Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2034 číšnícy soupotvory

25. 09. 2021
0
5
194
Autor
APV

2034  číšnícy soupotvory

24.9. 2021 13:11:31

fčérasmemělysapendyxem westerndej. dyšmámevobavolno, taksynejdřífskočíme nadvěmalýplsně dopabu uhvěsd. dyckypak upivahovoříme voynteresantníchzajýmavostech adyšsmezrofnadopýjely, taksmesynebylyjystý kolykátýžetodopýjýme. nešsmenatotéma rozvynulydebatu, taknámčíšník přinesdalšídvě. řeksemapandyxovy:

 

"ještě, žemáhonzapřehlet."

 

apendyx mivotpověděl:

 

"nojenaby, bachananěj - znáščíšníky jakýsoutopotvory.

 

abysenáhodounestalo, ženámbudefurtnosyt, paknásnechá - jakofšdy - zaplatitštyry amynebudemvědět, pročsmevožralý stvrdým ý!"


5 názorů

aleš-novák
před 2 měsíci
Dát tip APV

To není funkční porucha, to je styl. Nutí čtenáře vnímat text jinak než je zvyklý. 


Gora
před 2 měsíci
Dát tip

Přemku, nejde ani tak o "zábavu", spíše z mé strany o nepochopení. Díky za vysvětlení, i když od autora by je brala víc... tedy jakoukoli reakci na to, že se zabýváme jeho texty. Není to první komentář, který jiní uživatelé k jeho dílům napsali.


lastgasp
před 2 měsíci
Dát tip

Zde nejde o styl. Jedná se o funkční poruchu motorických drah a postižení dětskou dysgrafií a dyslekcií, projevující se úpravou písemného projevu, spojení hlásky s písmem a řazení písmen, jako důsledky obtížné koncentrace na obsahovou a gramatickou stránku projevu. Může jít o LMD, ovlivňující dlouhodobě SPU. V textu významně vystupuje dysortografie. Jen blahovůle a smířlivost členů redakce umožňuje pobavit se tímto vyšinutým způsobem.


Gora
26. 09. 2021
Dát tip

Máš ty mini obsahem celkem pěkné, ale moc nerozumím stylu, kterým je píšeš...


Philogyny
26. 09. 2021
Dát tip

...nebo s měkkým i nebo s mělkým i/y... :) 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru