Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

III.

26. 08. 2021
0
0
132
Autor
svoby.tom

Ve škole to bylo celkem fajn. Našel jsem si kamarády, se kterými jsme kamarády dodnes, objevil mnoho nových věcí, poznal spoustu holek – těch tam bylo! Bohužel u nás ve třídě většina holek moc k světu nevypadala, ale abych nekřivdil, měli jsme pár spolužaček, které získávaly obdiv napříč naším i ostatními ročníky.

 

Jak asi lze jednoduše vyvodit, u nás ve třídě se na ty nejhezčí kousky pravidelně strhávala velká lavina testosteronem nabitých chlapců. Nikdy mě nebavilo soupeřit o holky jako bych byl nějaký pes, ale naštěstí, jak jsem říkal, všude po škole bylo dívek dost.

 

Ale v naší třídě byla jedna slečna, která byla hezčí než všechny ty holky kolem. Měla v sobě něco speciálního. Jestli to bylo jenom tím, že jsem byl od dvanácti do šestnácti 15 hodin denně nadržený nebo jestli fakt v sobě měla něco speciálního, to těžko říct. Ale tedy, musím vám říct – jak já jí miloval! Kdyby řekla: „Skoč!“, tak okamžitě skočím. Jakmile na mě promluvila, tak jsem nevěděl, jestli mě víc tíží motýli v břiše nebo nastupující erekce. Ach, můj bože!

 

Zajímavé je, že to nebyla láska na první pohled. Vlastně ani na druhý. Měla kamarádku, taky moc pěkná holka. Ta se mi líbila snad už od úvodní hodiny, kdy jsem vlastně ani nevěděl, jestli jsem udělal dobře s tím přesunem na gympl. V tu chvíli jsem si ale říkal, že asi jo. Já mám až do teď rád skoro každou slečnu či dámu, protože na každé z nich se něco najde. Jedna má krásné vlasy, jedna úžasnou postavu, jedna je nadprůměrně inteligentní a takhle bych mohl pokračovat donekonečna.

 

Veronika – to je jméno té mnou milované slečny. Perfektní blondýnka s uzounkým pasem, parádním zadečkem a s naprosto perfektníma nohama. Krásná holka. Mimochodem, teď chodí s expřítelem svojí sestry, takže si asi dokážete představit, jakou povahu měla. Ne, že by nebyla chytrá, ale mnohdy mi přišlo, že byla nadržená víc než my kluci dohromady. Ona moc dobře věděla, jak moc pěkná je, a tak si se všemi (včetně mě) hrála, jak jen se jí zlíbilo. Paradoxní je, že teď bych tohle chování hodně oceňoval, a i když bych s takovou holkou nikdy nechtěl navázat delší známost, na jednorázovou zábavičku by byla naprosto ideální.

 

No jo, jenomže v dobách mojí puberty jsem byl přecitlivělý jak holka (já jsem vlastně doteď, ale puberta byla mnohem horší), takže mě moc nezajímalo, že je to rajda a že si s kluky ráda hraje, já v ní viděl moje všechno, takže jsem si představoval, jak ji držím za ruku u oltáře a podobně. No, můžu vám rovnou říct, že takhle tento příběh opravdu neskončí.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru