Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Translated with www.DeepL.com/Translator (4)

18. 09. 2021
0
0
157
Autor
tak-ma-byt

 

Ve válce dvou cizích, a nikoli jen pouze virtuálních, světů se prozatímní válečnické štěstí v souboji mého internetového překladače a elektronické brány vstupu do království pismaka.cz přiklání na stranu toho druhého z rivalů.

Čtrnáct/14 dnů již totiž nesvedu na pismaka vložit další pokračování mého průběžného cyklu o záležitostech, o nichž se v tuzemsku nijak podrobněji nerozumuje a ony přitom s onou již zmíněnou virtualitou souvisejí.

Ač jsem dotyčný neexportovatelný soubor (napsaný stejně jako prvé zde lážoplážo zveřejněné 3) již mnohokrát modifikoval v různých textových programech, ač mi poradil jeden zdejší redaktor prózy, abych zkusil text vložit z jiného počítače, a já vyhověl i prostřednictvím jiného providera, vše je marné, vše je marné, ač jsem i oslovil (prozatím bez odpovědi) i e-mailovou adresu olda@pismak.cz ze kterési tiráže pismaka.

Naléhám tedy, třeba mi někdo poradí, nebo dokonce sám za mne zkusí na pismaka uložil – dotyčný text mu k takovému účelu rád zašlu, a to hned.

Já sám sem vložím pozítří další pokračování, již páté, vědom si, že bez předešlého, a absence návaznosti, se stanou všechny publikované příští souvislosti (dramaturgicky) hodně děravé.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru