli jejich stehna hladit a pak mi prsty navigují do piček. Každou ruku mám v jedné vlhké pičce a začínám být silně vzrušený. Před svojí tváří vnímám teplo a pach třetí kundičky. Bohyně. Zvedám hlavu, ale uhýbá mi. Chtěl bych ji lízat, ale není mi to dovoleno. Pokládám tedy hlavu zpátky na rohož a vnímám jen ten vzrušující teplý pach. Cítím jak mi po prstech obou rukou stéká šťáva z kundiček asistentek. Ta pravá teče více a cítím její šťávu postupně na zápěstí a předloktí. Levá ji za chvíli následuje. Cítím, že moje vzrušení vrcholí a potřebuji se nutně někam zabořit. Levá kundička mi začíná více svírat prsty a cítím, že se holka trochu otáčí. Péro mi sevře mezi šlapkou a nártem, které je nevybíravě masírují. Bohyně mi konečně nabízí ochutnat svoji pičku. Prsty mé pravé ruky vnímají, že holka vrcholí. A já mezi chodidly té levé taky. Cítím jak mi moje vlastní sperma se zpožděním dopadá z výšky na břicho.

Asistentky mě otírají vlhkými, mírně navoněnými ručníky. Bohyně se přesouvá zpět k mému péru, které už zase chce šukat. Vnímám, že otevírá nějakou zdobenou krabičku, ale pak už mi pohled zakrývají těla asistentek, které se mi vinou po těle. Jednou rukou si můžu hrát s kozama jedné, druhou druhé. Nevidím, co se mi děje s pérem, ale jsem už docela klidný. Důvěřuji bohyni. Cítím na péru zvláštní brnění. Elektřina? Je to neobvyklý pocit, ale rozhodně ne nepříjemný. Snažím se rozhodnout, který pár koz je krásnější a nevím pro co hlasovat, protože super jsou obě. Péro mi začíná škubat jako při orgasmu, ale v pomalejších intervalech. Občas je záškub tak silný, že se celý prohnu. Cítím horký dech bohyně mezi stehny a její jazyk na koulích. Škubání v mém péru zrychluje, ale pořád to ještě orgasmus není. Masíruje mi koule a prostatu jazykem a já drtím v každé ruce kozu jedné z holek. Brnění na péru ustává a to přestává i škubat. Holky se trochu natáčejí, jen abych viděl že bohyně si sedá na moje péro. Je vevnitř úžasná když na mě citlivě nasedá. Péro vjíždí dovnitř a vyjíždí ven. Chtěl bych tu slast prodloužit, ale musím už stříkat. Moje péro v ní bobtná a s rukama stále na mladých kozičkách naposledy stříkám.

Koukám, že i tak dost velký rezervoár přetekl trochu na podlahu. Tedy takto vystříkaný jsem se ještě nikdy necítil. 

04

Jedenáct minut, jeden orgasmus. Zrzky se vám buďto líbí nebo ne. Nikdy jsem na ně moc nebyl – zvláště ne na pihovatý, ale pak jsem viděl pár pornoscén, díky nimž jsem jim začal přicházet na chuť. Na louce se sytě zelenou trávou na bleděmodré dece jedna rusovláska leží. Vlasy intenzivně červené, světlá pleť téměř úplně bez pih a velmi ženské tělo. Zrzky jsou cítit jinak (prý i mají jiné vnímání bolesti). Tato na sobě nemá žádný parfém, takže vnímám jen její lehký pot a vzrušuje mě to. Rozevírám ji stehna, abych se podíval na její pičku. Je růžová, páchne skoro štiplavě a mě ta přírodnost rajcuje ještě více to do ní hned narvat. Začínáme na misionáře a já bez potíží vklouzávám do její prostorné a hluboké vyhřáté kundy. Ať chci nebo nechci, začínám přirážet. Hraju si s jejími velkými kozami a užívám si slast. Chtěl bych si ptáka mezi ty její kozy dát. Podaří se mi z její kundy vysvobodit. Objímá mi kluzké péro kozama a zvedá hlavu tak, abych při přiražení žaludem vjel až do jejích vlhkých rtů. Jako bych ve snu věděl, že toto bude jen jednou, za chvíli opět měníme polohu. Chci aby si na mě sedla a překvapuje mě tím, že mi na klín sedá zboku, jako v tramvaji. Pička je takto těsnější než normálně, ale užívám si to. Koukám z profilu na její velké, ale krásně tvarované kozy, jak se s jejími pohyby pohupují. Vím, že už dlouho nevydržím a chci ji ještě zezadu.

Když to do ní vrážím, překvapuje mě znovu intenzita pachu její kundy. Ale ta intenzita se mi zároveň líbí. Primitivní sex. Zezadu mi péro masíruje zase jinak, ví které svaly použít, aby je to pořádně stimulovalo. Pokládám hlavu na její záda a zespodu podebírám rukama kozy. Ať chci nebo nechci, musím zrychlovat a pak už jen velice dlouho stříkám.

Škoda, dal bych si s ní klidně ještě jeden orgáč, ale i ten jeden stál za to.

05

Naproti tomu toto je nejdelší program. Šedesát šest minut, 9 orgasmů. Je to vůbec možné? Nechal jsem si ho na víkend.

Ocitám se v jakémsi klubu a hraje hudba. Pět blondýnek si něco živě vypráví (neslyším co) a popíjejí nějaký lehký drink. Když mě uvidí, tak si jedna z nich (taková Barbie) zajede rukou pod kraťasy a vyzývavě se na mě zakouká. Uvědomuji si, že mám péro v pozoru. Sedám si s ní na sedačku a začínáme se ní líbat. Rukou ji přitom hladím hebké stehno. Ve vzduchu se vznáší mix parfémů. Vnímám, že jsou mi rozepínány kalhoty a druhá, drobnější, ale kozatá holka mi ho bere do pusy. Masíruje opravdu dobře nebo ve vzduchu je zvláštní náboj, protože během půl minuty jí (s jazykem ještě v puse té první) už do pusy stříkám.

Dominantní vysoká (třetí) blondýnka mi ukazuje, že si mám lehnout na záda. Leze na mě obráceně, svojí pičku mi dává na obličej a do pusy si bere moje ještě mokré, ale opět tuhé péro. Voní a chutná příjemně. Já si užívám masáž péra jejími rty a jazykem. Ostatní holky slyším pochichtávat se, něco si vyprávějí. Chtěl bych, aby se v tuto chvíli zastavil čas. Vysoká holka saje moje péro a přitom mi dlouhými prsty s lakovanými nehty masíruje koule. Cítím, že se dostávám do „tří čtvrtin“, druhý orgáč je už na dohled, když se napřimuje a uvolňuje místo té drobné kozaté holce, které jsem před chvílí stříkal do pusy. Ta na mě nasedá a cítím, že moje velmi tvrdé péro proniká až na konec její pičky. Lízám pičku a poštěvák té vysoké bloncce a snažím se co nejvíc užít si její chuť. Její šťáva mi stéká do pusy a pod nos. Cítím jak celá tuhne a vzdychá v orgasmu. Nádhera. Já na sebe při intenzivní masáži pičkou té malé nenechám dlouho čekat a už to do ní také pumpuju.

Sedačka se napřimuje do úhlu zubařského křesla při zákroku. Barbie, se kterou jsem se líbal při prvním orgáči a čtvrtá bloncka, která podle všeho tráví veškerý volný čas cvičením aerobiku a má moc hezký ohon, se ujímají mého péra, které je po dvou stříkáních opět připraveno. Každá z jedné strany, rty se začínají dělit o moje péro a jsou pěkně sehrané. Úpím blahem. Vzrušuje mě to o to víc, že s jedněmi těmi ústy jsem se před chvílí líbal. Nade mnou stojí ta malá kozatá a bradavkami mi přejíždí po obličeji. Co se děje s mým pérem, zahlédnu jen občas. Důležité je, že to cítím. Objímám malé bloncce zadeček a občas zajedu prsty k její pičce, která ještě ještě mokrá mým spermatem. Kouká na mě naoko pohoršeně, ale usmívá se. Barbie s cvičitelkou aerobiku dole předvádějí divy. Střídají se na mém péru, jedná z nich má vždycky v péči žalud, jiná sjíždí jazykem k jeho kořeni. Občas cítím masáž na koulích a prostatě. Pohled se mi uvolňuje jen proto, abych viděl, že trofej vyhrála ta cvičitelka, protože prýštím do pusinky právě jí. Její ohůnek mě přitom šimrá na stehně. Malou kozatou přitom přitahuji k sobě a s intenzivním orgasmem toužím mít co nejvíce její levé kozy v puse. Třetí orgasmus trvá opravdu dlouho.

Před pokračováním upíjím trochu toho dívčího slaďáku ze sklenice od Barbie. Sedačka se vrací opět do původní polohy a ní se chystá pátá holka. Zezadu. Co o ní říct? Je to typ, do kterého se okamžitě zamilujete. Otáčí hlavu a gestikuluje na mě, abych už šel. A já rád jdu. Klekám si za ni a naviguju svoje péro k její vyšpulené pičce. Naznačuje mi, že vše je na ní. Na dosah mám tentokrát cvičitelku aerobiku, takže můžu obdivovat i osahávat dokonalost jejího těla. Pátá holka přiráží zadkem dozadu na moje péro a mně se to hodně líbí. Její tvar vevnitř je krásně stimulační. Cvičitelku aerobiku si přitahuji trochu k sobě a objíždím jazykem od jejího podpaží k vypracované ruce. Voní dost eroticky – kvalitní parfém a také její tělo. Užívám si ty luxusní tvary. Hraju si prsty s jednou její bradavkou, celou tvrdou. Po chvíli se ovšem přestávám soustředit, protože holka přede mnou začíná zadečkem kroutit takovými pohyby, že mám pocit, že vybuchnu blahem. Moje péro to dráždí najednou úplně na všech místech, kde to jde. Nedokážu to vydržet více než nějakých deset nebo patnáct vteřin a už to do ní pumpuju. V pohybech neustává ani při mém orgáči a docela mu tím přidává na intenzitě a délce. S koncem mého orgáče vrcholí i ona a já to můžu na svém péru krásně cítit. Omluvně střelím pohledem po cvičitelce aerobiku, že jsem se jí přestal věnovat a ta se jen usmívá. No tak to je jízda!

Všech pět holek se mi vyskládalo na sedačku pěkně vedle sebe. Z té krásy mi až přechází oči. Začínám zleva, tou dominantní. Její pička je luxusní. Neměl bych problém se v ní za chvíli udělat (no vlastně v kterékoliv z nich). Malá kozatá mě ale chytá za ruku a přetahuje k sobě. Měním tedy pičku. Už na mě seděla, ale toto je zase úplně jiná slast. Ta holka má v sobě takový erotický náboj, že bych v ní za pár přírazů začal stříkat. Není mi to ale dovoleno a už mě k sobě tahá aerobik. Cítím pevnost jejích svalů i uvnitř. Ačkoliv má postavu supermodelky, dokázal bych si to v ní užívat asi delší dobu než v té malé. Za chvíli musím ale k té, do níž byste se hned zamilovali. Když do ní péro vsouvám, projede mnou jakoby elektřina. Vzpomínka na ten předchozí orgáč když kroutila zadkem? Kloužu v její šťávě smíchané s mým spermatem. Také zde vím, že jestli se ještě pár krát pérem v její kundě pohnu, dostane moji nálož ona. Ale musím ještě k Barbie. V té jsem ještě nebyl. Už jsem natolik vydrážděný, že se jen koukám na ten její krásný obličejík, asi třikrát to vsunu do její horké pičky a už to jede.

Sedačka se proměňuje v jakousi palandu. Je to sen, takže technické detaily neřeším. Stojím před ní a na dolním patře si mě svými krásně tvarovanými stehny kolem mých nohou přitahuje barbie. Cítím její prsty na zadku a vzápětí i omračující slast, když náruživě nasaje moje péro. Nad sebou mám právě tu, do které se zamilujete. A zamilovávám se do její pičky, kterou mě zezadu přiváděla k šílenství. Hlavu mi fixuje horkými stehny, a tak mi nezbývá nic jiného než inhalovat a ochutnávat. Holka vypadá sladce a voní i chutná sladce. Líbám se s její velmi mokrou kundičkou, nechávám si na jazyk stékat její šťávu, užívám si její chuť a nakonec ji polykám. Ona sladce vzdychá. A já taky, protože Barbie dole se činí.

Po chvíli jsem ze svojí ochutnávky vytržený a nyní mám před sebou pičku cvičitelky aerobiku. Dovoluje mi ochutnat pot na svých stehnech navoněných kvalitním parfémem a pak už mě přitahuje, abych se jí věnoval. Vjíždím jazykem do její pičky, sonduji jazykem a obdivuji, jak je vypracovaná i vevnitř. Chutná trochu slaněji a užívám si to. Horním rtem masíruji její klitoris a vtom cítím, jak můj jazyk začíná svírat její orgasmus. Docela silný zážitek. Snažím se vydržet a sám ještě nestříkat.

Změna teď probíhá nahoře i dole. Místo barbie se mě ujímá ta dominantní a cítím, že to myslí vážně. Zatínám blahem pěsti, když mě intenzivně nasaje. Nahoře mám pičku té malé kozaté. Ačkoliv nevím, čím to je, tak ta holka mě vzrušuje úplně nejvíc. Jsou to možná její tvary, živost a rozhodně i to, jak je cítit. Intenzivně. Nenazval bych to úplně vůní, ale je to extrémně erotické. Možná v tom pachu cítím i svoje vlastní sperma, protože do ní jsem už stříkal, ale vůbec mi to nevadí. Moje vzrušení dosahuje úrovně, že se přestávám kontrolovat a musím se vrhnout svými rty na její stydké pysky. Moje péro je dole intenzivně sáto, barbie mě přitom masíruje na břiše a zádech a já inhaluji a každým kouskem své pusy vnímám tu kundu před sebou. Vtom mi vystřikuje do pusy! Jakmile její intenzivně dráždivá chuť začíná zaplavovat mojí pusu, tak jen zachroptím a začínám zaplavovat pusu té dominantní dole. Po dlouhém a intenzivním stříkání vnímám poslední záškuby na svém péru a přitom se pořád nemůžu od té kundy pusou odtrhnout.

Dolní patro palandy se trochu zvyšuje. Lehají si na něj na bok zády k sobě ta zamilovávací a aerobik, takže si svým pérem můžu vybírat jednu nebo druhou pičku zboku. Zezadu mě objímá ta malá kozatá – ty kozy cítím na zádech. Raději bych byl v ní, ale tentokrát mi to asi nebude dáno. Zasouvám to té zamilovávací a nahoře se začínám soustředit na připravenou barbie. Ta je snad nejsladší ze všech. Začínám jejími stehny – květinová vůně spojená s tou její vlastní a přesouvám se k bonbónu mezi nimi. Užívám si tu chuťovou delikatesu a přitom vnímám, že dole to začíná být vážné, protože zamilovávací je dosti dráždivá i takto zboku.

Zatoužím ale dole vyzkoušet i zboku aerobik. Jak ty svaly vevnitř budou fungovat v této poloze? No tak to je něco! Už s prvním přiražením cítím, že to bude intenzivní. Nahoře přitom barbie ustoupila té dominantní, takže před sebou mám ten luxus. Chvíli si užívám jazykem její dlouhá zlatavá stehna a dole začínám brutálně přirážet, protože nemůžu jinak. Dominantní nahoře mě nekompromisně přitahuje ke své kundě. Bořím se do ní jako do kožené sedačky v luxusním autě. Dole už to vzdávám a divoce stříkám do aerobikové kundičky. Dominantní mi ale nedovoluje skončit, a tak kloužu jazykem v té její. Cítím najednou dva orgasmy a ani jeden není můj! Aerobiková dole vře mém právě vystříkaném péru a na své puse mi bouří a prýští ta dominantní.

Z palandy je nyní lehátko a já na něj uléhám s dominantní na sólovou akci, která je plně v její režii. Po každé straně nás pozorují zbylé dvě holky. Chvíli ochutnávám jazykem její luxusní zlatavé tělo, pak se do ní částečně na boku bořím a hraju si přitom s jejími kozami a pažemi. Všiml jsem si, že některé z přihlížejících holek si pustily vibrátory nebo si hrají se svými kundičkami jen tak prsty. Nyní jsme na boku oba a já do ní lehce vjíždím zezadu. Vzrušují mě přitom vzdechy holek kolem. Vytahuju to z ní a přesouvám se k její pičce pusou, abych ji lízal takto zezadu. Umí ji pěkně vystrčit. Oba jsme už dost vzrušení. Barbie mi podává gel a já vím, co bude následovat. Mažu si péro a snažím se u toho rovnou neudělat. Dominantní už na čtyřek vystavuje zadeček a vjíždím ji do análu, napoprvé hned neskutečně hluboko. Užiju si jen pár zasunutí, když už oba bouříme – cítím její orgáč i v tom análu.

Poslední číslo je pro změnu plně v mojí režii. Bez váhání si vybírám malou kozatou, která není v absolutním měřítku nejhezčí ze všech, ale má tak brutální erotický náboj, že nemůžu jinak. Ostatní holky odcházejí někam dozadu. V poslední hodině jsem měl osm orgasmů a jsem stále tak vzrušený, že nevím, jestli to vůbec zvládnu! Pokládám si ji jako vzácný poklad na záda a hladím ji na lýtkách a olizuju ji stehna. Nadechnu se párkrát pachu její pičky a chci si jej zapamatovat do konce života. Pokud bych nad ní takto zůstal delší dobu, vystříkal bych se jí někam na nohy, aniž by se péra vůbec dotkla, takže ji ještě jednou ochutnávám, rty si kloužu po jejích pořádně velkých stydkých pyscích a musím se přesunout na její bříško. Trochu se uklidňuji, ale vzrušení je pořád extrémně intenzivní. Přesouvám se zvolna ke kozám a moje vzrušení opět narůstá. Připravuju se do ní vniknout. Vrážím péro do toho horkého mokrého blaha. Ještě se trochu kontroluju, takže si užívám její super kozy a přes krk se přesouvám na její pusu. Chvíli se líbáme a já vím, že už to nedokážu dole dlouho odkládat. Odtrhuju se od pusy a vrhám se na její podpaží. Vůně jejího potu je  zřejmě klíčem toho jejího extrémního náboje. Ještě ji tam stihnu olíznout, ale dole jsem už nasadil nejvyšší obrátky přirážení a exploduji. Můj orgáč je následovaný jejím a to ten můj prodlužuje…

Po dřívějších zkušenostech s nedostatečnou velikostí rezervoáru jsem si pod péro složil ještě ručník a vidím, že je docela nasáklý mým spermatem a můj pytel ale úplně prázdný. Sedím úplně vyčerpaný a nádherně uvolněný v křesle ještě asi deset minut a usmívám se.

06

Třináct minut, dva orgasmy. Jako novomanžel ležím na velké měkké posteli se spoustou ozdob kolem. Ve vzduchu jsou lehce cítit nějaké vonné tyčinky. Přichází má mlaďoučká indická manželka se svojí matkou.

Obě svlékají to málo, co mají na sobě a já je v úžasu obdivuji. Matka po čtyřech dcerách z nichž moje manželka je ta nejstarší, vypadá stále fantasticky. Není jí snad ani třicet a kozy má tak velké a krásné, že ji podezřívám, že je má vylepšené silikonem. Dcera je strašně mlaďoučká – odhaduji, že ve věku, kdy ji měla její máma – a je to taková tmavá křehká krasotinka. Moje tvrdé péro chce vyzkoušet obě.

Manželka se uchichtává a sedá si vedle mě tak, že ji můžu hladit rukou. Matka testuje moje péro. Nejdřív jej zkušeně nasaje rty a když zjistí, že tvrdší už být nemůže, rovnou na mě nasedá. Po čtyřech porodech je v ní hromada prostoru. Vešel bych se tam několikrát. Je taky pěkně mokrá, takže hned napoprvé jsem v ní nadoraz. Když se ze mě zvedne, její šťávu cítím stékat po svém péru a vzrušením mnu rukou stehno svojí mladé ženušce.

Matka mě chvíli dráždí, ale nenechá mě hned se do sebe vystříkat. Lehá si na záda a mě fixuje za krkem svými silnými, ale sexy MILF stehny. Dost vzrušený to do ní rvu. Chvíli péro směruji tak, aby co nejvíce třelo vrchem, pak zkouším i jiné úhly, fakt spousta prostoru. Hladím ty velké kozy a přitom koukám na svoji ženu, která leží hned vedle a zasněně na mě hledí.

Když už vyzkouším všechny možné úhly a tlaky, které lze v prostorné píči mámy dosáhnout, chce to dokončit zezadu. V této poloze mě stimuluje nejvíce, takže divoce přirážím do toho mokrého horka a cítím její intenzivní pach. Můj orgasmus přichází rychle.

Moje vzrušení je brzy zpátky a já začínám obdivovat téměř dětské tělo svojí novomanželky. Hebounká snědá kůže. Její pička není zdaleka tak intenzivně cítit jako ta její mámy. Když ji jazykem stimuluju, tak rozkoší vzdychá. Jakmile se přesouvám na její malé, ale hezké kozičky, opatrně ji protrhávám. Moje péro intenzivně svírá a já proklouzávám postupně hlouběji a hlouběji. Máma nám to ale přerušuje, já si lehám na záda a už roztažená novomanželka na mě nasedá, přičemž máma ulehá vedle, abych prsty mohl stimulovat její kundu. Novomanželka už ví, co má dělat, a tak jen můžu obdivovat to její tělíčko a přitom dráždit její mámu. Za chvíli vrcholíme tak nějak všichni najednou. Plný něhy to prýštím do své milované novomanželky a ruku mám až po zápěstí v její mokré mámě. Krása.

07

Šestnáct minut, dva orgasmy. V horkém letním dni bloudím kdesi v lese, nemůžu najít cestu a přicházím k hrázi nějakého rybníka, kde sedí ona. Taková divoženka. Špinavá, otrhaná, rozcuchaná.  A přitom hodně sexy (aspoň co zatím vidím). Namísto dotazu, jestli nezná cestu cítím, že mi prudce tuhne péro a jen se na ni tak koukám. Trochu šíleným pohledem kouká ona na mě a svlíká ze sebe špinavé tričko a roztrhané kraťasy, pod nimiž nic nemá. Koukám na ni a cítím prudkou potřebu šukat. Tmavé vlasy a opálené, pobytem v divočině velmi vypracované tělo.

Přistupuju k ní a zaráží mě její velmi silný tělesný pach. Potkat ji někde v baru bych si myslel, co je to za špínu. Tady mě ale to špinavé tělo, které si maximálně tak před pár dny zaplavalo v rybníku a kromě vlastního potu snad nikdy nevidělo parfém, vzrušuje. Svlíkám se i já a celý se třesu to do ní zapíchnout. Když to do ní vrážím, ještě více mě udeří pach její píči, prudce agresivně tělesný. Jak do ní vjíždím, cítím jak mě ta její šťáva na péru úplně štípe. Nemá nějakou pohlavní nemoc? Proběhne mi hlavou, ale vzrušení mi nedovoluje přestat. Rovnou na hrázi ji začínám divoce šukat. Nemám potřebu ji líbat, sáhnu si na kozy, to jo, ale jen zběsile rychle přirážím a za chvíli už stříkám.

Neuvěřitelnou silou se na mě vrhá, obrací na záda a zaklekává mě. Projíždí mnou strach. Mému péru nedovoluje ochabnout, protože mi jej bere do pusy. Cítím její zuby a leknu se – nechce mě kousnout? V puse má horko a já se opět silně vzrušuji. Po paži mi leze mravenec a je mi to celkem jedno. Mrštně na mě vyskakuje a bez jakékoliv opatrnosti nasedá na moje péro, až to zabolí. Dává mi pokyn abych si sedl a přitiskl se k ní. Nejdříve váhám, ale pak dostávám chuť ochutnat tu její tělesnost. Na jejích pevných kozách nejdříve jen tak lehce přejíždím jazykem bradavky a pak se osměluji líznout více. Intenzivní zaschlý pot a prach. A nevím proč, ta špína mě silně vzrušuje. Ona se na mém péru kroutí a její štiplavá páchnoucí pička mě dost stimuluje. Vyškubává se mi a začíná na mně v rychlém tempu nasedat. Za chvíli vrcholí, ale já ještě ne. Velkou silou se mi ji podaří opět k sobě přitáhnout a z koz se odvažuji přejít na podpaží. Ten pach je zde tak silný, že mi začínají slzet oči, ale nemůžu se odtud odtrhnout. Začala opět na mém péru cvičit, takže nasávám ten odér a cítím štiplavé blaho dole. Šikovně mě vnitřkem zmáčkne a já v ní bez varování začínám stříkat. A stříkám pěkně dlouho. Otáčí hlavu a ukazuje mi cestu, kterou jsem předtím neviděl.

Tak to byl nečekaný, ale skvělý program. Sice jen dvakrát, ale krásně jsem se vystříkal a ještě deset minut po všem ten její intenzivní pach cítím.

08

Nejlepší na PornDreamMachine je, že si řídí mozek sám a stejnou kvalitu zážitku poskytuje, ať už je člověk jakkoliv unavený a na sex nemá ani pomyšlení. Nedoporučují to jen kombinovat s alkoholem a drogami.

Osmý program trvá osm minut a sedím v něm v ústraní na lavičce za nějakým vesnickým kostelem. Je horký letní den a já cítím, že bych si fakt potřeboval zašukat. Jako na zavolanou kolem jdou dvě mladé cikánky a z jejich rozhovoru chápu, že potřebují peníze. Za chvíli jsme domluvení.

V obličeji krásné nejsou, ale těla mají v kraťasech fantastický obě. Jedna, ta menší a oblejší, má v obličeji akné, ale hodně erotické rty. Posílám ji kouřit. Uvolněně se na lavičce opírám – napůl sedím napůl ležím a ona mi už rozepíná kalhoty. Přivíjím k sobě tu vyšší a užívám si její stehna zezadu. Trochu z ní cítím levný parfém a pochybuji, že se v posledních třech dnech myla. Ale vzrušuje mě to.

Když ji stahuji kraťásky, jsem na chvíli paralyzovaný, protože dole mi jej holka zkušeně a velmi intenzivně nasála a blahem jsem se nebyl schopen chvíli ani hnout.

Vzpamatovávám se a probojovávám se rukou mezi stehna (to jsou tvary!), abych mohl prsty prozkoumat její pičku. Její kundička je mírně vlhká. Vjedu do ní prsty a užívám si horkost aspoň na nich, když už mému péru nedají pokoj rty té dole. Když se rukou vracím k obličeji, cítím na svých prstech její intenzivní pach.

Říkám jí, aby si sundala tričko. Podprsenku pod ním samozřejmě žádnou nemá a já zírám na tak akorát široké boky, krásně rovné snědé bříško a absolutní kozy. Přitahuji si ji k sobě a oběma rukama i pusou ji potřebuji zkoumat. Její pot je určitým způsobem agresivní, ale já už jsem ve stavu, kdy bych ji nejraději celou sežral. Je mi absolutně jedno, že jsme někde mezi keři na lavičce za kostelem. Neřeším případné kolemjdoucí, neřeším policajty.

Holka dole zná velmi dobře svoji práci a stimuluje mě rty a jazykem k nevydržení. Znovu si uvědomuji pach té, kterou mám v rukách. Cítím, že můj orgáč už fakt nepůjde oddálit. Vrážím si její kozu do pusy a moje tělo se napíná celé tak, že holka dole málem přepadne dozadu. Na chvíli jsem ji vyklouzl a rychlým pohledem vidím, že moje sperma ji zasáhlo do obličeje. Nenechala se ovšem vyvést z míry a při třetím výstřiku mi jej znovu nasála a orgasmus jakoby začal nanovo. Když už doznívá, pořád si ještě hraju rty s bradavkou a hladím po zádech to krásné tělo, které objímám.

Podávám peníze té, co mě kouřila – zaslouží si to – a nechávám na holkách, aby si je už rozdělily samy.

S pořádnou dávkou v záchytném rezervoáru (na to, že jsem stříkal jen jednou) se usmívám.

09

Čtyřicet jedna minut, čtyři orgasmy. To si dám líbit. Vracíme se z kina. Já a moje krásná milovaná holka. Nějakou dobu už spolu jsme a pořád jsem zamilovaný. Devatenáctiletá, roztomilá brunetka s ohůnkem, krásným nosíkem a očima, do kterých bych se vydržel koukat pořád. Bavíme se, pošťuchujeme se.

Doma otevíráme víno a jdeme do postele. Hraju si s jejím lýtkem, hladím jej jako vzácný exponát a užívám si hebkost jejích stehen. Kvůli něčemu si mě dobírá, pak zase já ji a smějeme se spolu. Když se nabažím jejích nohou, přesouvám se dlaněmi na její štíhlé boky a moje péro do ní přirozeně zajíždí, jako už několikrát předtím. Zvolna zajíždím do té vlhké rozkoše a pasu se pohledem i hmatem na jejím těle. Její pohled říká, že si to chce také užít, tak abych se snažil. A směje se u toho. Přirážím tedy intenzivněji a vlny blaha projíždějí mým tělem. Její kozy nejsou nijak gigantické, ale krásně pevné a mírně nakroucené nahoru, stejně jako její nosík. Hraju si s nimi a cítím, že to dole přichází. Trochu zpomaluji a vrhám se na kozy pusou. Z nich se přesouvám na paže. I v podpaží hezky voní sama sebou. Ještě se s ní stíhám políbit a už oba krásně najednou vrcholíme.

Sedím u počítače a na něco se soustředím. Moje kráska se přikrádá zezadu strká svoje dlouhé štíhlé prsty pod moje triko. Z břicha se přesouvá k penisu, který je zbytečné kontrolovat – je už dokonale připravený. Mám na sobě kromě trička jen trenky, které mi koupila – jsou rozepínací. Rozepíná je tedy a péro vylítá ven. Sklápí na židli opěrky a rovnou na mě nasedá. Je totiž nahá. Naoko se zlobím, že mě ruší a nakláním se vedle ní, abych viděl na počítač, ale hrát to moc neumím. Začíná na mě nasedat a vstávat, a tak to vzdávám. Jen chroptím blahem. Zpomaluje a já si ji k sobě přivíjím. Ohmatávám její tělo, jako by je ještě neviděl. Hezky se mi navoněla a já si to užívám. Dole už s pohyby ustala – právě včas, protože dlouho bych už nevydržel. Zná mě. Líbáme se. Chutná tak skvěle, že se nemůžu odtrhnout. Máme mezi sebou naprosté souznění. Až skoro bolestivě mě kousne a já chápu proč. Vrcholí. Stále s jazyky propletenými na sebe dlouho nenechávám čekat a už to do ní také pumpuju.

V garáži jsem zalezlý pod autem a něco na něm opravuju. Cítím jemné zašimrání na stehně a horký dech v trenkách. Moje sexuchtivá holka mi prostě nedá pokoj. Jen trochu shrnuje nohavici trenek a bere mi péro do pusy. Okamžitě v ní tuhnu. Bezmocně ležím pod autem, nic nevidím, nic nemůžu udělat, jen to trpět. A tak trpím. Nechává mě vyklouznout a jazykem masíruje moje péro a blíží se ke koulím. Dělá s nimi divy a trochu mě štve, protože bych ji šukal, ale nemůžu. Hraje si s mojí prostatou a já cítím, jak mi z péra kape. Trvá to věčnost než mi péro zase nasaje. Jsem už natolik vydrážděný, že po pár sklouznutích až někam do jejího krku ji krmím svým spermatem. Nechá mě ve své puse pořádně vystříkat.

Vracím jí to později, když myje vanu. Péro mám ztuhlé už jen z pomyšlení, a tak jí rychle nadzvednu sukni, odhrnu kousek kalhotky a rovnou to do ní vrážím zezadu. Pohoršeně se na mě dívá, ale směje se přitom. Jak já ji miluju! Lezeme spolu do vany a pouštíme na sebe teplou sprchu. Sprcha mi příjemně masíruje záda, přičemž péru je ještě příjemněji – zezadu v pičce mojí krásné holky. Mydlím ji záda gelem s jemnou květinovou vůní a přitom do ní zvolna vklouzávám. Gel s teplou vodou se dostávají i na moje péro a do její kundičky, takže to tam klouže a čvachtá až běda. Obdivuju její postavu a hraju si s jejími vlasy. Vím, že někam odjíždí. Je mi z toho smutno. A najednou stříkám – dlouho, jako by to bylo naposled. Líbáme se a moje kráska odchází ulicí pryč. Všichni chlapi na ni zírají.

Procitám nejen s plným rezervoárem, ale i se slzami v očích. Že toto PornDreamMachine dokáže bych fakt nevěřil. Moje zamilovanost slábne během následujících hodin, ale vzpomínky zůstanou.

10

Co přinese poslední z původních deseti programů? Má trvat 23 minut a zahrnuje tři orgasmy. Zírám na absolutně neskutečně fantasticky krásnou blondýnu. Něco jako pornohvězda Jana Jordan v době své největší krásy, ale ještě hezčí. Dokonalé úplně všechno. Ona se usmívá a já vůbec nevím, co mám dělat. Sjíždím pohledem od jejích krásných vlasů, přes nejkrásnější obličej, který jsem kdy viděl na dokonale tvarovaná prsa a bříško. Pak vidím její vystouplou, dokonale tvarovanou pičku. Moje péro letí nahoru a chce do ní.

Sbírám odvahu a přistupuji k ní. Voní nejdražší vůní, kterou jsem kdy cítil a cítím se z ní omámeně. Natahuje ruku a dává mi ji na rameno. Při dotyku její hebké dlaně mnou projíždí vlna vzrušení. Mírně, ale rozhodně mě táhne k sedačce a nabízí se mi. Nemůžu tomu uvěřit. Nyní si prohlížím její dlouhé nohy, dokonalé jako všechno na ní. Sahám na ně opatrně jako na nejvzácnější exponát. Zatím si netroufám ji ani ochutnat, jen jí opatrně hladím a vdechuji její parfém. Když se osmělím sáhnout na vnitřní stranu stehna, moje vzrušení najednou převáží, už neváhám a pérem hledám vchod. Jsem tak zoufale vzrušený, že při prvním zastrčení rovnou stříkám a vlastně se za to vůbec nestydím.

Ležíme spolu na boku, propletení nohama. Už si troufám si s ní trochu hrát. Líbám ji na dokonalé rty a vnímám dokonalou chuť. Prohrabuju jí jen tak její blond vlasy. Když se rukama přesunu na kozičky, potřebuju už zase být v ní. Vklouzávám do její vystouplé pochvy a užívám si, jak mě stimuluje. Nedovoluji si jen tak přirážet, ale citlivě vklouzávám tam a zpět. Nakonec se osmělím na kozičky i pusou a po chvíli opět vrcholím. Nevím, jestli i ona nebo to jen dokonale hraje.

Měl bych už konečně sebrat odvahu a pořádně ji poznat. Sunu se obličejem přes její bříško a zkoumám zblízka tu krásu. Nevím jak to dělá, ale navzdory mým dvou dávkám v ní voní i tam. Jazykem si netroufám, jako by to bylo něco nepřístojného.

Tulím se k jejímu stehnu a z té hebkosti jsem opět silně vzrušený. Jakoby věděla, co mám na mysli, otáčí se mi zezadu a nádherně na mě špulí svoji superkundu. Chvíli na ni jen koukám a pak to do ní zasouvám. Snažím se vyvrcholení co nejvíce oddálit, ale vím, že to moc nepůjde. Koukám na její blond vlasy, křivku zad a blaho se rozlévá se po mém celém penisu. Musím stříkat. Stíhám ji ještě pohladit zespoda po kozách a téměř řvu blahem, když to do ní stříkám.

Tak to bylo krátké a extrémně intenzivní. Zážitek, který (kromě vlastníků PornDreamMachine) mělo asi jen pár lidí v dějinách. Co přinesou nově přidané programy?

11

Je tady první z nových programů, který se nahrál při update. Osm minut, jeden orgasmus. Křivolakou uličkou ve středověkém městě vcházím do domu. Všude spousta hluku a pachů, ale to mi přijde normální.

Prostitutka, se kterou jdu šukat není na dnešní měřítka kráska. Trochu hubená, trochu zanedbaná, je cítit nemytím. Chybí jí dva zuby. Ve mě je ovšem prudká touha zašukat si. Vrátil jsem se z výpravy a mnoho měsíců jsem ženu neměl.

Vyhrnuju jí hrubé šaty a bez čekání to do ní vrážím. Mému péru se její chlupatá kunda moc líbí. Rukama se těžce dobývám k jejím kozám, nakonec se mi podaří k nim přes šaty proniknout. Jednu drtím v ruce a s naléhavostí a sobectvím středověkého muže to do té kurvy přirážím.

Ten pach jejího těla mě vlastně dost vzrušuje. Zavane ke mně a zrychluju přirážení. Mám pocit, že s mým přirážením se otřásá celý dům. Divoké tempo vrcholí divokým orgasmem. Dávám ji z váčku mince a spokojeně odcházím.

12

Osmnáct minut, dva orgasmy. Ve vířivce aquacentra jsou tři páry, dva si povídají, jeden se líbá. Dávám se do řeči s černovlasou kočkou, která je tam sama. Má žluté plavky a v nich hezké kozy. Na nohy ji přes bublinky nevidím, ale odhaduji ze zbytku těla, že budou taky hezké. Smějeme se a postupně se k sobě přitahujeme. Cítím, že moje péro je v pozoru a napíná mi plavky. Užíváme si vír teplé vody a přiblížili jsme se k sobě natolik, že se už i dotýkáme. Odhrnuji ji vlasy z obličeje a ona mi pod vodou stahuje plavky. Ačkoliv jsem silně vzrušený, nervózně se koukám po okolí, ale nikdo si nás nevšímá. Vír teplé vody mi masíruje péro a já hltám tu kočku před sebou.

Nadlehčována vodou se mě chytá kolem krku a přes na stranu poodhrnuté plavky si nasedá na moje tuhé péro. Vklouzávám do její kundy spolu se spoustou bublinek. Voda s námi pohupuje a vytváří potřebné pohyby, aniž bychom se my museli snažit. Líbám ji na její krásnou pusu. Plavky mi spadly někam na dno a já si jen musím dávat pozor, abych je neztratil a nevyplavaly někde jinde. Osměluji se stáhnout jí horní část plavek, abych se dostal ke koze. Je ke zbytku zády a nikdo si nás nevšímá. Nemýlil jsem se, krásný tvar a velikost tak akorát. Pohupujeme se v teplé vodě a já si hraju s její kozičkou. Vzrušení z veřejného místa se přidává k tomu, které mi způsobuje ta kočička. Cítím, že brzy se v její kundě udělám. Přitahuju ji ještě více k sobě, cpu si její kozu do pusy, abych utlumil zachroptění a cítím, jak v ní stříkám. Když se pak zanořuji pro plavky (naštěstí neuplavaly) vidím kolem svého obličeje vznášet se vlastní sperma.

Nemýlil jsem se. Se zálibou se na tu kočku koukám, když mě táhne někam k ženským šatnám. Postavu má opravdu moc hezkou. Není vysoká, ale moc pěkně tvarovaná všude tam, kde se to očekává. Před šatnami váhám, nechce se mi tam, to by mohla být fakt ostuda. Vzrušení ale převažuje a už jsme trochu v ústraní na lavici, kterou vystlala ručníkem. Ve vzduchu se mísí lehký pach chlóru a různých kosmetických přípravků a vůní. Ze sprch doléhají dětské hlasy.

Moje péro je napnuté k prasknutí, takže už není cesty zpět. Na lavičce roztahuje nohy, odhrnuje plavky stranou a ukazuje mi kundu, ve které jsem už byl, ale ještě ji neviděl. Líbí se mi výrazné stydké pysky. Chci se s nimi aspoň chvíli líbat. Její stehna jsou lehce cítit chlórem, lehce parfémem a její kundičku taky trochu vnímám. Laskám ji svými rty a přitom si vzrušením rukou trochu honím. Musím do ní. Koukám na tu krásu ve žlutých plavkách a zasouvám péro do rozkoše mezi nohama. Klečím u lavičky, ona mě lehce svírá hladkými chladnými stehny a já si v její teplé kundičce kloužu tam a zpět. Občas mě vyruší nějaký zvuk, a tak se rozhlížím, jestli někdo nejde. Můj penis zažívá luxusní masáž. Její tvar uvnitř dráždí žalud přesně tam, kde se mi to nejvíc líbí. Ona ve vířivce nevyvrcholila, takže cítím, jak se teď napíná, chytá lavice a šuká mě svojí kundou. Netrvá to ani dvacet sekund a já ji následuji, další dlouhým orgasmem.

V plavkách cítím ještě ne úplně ochablé péro, když opatrně vyhlížím a v jejím zákrytu opouštím sprchy, kam míří větší skupina dam. Bylo to riziko, ale stálo to za to.

Tak to byl další moc pěkný program.

13

Jedenáct minut, jeden orgasmus. V průvodních informacích programu čtu upozornění, že jde o sex se ženou sdílený s dalším mužem. Toto není úplně moje parketa, a tak tento program prozatím přeskakuju. Možná někdy zjistím, že to chci vyzkoušet, ale teď ne.

14

Zato na tento program se těším. Tři velmi mladé holky si nechám rozhodně líbit. Aspoň patnáct? No je to sen, takže uvidíme. Tři orgasmy, dvacet pět minut.

Rozvaluji se s půllitrem v ruce v jakési zahradě a ty tři mladé holky si tam nacvičují nějaké tanečky.  Dvě blond kočičky (asi ségry) a kamarádka tmavovlasá, ale taky moc hezká. Hltám jejich sexy pohyby těla v krátkých sukýnkách a tričkách. Reprák na zemi přehrává nějaké stupidní melodie asi z tiktoku, ale to jim rád odpouštím.

Bavíme se, občas je chválím, jak jim to jde. Mám na sobě jen trenky, takže neutajím, že se mi postavil. Jedna z bloncek s brunetkou nacvičenými pohyby dotančí ke mně a než se na cokoliv zmůžu, mají moje trenýrky a já koukám na svoje péro v pozoru.

Vyšší z blondýnek (starší ségra) si mezitím stáhla tričko. Kouká mi do očí a neskutečně sexy pohyby tančí ke mně. Jsem z ní úplně hotovej. Přitančí až úplně k lavičce a já mám před sebou mladé, ještě se vyvíjející, ale už krásné kozičky. Sahám si na ně. Ona se pohupuje a najednou sedí na mém péru. Další dvě se už také svlíkly, sedly si po stranách a začaly mě hladit po břiše a po prsou. Ta blond kočička se nemusí ani dlouho snažit, protože moje vzrušení už bylo silné, takže párkrát zatančí nahoru a dolů na mém péru a už do ní stříkám.

Holky mě rozpohybovaly, takže na ty pitomosti už s nimi trsám i já. Tančím s tou menší blonckou. Moje péro opět stojí a když přitančíme k sobě, otře se mi o ně občas její bříško. Nedokážu sledovat vše kolem a když se další dvě holky dostanou za mě, cítím že mi ho občas pohoní. Ne, že by mi to tedy vadilo. V letním vzduch cítím jejich mladé, skoro dětské vůně a cítím svoje vzrušení opět na maximu. Lepím se na tu malou bloncku, aby kontaktu mého péra s ní bylo co nejvíc. Už se to blíží. A přesně jako by mi to viděla na očích, skáče mi kolem krku a přitom naskakuje na moje péro a přitahuje se ke mně nohama. Slyším smích těch dalších dvou a točím se s ní dokola. Je na mě přisátá, téměř se ani nepohla, ale moje péro už ani tak dále nečeká a pumpuje to do ní.

Schvácený usedám na lavičku, upíjím svoje pivo. Ale holky mi nedají pokoj! Ty dvě bloncky se svlíkly úplně a začaly tančit přímo na lavičce, takže mám jejich kundičky, do nichž obou jsem už stříkal, přímo před svým obličejem. Vyšší si dává jednu nohu na opěradlo a nekompromisně mi cpe svoji pičku na pusu. Lízám její mlaďounkou mušličku a přitom zaúpím, protože brunetka dole mi začal kouřit. Menší tu vyšší bloncku žertovně odstrčila a dává mi ochutnávat tu svoji. To se nepřejí.

Ještě mám pusu mokrou od jejich šťávy, když se odtrhuje a začínají se pohupovat po mých bocích, aby uvolnily místo brunetce, která na mě naskakuje zezadu. Je mi v ní moc dobře.

Na to jak je mladá, umí to se zadečkem moc hezky (to jsou ty hodiny tance), vlní se a kroutí a já úpím blahem. Rukama laskám blond krásu po obou svých stranách. Nechci, aby to skončilo, ale orgasmus moc oddálit nejde. Cítí to a nechává mě proniknout opravdu do hloubky. S rukama na zadečkách dvou blondýnek v ní vrcholím.

S lehkým pocitem viny, ale mnohem silnějšího uspokojení se probouzím. Tak to byl super program!

15

Poslední z pěti programů přidaných aktualizací a poslední program v základní sadě vůbec. Další programy si budu muset dokoupit - našel jsem docela zajímavé balíčky, které bych si rád dal. Opakovat už přehrané programy se nedoporučuje, vzniká z toho takový vracející se sen a nelze zaručit plné uspokojení. Taky si plánuju koupit holky (určitě tam budou některé ze základních programů a vyzkoušet i nějaké nové) a vyrobit si s nimi přes jejich web programy vlastní. Nová situace se stejnou holkou prý nevadí, naopak sex prý roste na kvalitě. Mám sny, které bych chtěl realizovat.

Ale zpátky k patnáctce. Deset minut, jeden orgasmus. S nasazeným rezervoárem na péru si dělám pohodlí v křesle a pouštím to. Tentokrát program jako by nefungoval. Sedím pořád v křesle a nic se neděje. A najednou z vedlejší místnosti přichází překrásná brunetka, fakt nádherná kočička a já nechápu, kde se u mě vzala. Ale nadále to neřeším. Prostě je tady. Intenzivně voní nějakým velmi drahým parfémem. Najednou si uvědomuji, že vlastně sedím se staženými kalhotami. Moje péro v její přítomnosti letí nahoru. Cítím se trapně. Ona se ale moc mile usmívá a stahuje mi z péra rezervoár na sperma. Chci protestovat, ale dává si prst přes rty a já mlčím. Stahuje mi kalhoty úplně a naznačuje, abych si stáhl i tričko. Dělám co chce. Ona mezitím zkušeně vyklouzne za šatiček a já zírám na tu krásu.

Přistupuje ke mně, dýchá mi na ucho, líbá mě na krku a já šílím z jejích doteků i z jejího parfému. Dotýká se mě jen po těle, ale mého kamenného péra vůbec! Nedovolím si ovšem protestovat.

Natahuje se do kabelky a vytahuje odtud nějakou lahvičku. Její obsah mi rozmazává po prsou – mých i svých – a z té éterické vůně se všechny doteky ještě zintenzivňují. Opatrně nasedá na moje péro. Konečně! Drtím ji k sobě a všechny ty doteky vnímám jako ještě nikdy. Toužím ji celou olízat a přitom inhalovat její parfém. Ona se na mém péru vůbec nehýbe. Stačil by jeden pohyb a exploduji. Nicméně neudržím to ani bez tření péra. Ona je prostě tak strašně erotická, že moje péro musí stříkat i bez tření. Tulím se k její krásné kozičce a stříkám. A stříkání nemá konce. To udělal určitě ten olej z její kabelky. To už trvá jako dva běžné orgasmy. Skoro tři, když konečně záškuby přestávají.

Ještě se s ní chvíli líbám, ale vnímám, že už chce odejít. Citlivě se vysvobozuje a vstává z mého stále ještě tvrdého péra. Na koberec skapává asi půl litru mého spermatu. Omluvně se na mě podívá a samozřejmě ji to odpouštím a šukal bych ji hned nanovo. S šatičkama v ruce odchází do koupelny a já se koukám na tu spoušť pod sebou.

A najednou koukám, že rezervoár mám vlastně nasazený a je z jednoho orgasmu pěkně plný. Koberec je čistý. Mám ale pocit, že tu její vůni a ten éterický olej ve vzduchu stále cítím. Nebo se mi to zdá? Každopádně její kabelka na stole už není. Sundávám si elektrody z hlavy a jdu se podívat do koupelny.

jon.morton na seznam.cz


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru