Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Paní z Lórien, Artanis, Narwen, Alátriel, světlem korunovaná...

11. 09. 2021
8
20
460
Autor
Kamamura

Malý dárek pro přítele Arua, protože si potrpí na bohyně, lesní a luční žínky, víly, skřítky a taky čarodějnice - pokud, samozřejmě, vypadají k světu. ;-)

Galadriel


20 názorů

Kamamura
15. 11. 2021
Dát tip

Dievča - maluju jenom v programu Artrage na tabletu, akrylovými barvami jsem ale omalovával miniatury z deskové hry Space Hulk. Nebyla to striktně vzato kreativní malba, ale naučil jsem se tam hodně o stínování, a techniky jako drybrushing, atd. Lákaly mě olejové barvy v reálu, ale máme malý byt, a nechci to tu zasmrdět ředidly, případně opatlat čerstvě vymalované stěny. Mimochodem, ten tenký vlas jsem zrovna maloval virtuální tužkou, původně jsem měl jen černobílou skicu, kterou jsem pak koloroval. 


Ukládám si!


No tohle je přímo úžasné.. .


blacksabbath
11. 09. 2021
Dát tip Aru

díky za připomenutí:-))))))))


Aru
11. 09. 2021
Dát tip

Gůgl nepoví, neb bys musela zadržet dech do hloubek velikých, ale jinak iví vidíš tady a tady, že tys zapomněla? :)) a jo na modrý kukadlína jsem zase zapoměl já, že má ;)


povídal strýček Gůgl, že je to Ona po probuzení....ale co já vím:-))))


Aru
11. 09. 2021
Dát tip

ne ne, iví to není ona, malíř nebo malířka pravděbodobně holduje přespřílišnému pití, Theia má dlouhé rudé vlasy, dórský chitón, nebo zlatou zbroj se šťítem a buď drží v rukou světlo, nebo když má zrovna ten štít, tak ji to světlo obklopuje

:))


já vím, že to tvá ..... jediná:-)))


Aru
11. 09. 2021
Dát tip

je to rozbitý iví, ale i rozbitý věci jsou krásný, třeba takovej hrad, když se rozbije, tak pak tam to tam lidi chodí v davech obdivovat, říká se tomu zřícenina, nebo když se ti rozbijou věci a naházíš je do studny, tak to pak jiný lidi vyhrabou, aby to zas další lidi mohli vobdivovat v barácích, kterým říkaj muzeum, nebo když se ti potopí loď, přijdou zase jiný lidi, potápěči víš? a pak zas tu vobdivujou, řìká se tomu vrak :D:D

krásná ona je, ale Thei, ehmm, ehmm je jen jedna :))


Aru..(semáš).....je krásná viď?!


.....mě taky nepřišlo avízo.....


Alegna
11. 09. 2021
Dát tip Zeanddrich E.

umíš


Aru
11. 09. 2021
Dát tip blacksabbath

mě už ty avíza vážně blbnou, jednou mi přijdou, pak zas ne... no jo no, Písmák.

prolog jsi vystih, jo jo, prokouk' jsi mě, to víš, že si potrpím, co by ne :D

malovat pro mě ještě nikdo nemaloval (aspoň v tomto životě)

jinak Tolkien je pro mě krajina neznámá a bílá, neb jsem na cestu do těchto krajin se prakticky vůbec nedostal :D

díky Kamamuro ;)


dievča z lesa
11. 09. 2021
Dát tip Zeanddrich E.

olejom, aj keď virtuálnym, namaľovať tenký vlas to je kumšt ... maľuješ aj hmotou na hmotu?


Norsko 1
11. 09. 2021
Dát tip

A houby a skřítkové ?


Kamamura
11. 09. 2021
Dát tip

Norsko 1 - jo, vole, to sem maloval já! ;-) Je to (v)olejomalba, i když virtuálním (v)olejíčkem v programu Artrage. Pána prstenů od režiséra Jacksona znáš, ne? Tak tohle je vpodstatě portrét Cate Blanchet namaskované do filmové role Galadriel. Cate Blanchett je úžasná herečka, takže s tou inteligencí a vnitřním životem ses nepochybně trefil, to je prostě nepopiratelné. 


Norsko 1
11. 09. 2021
Dát tip

Jasná bohyně. Její ostře řezané rysy svědčí o její inteligenci a bohatém vnitřním životě, postavením v rodě i závislosti na houbách a skřítcích. To jsi maloval ?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru