Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Summit o Evropské integraci, rok 2100

28. 09. 2021
5
7
257
Autor
supizmus

Britský premiér Wojciech Jacziszko předkládá návrh na znovupřijetí Spojeného Království do EU. Francouzský premiér Muhamad al Sousokou chce naopak svoji zemi z Unie vyčlenit, aby ji následně vyhlásil Alžírskou kolonií. Německý prezident Hakan Gürdongulyiaz znovu nastoluje otázku přijetí Turecka. Z důvodu bezpečnosti žádá Slovenský premiér Vasil Blatko o připojení zbytků Ukrajiny ke Slovensku. Český prezident Xau-li Nguyen se ze summitu omluvil, neboť se mu nepodařilo sehnat brigádníky pro jím otevřenou večerku na Pražském Hradě a osobně tak musí v tyto dny obsluhovat zákazníky.


7 názorů

annnie
29. 09. 2021
Dát tip

Vtipné! Ale popravdě, souhlasím s Kočkodanem... Tip a.


A nakonec ten konflik na Čínsko- Finských hranicích...


Kamamura
28. 09. 2021
Dát tip annnie

Wienczeslaw Kniazsko zvaný "Dobrotivý", z boží vůle král Polský a Litevský, hrabě Těšínský, lord protektor Teutonie, připouští, že středem sluneční soustavy by mohlo být i slunce. Záležitost je nutno ještě důkladně projednat na výročním sedmdesátém osmém koncilu Krakowském. Bližší informace v (jediných přeživších státo-církevních) novinách. 


zvedavec
28. 09. 2021
Dát tip

:)


Benetka
28. 09. 2021
Dát tip

Pobavilo! :D


Norsko 1
28. 09. 2021
Dát tip annnie

Čína se směje a zabírá zbytky Mandžuska


Kočkodan
28. 09. 2021
Dát tip annnie

 

Toť vtipné dílko.

Jen jsem si povšiml, že se ti do závěru vloudily dvě drobné nepřesnosti. českým prezidentem je stále Miloš Zeman a omluvil se, protože se mu nepodařilo sehnat náhradní díly na porouchaný vozíček.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru