Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: Poslední romantici

13. 06. 2001
9
0
14448
Autor
Amanda

Tento klub je určen pro lidičky, kteří stále ještě doufají v něco jako je Láska. Láska smutná, horoucí, vášnivá, bolestivá,krutá, Láska bez které není možné žít. Také rád přivítám všechny, kteří cítí co se děje se světem okolo nás...všechny, kteří chtějí ŽÍT, dávat, prolévat slzy, mít štěstí...mít všechno a nic...


brachio
15. 03. 2006
Dát tip
Na romantiku ve světě hnusu je stejně málo místa jako na pomoc v pravou chvíli. Pomoc někomu, kdo má duši skleněnou a potřebuje ji přeleštit flanelem, než se rozbije a majitel ji bude slepovat po zbytek života. Což je opravdu, ale opravdu nereálné. A tak se brodíme po kolena střepy duší našich souputníků, ale nejvíc mě sere, že vidím spoustu střepů duší malých děťátek.

Anyz
06. 02. 2006
Dát tip
myslis ze se muzu zapojit?

Amanda
06. 02. 2006
Dát tip
jasne :-)) vitej :-)) at se ti tu libi a vzdy odchazis s leetmym okamzikovym usmevem :-))

Slza_hvězd
18. 01. 2006
Dát tip
romantici umřeli ...

Amanda
18. 01. 2006
Dát tip
nevidela bych to tak tragicky :-))

Amanda
18. 10. 2005
Dát tip
No jasne jsem pro :-))) Rufe vemte i male pismace aspon na fotkach :-)) Ja muzu az tak druhy tyden v listopadu, kde to je mi celkem jedno tak piste mluvte!!! At to nekde roztocime :-))

Rufus
17. 10. 2005
Dát tip
Když se domluvíte kdy a kde, uvidíme... :)

Slza_hvězd
02. 10. 2005
Dát tip
už jsem avizoval, ale přesto i tady - měl by někdo zájem o další srazík někdy počátkem listopadu ? Navrhujte a pište (kde, kdy, kdo)

Augustus
02. 10. 2005
Dát tip
O srazíky mám zájem vždy, i když to neznamená, že se pokaždé srazím. Možná bych mohl navázat na utichlou diskuzi, když již jsem zde. Soudím, že i nevyřčená romantika se dá popsat. Popsat, jak se skrývá mezi spoustou zdánlivě nesouvisejících věcí. A potom je to teprve krása.

otrus
19. 05. 2005
Dát tip
Pořád mám pocit,že čím víc se snažím uchytit alespoň závan romantiky,tím více ji kazím,tim více mi uniká.Nejkrásnější romantika je ta nevyřčená,ale to bychom nemuseli nic psát,že?

Havranka5
06. 05. 2005
Dát tip
Jako úvaha na téma "různé tváře romantiky" by to nebyl špatný elaborát. :-) Ráda si přečtu. Z určitého pohledu se zdá být romantické cokoliv. I brutální kolektivní znásilnění v klučičí šatně, stejně jako třebas ponurý mučivý středověk, vězení v klášteře víry, nebo naopak přeněžné milování na koberci z pampelišek a letní vyjížďka s plavením koní s nocí protančenou až do rána v purpurových závojích plesových šatů. ¨ Záleží na autorově podání, skrytých touhách čtenáře pramenících z předchozích zážitků a z nich vzniklých asociací. O tom, jak vyvádí mozek nasáknutý hormony a šťávama přání a touhy, ví každá z nás své. :-)

Amanda
05. 05. 2005
Dát tip
Havranko: to se fakt asi neda vyslovit, pak mi nakonec reknes ze ti to vubec romanticke treba neprijde :-)) nicmene muzu ti slibit ze se o to nekdy pokusim az bude cas.

Havranka5
02. 05. 2005
Dát tip
čtu, ale jsem asi tak trochu jiná romantička. Nejspíš na to má vliv hrabání se v hrobech a ve vnitřnostech často ještě živých mršin z Písmáckého mrchoviště. Také bych ráda položila stejnou otázku: Co je to Pravá romantika? Klidně to uzamkni do slov, omez to na třicet stránek A čtyřky bez odstavců desítkového písma, ale napiš... prosím

Joshua_Cata
30. 04. 2005
Dát tip
Amando, já se do klubu dívám snad pokaždé, když jsem na Písmákovi :-) Dílka čtu a ráda, hlavně když jsou dobrá. Výběr...samozřejmě, že se mi sem tam nějaké dílko nelíbí, ale do klubu holt patří :-)

Amanda
28. 04. 2005
Dát tip
Moji mili romantici, posledni dobou mam pocit, ze cinnost klubu nejak upada, resp. po zarazeni dilka do klubu, pribudou autorovi od romantiku max 2,3 kritiky, chtela bych se proto zeptat... Jak casto se do klubu mrknete? Ctete dilka, ktera zarazujem do klubu a jste spokojeni s vyberem?

pepopepo
26. 04. 2005
Dát tip
Vyhnanstvo za slobodu. Romantický svet je krásny, len škoda že z každej strany obliehaný. Ubráni sa, tak ako doteraz, ale za akú cenu?

Amanda
26. 04. 2005
Dát tip
Vidis a mozna ta kruta cena bolesti nam dava tak ostre tusit proc je to takova krasa... jak jinak rozeznat dobro, kdyz nevis co je zlo :-))

elfka_Sea
26. 04. 2005
Dát tip
myslím si, že romantici nevymřou, alespoň ne ze dne na den... ... každý to v sobě má a každý je tak trošku jiný romantik... to je tak dneska spoustu lidí nosí džíny, ale nosí všichny stejné džíny ...?? ee nenosí. Někdo je má s růžema, jiný na nich má vlnky, někdo nosí modré, další bílé.. a tak je to i romantikama, každý zmutuje do své vlastní podoby... takže pro někoho kýč, pro druhého romantika... pro dalšího realita... myslím, že jisnou formu si romantika prostě zachová... půjde vpřed spolu s vývojem... což je v některých ohledech docela škoda.... a tápit se může každý... ať romantik, či realista... i utrpení je reálné.... .... doufám, že jste mě pochopily....

Amanda
26. 04. 2005
Dát tip
To mas sice pravdu Elfi, ale myslim, ze tady jde o tu cistou romantiku. Mutace v tomhle smeru urcite jsou, ale to je prave ta skoda... protoze jeji sila podle me slabne

pepopepo
26. 04. 2005
Dát tip
Co je prava romantika?

Amanda
26. 04. 2005
Dát tip
Pepo: To se tezko popisuje slovy... rekla bych ze to musis sam citit takovou tou hmatatelnou atmosferou, hrejivym pocitem tam nekde uvnitr v tobe kdy se ti chce smat, ale zaroven se bojis porusit to ticho - rec beze slov a prejes si aby to neskoncilo... Nevim jestli je mi rozumet... zamykat to do slov je strasne omezujici :-))

Amanda
25. 04. 2005
Dát tip
No nevim trapeni to sice je, ale zas my mame svet ktery si ten zbytek lidi proste predstavit nedokaze... a prijit prave o tohle kouzlo by byla skoda...

pepopepo
21. 04. 2005
Dát tip
Romantici vymierajú. Svet sa zmenil natoľko, že romantik už nieje žiadaný. Ma vlastnú hlavu a odmieta svet ktorý sa mu snažia predať. Málokto odolá. Možno bude lepšie keď romantici vymrú. Nebudú už trpiace duše, ktoré nenachádzajú porozumenie, spriaznenú dušu.

elfka_Sea
18. 04. 2005
Dát tip
souhlasím s vámi :) romantik je ten nejrychlejší handicapovaný kůň :) a jeho handicap?? Jiná barva, než s jakou jezdí ty ostatní :)

Korinna
13. 04. 2005
Dát tip
podle mně jsou všichni romantici, jen někdo víc a někdo míň

Amanda
13. 04. 2005
Dát tip
jen tvorme tvorme :-))

pepopepo
12. 04. 2005
Dát tip
kto tvory svet? Romantici, keby oni nemali sny tak este vzdy sa hrejeme pri ohni niekde v jaskyni.

elfka_Sea
11. 04. 2005
Dát tip
ze snů... ne, ale bez snů taky ne :)

Amanda
10. 04. 2005
Dát tip
Ja se pridavam elfi :-)) Ze snu se sice zit neda, ale s nimi se zije krasne :-))

elfka_Sea
07. 04. 2005
Dát tip
samozřejmě... budou dál chodit ve stínech domů a v noci tajně pokukovat na nebi...půjdou se psem ven a budou tam dlouho...vlastně jen kvůli tomu, aby viděli pořádný západ slunce... ... dál budou hledat spřízněné duše a vzdychat nad svými sny... protože nepodléhají módě... ani žádnému hudebnímu stylu :) byli jsou budou... nezničí je ani teroristé, ani mrazy.... :)

pepopepo
31. 03. 2005
Dát tip
Tak tak, romanrika proste nieje in. Ale romanrici vzdy boli su aj budu.

elfka_Sea
29. 03. 2005
Dát tip
ale nosí, ale pod kabátem a spodním prádlem, jako brýle nebo doplněk k botám si to veme málo kdo ...

Amanda
29. 03. 2005
Dát tip
Elfi: :-))) skvela odpoved...

Wuzzy
25. 03. 2005
Dát tip
To je stejně zábavné, že klub s názvem "Poslední romantici" a s prologem "pro ty, kteří stále ještě věří..." je třetí nejlidnatější na Písmákovi. A nejlidnatější vůbec se jmenuje "Depresáři, romantici a snílci". To vidím opravdu na docela silnou krizi romantiků .-)

Induan
25. 03. 2005
Dát tip
Není to ještě tak zlý... Dneska se romantika moc nenosí... :)

elfka_Sea
21. 03. 2005
Dát tip
no nevím, ale jelikož je každé roční období jiné, jelikož žádný východ a západ slunce není stejný.. tak nevím, kde se berou kýče... ... :)

Slza_hvězd
17. 03. 2005
Dát tip
myslím že roční doby se tu už probíraly...tak spíš mě napadlo kdy romantika přestane být romantikou a stane se kýčem ? Když je něco poprvé, je to romantické, ale jakmile se to začne opakovat, začne to nabírat nádech kýče ...co je tedy opravdová romantika, je to něco co nehasne ? cítíte to taky tak, nebo máte jiný názor ?

pepopepo
17. 03. 2005
Dát tip
Kedy je romantika kic? Ked uz nieje originalna, ale tuctova skomercializovana. Ked uz nije potesenim, ale povinnostou. Rutinou. Vtedy ne to uz kicove. Alebo je cela romanitka len jeden velky kic?

elfka_Sea
15. 03. 2005
Dát tip
mít všechno a nic...být králem ve své zemi, kterou mi nidko nedal a tudíž nikdo nevezme.... jak moc se těšíte na jaro??? =o)

Amanda
15. 03. 2005
Dát tip
Elfinko: Diky za namet do diskuze :-)). Moooc, cloveku se hned lepe vstava, kdyz je vsechno barevnejsi, tak nezapomente sirit epidemii usmevu at je svet jeste hezci :-))).

elfka_Sea
15. 03. 2005
Dát tip
jen mě to tak napadlo... to víš pro romantiky je každé období hodně... =o) já jsem hrozně vděčná, že vstávám do světla, je to o mnoho příjemnější a taky za ty teploty.... zase začnou ptáčci prozpěvovat... květiny kvést a vonět... stromy růst a dýchat a les bude opět jako malý zázrak.... západy slunce krásnější...dny delší a slunce hřejivější... aaa už se moc těším =o)

pepopepo
15. 02. 2005
Dát tip
Romantici, cu uz z nami? Vzdy sme boli, sme mozno aj budeme. Ked uz sa romantika nenosi, nech aspon tu mame miesto utechy, kem sa mozme uchilit.

Amanda
15. 02. 2005
Dát tip
Presne tak vitej a zustan :-))

Augustus: pokud se Ti nějaké dílko, které bys do klubíku chtěl zařadit bude opravdu moc a moc líbit (tzn nějaké vyjmečné), dej pomocí avi u dílka vědět těm, kteří už zařazují (Amanda, Seregil a já) - pokud se několikrát "trefíš" a dílko bude zařaditelné, rád Ti přidělím "privilegium" zařazování básní. Chceme se tak pouze vyhnout kvantitě na úkor kvality. díky za pochopení Navždy

Augustus
01. 12. 2004
Dát tip
Pocity letošního podzimu jsem se pokusil vystihnout v básni Září. Je však rozhodně mým nejoblíbenějším ročním obdobím. Ehm...jak mohu získat privilegium vkládat dílka do klubu?

..............................................................................................

tak jak vnímáte letošní podzim romantikové ? stejně jakot en minulý, nebo pozorujete nějaké změny ? já stále hledám modré listí, ale nikde nenacházím, existuje vůbec ?...

tak jak vnímáte letošní podzim romantikové ? stejně jakot en minulý, nebo pozorujete nějaké změny ? já stále hledám modré listí, ale nikde nenacházím, existuje vůbec ?...

elfka_Sea
04. 11. 2004
Dát tip
modré listí nevím ale letošní podzim na mě dopadl více než ty ostatní a já si kladu otázku, čím to asi bude???

elfka_Sea
23. 10. 2004
Dát tip
hezkej klubík :)

remik
23. 10. 2004
Dát tip
jestli muzu zasahnout - 30. 10.

Seregil
27. 09. 2004
Dát tip
Navždy... 30.10. je pro mě dobré datum.. to nejsem v práci....

30.10. to zní hezky...takové kulaté čísla :) v tom případku prozatím platí 30, uvidíme. Díky

Amanda
25. 09. 2004
Dát tip
Ted momentalne je mi to celkem jedno je to dost daleko takze pokud se neco zmeni dam vedet... Tesim(e) se na vas :-)))

prosím o vaše názory na datum příštího srazu. 23 říjen nebo 30 říjen, co vám padne předběžně lépe ? sraz bude v Brně...

všim sem si :)

hola hola lidičky, co takhle začít plánovat dlaší srazík ? :) byl by zájem ? Tentokráte v Brně, koncem září, nebo někdy v říjnu ? Co Vy na to ? avi všem co tu diskutovali, omluva těm , kteří avi nechtěli

Amanda
27. 07. 2004
Dát tip
Ucedniku posli mi avizka z tipem na zarazeni a budem jen radi :-)) Ami

Jste strašně fajn klub. Já jsem taky romantik. Ale mám jednu poznámku. Nemáte tu vůbec nic od Volodi, a to je podle mne jeden z nejlepších romantiků na Písmákovi. Já bych vám některé jeho básničky doporučil.

POZOR POZOR, hlášení místního rozhlasu - Všem romantikům na vědomí se dává, že dne 12.6. (sobota) se koná další srazík – tentokráte v Olomouci sraz 13:00 na hlavním vlakovém nádraží, čeká se do 13:30, pak se jde do čajky Kdo bude chtít dorazit přímo na místo popřípadě dojet autem atd. napište mi, domluvíme se. Sraz se spáchá v galerii u Mloka, což je čajovna a galerie dohromady s kapacitou cca 40 míst takže se nebojte, že budete překážet www.p-centrum.cz Jako obvykle očekávám pohodovou až rodinnou atmosféru, spousta výborné nálady, smíchu, příjemný poslech poezie, dobrý čaj a všechno s tím spojené, však víte a kdo nevíte tak přijďte a dejte vědět že přijdete :) děkuji za pozornost Navždy

Seregil
21. 05. 2004
Dát tip
Na Hané... bude fajn... :))

Seregil: jo jo...ani nemluv ;) Nýna: a co 12.6. kdybychom tam vtrhli ? :) Jestli je to možné, poskytneš mi prosím nějaké podrobnější informace ? děkuju :)

Seregil
11. 05. 2004
Dát tip
Uš mlším.... :)

kdybyste měli někdo zájem zkouknout nějaké fotky z akcí, snažím se je dát dohromady http://www.drakkan.wz.cz/mojep.htm

Seregil
07. 05. 2004
Dát tip
Fajn stránky Navždy... Pěkně jsem zavzpomínal ...

Rufus: opět slon ? proč ne, bylo to tam v pohodičce :) uvidíme co ostatní na to :) Navíc Brno je určitě přístupnější než Vyškov jk jsi tuším navrhoval, i když změna místa také není špatná :)

Nýna
28. 04. 2004
Dát tip
Kde je prosím Slon ? A jaké je Datum? A co v Olomouci?? V galerii U mloka? Je to téměř můj domov.

Rufus
26. 04. 2004
Dát tip
Nazdar, Navždy :) ...mno, měl jsem nějaký návrhy, ale tentokrát bych to viděl pro "změnu" zase u Slona... :) Minule to tam bylo dost dobrý si myslím, ne??? Nýna: Ufčitě.... :)))

Nýna
23. 04. 2004
Dát tip
Srazíííííííík???? Kdy ?? Kde ?? Mohu také?????????

Tak romantici, co se pomaličku začít domlouvat na termín a místo dalšího srazíku ? :) Rufusi měl jsi nějaký návrh sem s ním :) Navrhuji osobně někdy koncem května, popř. začátkem června. Co říkáte ?

Nýna
19. 04. 2004
Dát tip
Chci poděkovat za přijetí. Mám nyní děsný FOFR a přijela mě navštívit maminka, tak se ozvu příspěvky až příště. Dííííík

Shadown
23. 02. 2004
Dát tip
Navždy, doufám že to co napíšu nenaštve ani tebe ani nikoho jiného z romantiků, ale slyšel jsem(nebo jsme to snad čet) docela úsměvnou vecičku. Tak ti ji tady ocituju. Nevím od kuď to mám takže mi prosím netrhejte hlavu, nemyslím to nijak zle. Citace: "Romantika zahřeje, ale grog je grog!" Konec citace, děkuji.

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
21. je asi nejlepší - věřím že se tam potkáme v hojném počtu. A teď ještě něco organizačního - chcete aby se četlo na mikrofon nebo dáte přednost normálnímu přednesu? S hudbou nebude problém, s majitelem oněch prostor jsem za dobře a už delší dobu v úzké spolupráci :o) jinak - sraz by měl proběhnout v čajovně a čajovém baru probuzený Slon. (Na mapce označené červenou šilečkou)

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
Tak odkaz nějak nefunguje. Jaký pokusm druhý pokus - tak znova: Mapku kde se nachází čajový bar probuzený slon můžete najít zde.

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Pokud to není nádraží, tak si myslím že se to dá zvládnout i ústně...

Výborně, takže v kolik začnem, ať už mohu uděalt upoutávku... ? co byste řekli na sraz v 14:00 na nádraží, 14:30 odchod (odjezd) do čajky ? nebo o půlhodinku dříve ? Co se čtení na mikrofon/nemikrofon týká, ať se spíše vyjádří ostatní,kteří touží recitovat, ale záleží samozřejmě na tamních prostorech atd., co myslíš Drago ? Seregile ? :)

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Inu.. recitovat budu rád... Co se týká času.. musím toho spoustu zjistit, jak mi jede vlak, jestli se mi podaří přemluvit hurvinka.. ale vcelku mi vyhovuje čas 14:00 na nádraží...

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
čas se mi také zamlouvá - a jen tak orientačně - do kdy to asi vidíte? vypadá to, že pak půjdu ešče do práce :o( ale to nevadí, tam se dáý taky dobře vyspat... prostory půjdu zítra potvrdit, aby to bylo 100% :o) a kde se na nádru srazíme? klasicky pod hodinama?

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Jsem pro. Už se učím číst... :)))

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Inu já v Brně ještě nebyl, proto prozvoním Navždyho, který má (doufám) můj mobil neustále uložený v paměti...

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
Rufus - jo, taky si začínám doma číst nahlas :o) Seregil - jaks tak psal o tom mobilu, napadlo mne že by nebyl špatnej nápad aby tady na sebe každej dal číslo - kdyby byl nějakej problém s najitím, potkáním se a tak - co vy na to? Sám půjdu příkladem - mě je možno zastihnout takřka 24 hodin denně na čísle +420736601018 (nevypínám ho kůli práci...)

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Ok, taky přispívám: 736 677 636, 777 748 551

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Tak tedy, následuji tvého příkladu Drago... +420 777 314 854 Vypínám jen v noci...

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Ok, taky přispívám: 736 677 636, 777 748 551

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
Rufus - a na kterým čísle jsi víc k zastižení? Seregil :o) ...už si je píšu...

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Jestli má kryt na dvě sim.. tak naobouch... nebo sa mýlim Rufus?.. :-)

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
no, já mám raděj opsaný obě - ale myslím že i s krytem na dvě můžeš mít aktivní pouze jednu - ale ruku do ohně za to nedám...

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Inu já si jistý nejsu tiež.... ale každopádně je lepší mít vobě čísílka...

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
Da, da... to mi přimomnělo jeden takovej starej a otřepanej vtip: "Ruská tragedie: "Ivánku, miluješ mne ještě?" Da-da-da-dávno ne..."

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
Ach tak to jo... :C)

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
:oD

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Mám dva... hergot moment, napouštííím akvárko... eh..

Drago
14. 01. 2004
Dát tip
Rufus - tak to jo :o) a pozdravuj rybičky :o)

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Tak, rybky nevyplavaly, tak jo, mám dva, ten 736 je stálý mimo serfování na písmáku a spánku, ten 777 je nonstop. ale oskar. jéžiš, pálí se mi večeřéé...

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Tak, rybky nevyplavaly, tak jo, mám dva, ten 736 je stálý mimo serfování na písmáku a spánku, ten 777 je nonstop. ale oskar. jéžiš, pálí se mi večeřéé...

Seregil
14. 01. 2004
Dát tip
čoveče Rufusi..... ty se kůli nám nenajíš.....

Rufus
14. 01. 2004
Dát tip
Ryby plavou, véča smaží, už je to lepší... :) Apropos, to tu nikdo není (mimo nás) ??

Drago
14. 01. 2004
Dát tip

Rufus - tak to potom jo :o) a dobrou chuť :o)

Seregil - no to víš... se občas stane. ale já už půjdu, takže se prodnešek loučím a zas někdy načtenou, určitě však naviděnou na srazu :o)


vy ste se tu pěkně rozepsali :)) Moje číslo asi už máte, ale stejně 776170311 Seregil: Brněnské nádraží je maličkaté, něco jako v Praze se nám nestane nebojky :) Co nejdříve hodím předběžnou upoutávku díky přátelé

vy ste se tu pěkně rozepsali :)) Moje číslo asi už máte, ale stejně 776170311 Seregil: Brněnské nádraží je maličkaté, něco jako v Praze se nám nestane nebojky :) Co nejdříve hodím předběžnou upoutávku díky přátelé

Seregil
13. 01. 2004
Dát tip
Byl bych pro 7. únor... to mám volno, rád bych se zúčastnil.. dejte vědít, až bude něco bližšího...

Seregil: a co 14, to volno máš či ne ? 14 by bylo lepší kvůli ostatním, ale kvůli Tobě bych to udělal téměř kdykoliv :)) ?

Seregil
13. 01. 2004
Dát tip
žel 14tého jsem v práci do 21:00...

takže bohužel zbývá 7ého:) Snad to sedne i Dragovi a Hyniemu, uvidíme

Drago i Amanda jsou také pro...Rufusi ?:)

avi

Seregil
13. 01. 2004
Dát tip
ano sedmého mi vyhovuje...

Rufus
13. 01. 2004
Dát tip
Eh..eh.. už jsem doběhl... promiňte lidičkové, spravuji bojler.. Jo, tak to beru. Sice 7. neni uplně ideál, ale jde o ost... Beru a těšííím... :)

Rufus
13. 01. 2004
Dát tip
avi

Seregil
13. 01. 2004
Dát tip
Inu já se tiež těším...

Rufus
13. 01. 2004
Dát tip
Takytaky, jdu zas spravovat. Když tak křičte... ! :)

7ého bohužel nemůže Drago, takže nejlepší by blo 21, co vy na to ? Rufus: došly mi od Tebe dvě zprávy (sms), ale ani v jedné nic nebylo, jak to děláš ? :))

Seregil
13. 01. 2004
Dát tip
Inu i jednadvacátého se mi hodí...

Rufus
13. 01. 2004
Dát tip
Ok lidičky, jak jsem již říkal beru. A 21. je dobrá... oko bere :) Jen doufám, že tam nebudem jen my pět... :)

Amanda
12. 01. 2004
Dát tip
Me to teda jedno neni ale jeste nevim jak co bude tak nemuzu ríct konkretne asi az v pulce toho unora...

Amanda
12. 01. 2004
Dát tip
Jo tak ted jsem zjistila ze po 2.2 uz je mi to vlastne jedmo tak se tesim na dalsi setkani... :-)))

Seregil
06. 01. 2004
Dát tip
Leden je pro mě špaténka.... únor vyzerá dobře... Nejlíp 7.únor.. ale ještě neviem...

Krel
06. 01. 2004
Dát tip
Je mi to jedno...přizpůsobíme se:-)

........... Tak lidičky je to další návrh na srazík - bylo rozhodnuto, že bude opět v Brně - takže jde jen o datum. Co byste řekli koncem ledna, nebo začátkem února ? Byl bych pro sobotu - tzn. nabízí se tyhle termíny: 31. leden, 7.únor, 14 únor prosím abyste se také vyjádřili :) díky

Drago
05. 01. 2004
Dát tip
Navždy - můj návrh znáš, ale pro ostatní - nejvíc vyhovuje 14. únor - jindy mi to nevychází...věřím že se sejdeme v hojném počtu... :o) Drago

Drago: 14 únor nezní špatně, proč ne, co ostatní na to ? :)

Ljuba
02. 01. 2004
Dát tip
A co živá voda a třeba taky mrtvá?To není výmysl pohádek,totu vždycky bylo. Voda je krásná a dobrá. Ljuba.

Drago
16. 12. 2003
Dát tip
to víš že můžeš :o)

Drago: mohu dát upoutávku na hlavní stránku ?

můžu :))) dík :op

Drago
14. 12. 2003
Dát tip
Zdravím ve spolek. Tak to vypadá že fotky ze srazu konečně budou - zakládám si vlastní web a měly by se na něm oběvit - takže, kdo má zájem, tady se může podívat :o) Drago

Drago
08. 11. 2003
Dát tip
jééé, taková tu byla pěkná diskuse a já přišel s křížkem po funuse :o( ale i tak zkusím sepsat něco málo mých názorů... dušičky...památka zesnulých. když jsem byl malý, nikdy jsem nechápal proč máma stojí nad hrobem a pláče. Vždy sem se jí ptal "proč to děláš? a co tu mám dělat já?" prý vzpomínej na to hezké. MYslím že na Dušiky, aspoň tento jeden den za rok by si lidé mohli vzpomenout, na chvíli e zastavit..myslím že ani tak moc nezáleží na místě kde vzpomínáme - já třeba byl v práci a nestihl jsem zajít na hřibitov, ale to mi nebrání vzpomenou si, třebas se i krátce pomodlit..ale to můžeme dělat kterýkoliv den v roce (bohužel na Dušičky to hodně lidí bere jako povinost). Letos jsem si také uvědomil, že je spousta lidí, spousta nesmrtelných duší na které nikdo nevzpomíná. občas by jsme si měli "vzpomenout" i na ně.. hups, nějak sem se rozepsal... :o)

Seregil
08. 11. 2003
Dát tip
A pěkněs to napsal..... víš ono je to dost individuální.... jsou lidi, které můžeme nazývat troskami - jedou dál a nevnímají nic než běh ...... pak jsou tu ti ostatní... ti se zastaví a zamyslí..... ale že bych to dělal jen na dušičky... to asi ne... dělám to stále... jinak bych zkolaboval z běhu světa...

byly dušičky...o čem jste přemýšleli, když jste stáli nad hrobem svých blízkých ?........a pod vámi jen podzim a listí ?......

Krel
04. 11. 2003
Dát tip
Navždy: nestál jsem nad žádným hrobem...k uctění něčí památky nepotřebuju mramorovou desku a speciální datum..

Hakim
04. 11. 2003
Dát tip
Krel: Tohle to ujišťování, že nepotřebuješ mramorovou desku nebo pomník nebo jiné hlouposti... připadá mi to hloupé! V poslední době to slýchávám až moc často... Naši předkové se nechávali pohřbývat na taková místa s nadějí, že alespoň jednou v roce příjdeme uctít jejich památku tak jak si to přáli oni! Příjde mi to jako povinost i slušnost a to i k sobě samým... Kromě toho bývají hřbitovy opravdu krásná záležitost hlavně při časném podzimu:o) ...nedávno jsme pohřbily babičku a tak jsem tam taky byl! Netrvám na mramorových deskách a nápisech ale něco by být mělo... Vždyť v čem se liší od náhrobku třeba jen fotka nad krbem nebo i ta vzpomínka?

Amanda
04. 11. 2003
Dát tip
Nevim no priznam se ze na hrbitov taky chodim velmi nerada a jen velmi malo neznamena to, ze na ty zemrele blizke ale nemyslim, mam radeji ucteni zapalenou svickou a myslenkou na ne...

Seregil
04. 11. 2003
Dát tip
Navždy_Tvůj: Nebyl jsem o dušičkách, ale o něco dřív.... nestihl jsem to na datum úmrtí mé maminky... ale nakonec přeci... dlouho jsem stál nad loukou rozptylu a dlouho jsem se modlil... to bylo jediné... slzy však žádné... a to se tak snažím to ze sebe dostat.. už deset let a stále nic... je to k uzoufání smutné, každý podzim, každé září....

Krel
04. 11. 2003
Dát tip
Hakim: nemyslím, že se někdo nechá pohřbít s nadějí v to, že se na něj budou pozůstalí chodit koukat...to mi přijde ještě hloupější... Tobě to možná připadá hloupé a mě zase může připadnout hloupé to co píšeš ty...každému jeho postoj...

Krel: to máš pravdu...ač v tomhle ohledu je mů postoj stejný jako Hakimův...já sice taky nepotřebuju "speciální" datum, ale to bych pak mohl říkat o každém svátku, nemyslíš ? Seregil: nemám co bych dodal...plakal bych za Tebe kdybych mohl...

studanka
04. 11. 2003
Dát tip
S dušičkami je to těžké. Taky si s tím moc nevím rady. Na "své" zemřelé si můžeme vzpomenout kdykoli, ale co si myslíte o povinné úctě k zemřelým, které jsme ani neznali? S tím mám trochu problém. Seregil: já vím......................

Krel
04. 11. 2003
Dát tip
Navždy_Tvůj: svátky jako takové nemají smysl...můžu Ti říci, že čím jsem starší tím míň mám rád vánoce... Jenže vánoce nejsou věcí jednotlivce například...ale dušičky ano k nim může každý přistoupit jak chce...

Krel
04. 11. 2003
Dát tip
studánka: otevřeně se přiznám, že já tu úctu nemám..respektive nepřemýšlím o ní...když se takhle zamyslím tak asi ano...ale to je z "donucení okolnostmi" ne mnou samým...

studanka
04. 11. 2003
Dát tip
Další otázka je, zda nám dušičky nepomáhají se smířit s vlastní smrtelností.........

Seregil
04. 11. 2003
Dát tip
Já myslím, že jo studánko....

studanka
04. 11. 2003
Dát tip
já vím,měli jsme o tom zajímavou debatu...

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Navždy - na dřevárny zatím ne, povedlo se mi že můj meč drží jen silou vůle - letošní prázninové "soustředění šermu" nepřežil. Teď cvičim s kovovým :o) MMCH - teď mě tak napadlo - je možný ž se mi to vrací protože má plnou schránku? já myslim že jo... budu s tim muset chvíli počkat, zatím sem jí poslal asi 3/4 celku...

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Navždy - neděláš Ty tu reklamu na Ticho? :o) co se týká prostor, kde by se to mohlo konat, už obcházím a hledám vhodné - pak Vám jen předložím možnosti...

Drago: jasně, Ty bys nechtěl žít věčně ? :))

Hakim
23. 10. 2003
Dát tip
Kdo by nechtěl? Nebo alespoň pár set let... Nesmrtelnost sebou ale přináší mnohá úskalí a změn!!! No nevím...

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Navždy - no, chtěl a nechtěl... ze začátku by to možná bylo fajn, ale postupně by Ti umírali přátelé, zůstal bys sám. Místa, která bys miloval by se Ti měnila před očima a nakonec mizela pod asvaltem a betonem. Hvězdy, jak je znáš teď by se taky měnily... ne, nechtěl bych žít věčně...

Drago: tky jsem se nad tím zamyslel...a máš pravdu- nechtěl bych...jen ybch chtěl žít štastný život...jeden celý

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Navždy - to je maslím přání snad každého člověka a každýmu bych to přál... MMCH - právě posílám fotky Lys... snad jí to dojde v pořádku...

Drago: výborně, snad budou co nejdříve někde v sítí :)

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
bojím se že jsou opravdu v síti - tři z osmi mejlů se mi vrátily... drž mi prosím palce...

Seregil
23. 10. 2003
Dát tip
Věčný život bych nechtěl. Ani věčné štěstí, zevšednělo by.. zkuste to vzít dle tohoto měřítka...

Drago: držím všech pět Seregil: já vím...vždyť jsem psal jen spokojený život, nikoliv věčné štěstí :) Ač nic není věčné ani dokonalé...

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Seregil - máš pravdu. ale já neříkal že bych chtěl věčné štěstí, jen šťastnej život - to je že prožíváš víc štěstí než neštěstí... teda asi...

Drago
23. 10. 2003
Dát tip
Navždy -bude potřeba všech dvacet :o) nakonec se stejně naštvu a pošlu to z pracovního... :o) jinak se musím pochlubit - dnes se mi do paciček dostaly skripta šermu :o)

Drago: skripta ? vau :) Já šerm chvíli dělal, ale když jsem se stěhoval, musel jsem toho zanechat...jezdíš na nějaké dřevárny mě napadlo ? :)

Hakim: příště už to bude lépe organizované, slibuju :)) dostane se místa a ticha všem :))

Seregil
21. 10. 2003
Dát tip
Už jsem zvědavý na fota... .-)

Seregil: fota již máme, tak se snad co nejdříve oběví někde na síti :)) Každopádně jste chyběli !!! :)

Seregil
21. 10. 2003
Dát tip
Mrzí mě to, ale školení bylo důležité a já to nemohl jen tak zapíchnout.... co se týká studanky a hurvinka - ti sice měli volno, ale hurvinkova přítelkyně je nemocná a studanka by nejela beze mně.... snad příště... doufám....

Hakim
21. 10. 2003
Dát tip
Bylo to fajn:o) Díky*

Ami- nakonec vlezli :))) Drago: vbyral jsi velmi dobře- příjemné miniatuky- budu se těšit na příště pro ostatní - takhle nějak to tam vypadalo :))) moc vám všem děkuju za příjemnou atmosféru a budu se těšit na příště...zřejmě opět v Brně fotky budou co nejdříve (do 14 dnů předpokládám), hodím na ně upoutávku na hlavní stránku, prosím o trpělivost

Drago
20. 10. 2003
Dát tip
Navždy - jsem rád že se to líbilo, popravdě jsem byl po přečtení té první silně nervózní... a můžu potvrdit, že ten smajlik moc nelže - opravdu to tam bylo trochu namačkané, ale i přesto příjemné :o) i já se těším na další :o)

Amanda
30. 09. 2003
Dát tip
Jooo vlezem urcite :-)))

Drago
29. 09. 2003
Dát tip
tak to pak jo :o) můžete se mnou počítat a já snad do té doby něco novýho napíšu či sesmolím a vyberu něco "ucházejícího" z toho, co tu mám... ani nevíte jak se těším já :o) a jinak - dobrých lidí (i draků) se všude hodně vejde :o)

Drago
29. 09. 2003
Dát tip
teď nevim jestli sem poslal avi... raději posílám ešče jednou

Výborně, také se těším :)) Akorát nevím jak se tam všeci vlezem :))

Drago
26. 09. 2003
Dát tip
tak tohle by snad mohlo vyjít - zapojím všechny své síly abych se tam ukázel - a se čtením - moc slavně to nevidím - mám jen málo nepublikované a přitom rádoby "kvalitní" literatury... ale umím poslouchat :o) těším se naviděnou v sobotu :o) Drago

Amanda
26. 09. 2003
Dát tip
Drago: Muze to byt klidne i uz primo tady publikovana tvorba :-))) uz se na tebe tesim :-)

srazík: Podzimní čtení KDE: Brno - čajovna Café99 na Úvoze 56 KDY: 18.října (sobota) začátek 14:00 Sraz bude jako obvykle na hlavním vlakovém nádraží, tentokráte již v 13:30, ve 14:00 se odchází (odjíždí) do čajky. Popis cesty tu časem ještě připíšu pro opozdilce a další, kteří budou chtít dorazit přímo, či později a nejsou z Brna. Na programu je prozatím volné čtení, horký čaj a především dobrá atmosféra a příjemní lidé :) Prosím ty, kteří budou chtít předčítat, aby tak oznámili buď tady nebo mně zprávou (z důvodu předběžného pořadí v případě většího počtu zájemců). A samozřejmě chcete-li se zůčastnit jen tak napište také. Díky

quapa
18. 06. 2003
Dát tip
napodobne,drago.

Drago
09. 06. 2003
Dát tip
si to ještě jednou pročítám a je mi líto, že se tam nedostanu... ach jo... (nebo chjo?) alespoń si na vás vzpomenu - a na zvířátka taky...

Seregil
04. 06. 2003
Dát tip
Perfekt, zařídím se dle toho... s vinárnou to zařídím... majte sa fajn... já se zas njegdy objevim... :-))

Seregil: s vinárnou ještě 14 dní počkej, je čas :) rebecca13: supr, předběžně si tě píšu jo ? :) zatím nezávazně

Drago
03. 06. 2003
Dát tip
zdravím všechny a děkuji za přijetí... :o)

Drago: doufám že se objevíš na srazíku :))

Drago
03. 06. 2003
Dát tip
srazík? kdy a kde? trochu mi to uniká... :o)

hodím do týdne upoutávku na titulní stranu oki ? jinak je to 28.6. v Praze

Drago
03. 06. 2003
Dát tip
oj, oj oj!!! v Praze... 28 nebudu moci přijet... já romantik jedu s Rishem na týdenní dovolenou a vrátíme se až 6.7. ... teď lituju že to vím, bude mi líto že tam nebudu moct být s vámi... :o( alespoň na mne tedy vzpomeňte - já udělám to stejné.

Drago: škoooooda, kam jedete ? :( :)

Drago
03. 06. 2003
Dát tip
N_T: do Podhradí... prej to je někde blízko Slavonic - jestli to tam znáš... a já se těším že si zajedu i na tzv. Hadí vrch - podle mne je to snad nejkrásnější místo v naší zemi a už sem se tam nedostal tři roky - mám trochu absťák :o)

Drago
03. 06. 2003
Dát tip
a škoda to opravdu je.. ach jo... tak snad jindy... :o)

Poďte na zvířátka ! Tááááákže milí členové :) Informace o srazíku tady, upoutávka už je také hotova Proběhne 28.6. (sobota) v Praze Co je na programu- de se do zoooooo Kromě toho, že uvidíte ohrožený druh- romantiky, určitě bude o zábavu postaráno, budou tam cvičení tuleňi, létající ptáčci, klanějící se Krel, živí sloni, spousta komárů a všelijaká jiná havěť, však to znáte : ) Uvidíte možná i papouchy (zda papoucha samotného však neručím), zavřem někoho do klece a vůbec bude spousta legrace : ) A až se vyblbnem, tak zamíříme do jedné příjemné vinárny, kde vašemu sluchu a duchu bude lahodit vůně poezie čtoucích autorů a jistě příjemná atmosféra dobrých lidiček a vína : ) Kdož máte předběžně zájem, pište zprávišku, nebo přímo tady, protože se musí předem rezervovati místa ve vinárně Teď trochu organizace: Sraz bude mezi 13:00-13:45 na hlavním vlakovém nádraží v Praze (u předního vchodu, bandu divně vyhlížejících lidiček určitě postřehnete) 13:45 se vyráží metrem do zoo, kde se před vchodem bude čekat na opozdilce, popřípadě blíže bydlící a tak všelijak zhruba od 14:15-14:30. Jak dlouho tam budem netuším, nicméně kdo nemá uád zvířátka, nebo bude-li škaredě a jinak , tak od nejpozději 18:30 (zřejmě dříve), již bychom měli být přesunuti na ulici Kafkově, ve vinárně, jež nese název: Moravská sudová vína V sudu Dostanete se tam 26tkou z hlavního nádaží (zastávka Vítězné náměstí) Další věc- kdož máte chuť recitovat, popřípadě seznámit ostatní se svou tvorbou verbálně, tak mi to napište do zpráv, ať se tam nepomlátíte a tak vůbec, vypracujem pořadí apod. !!!

bohužel odcházím...jestli najdu sílu zkusím se domluvit s Amandou a ses Seregilem a srazík by se konal...pokud má někdo ještě zájem :)

skepi
21. 05. 2003
Dát tip
Jo tak to má bejt...

já jen, že máte ode mně ve zprávách zprávičku a ono se nezobrazuje že došla díky :)

já jen, že máte ode mně ve zprávách zprávičku a ono se nezobrazuje že došla díky :)

AFRODITA
12. 05. 2003
Dát tip
došla pošta !!!

pošta došla :))

AFRODITA
12. 05. 2003
Dát tip
přesně tak, ne jinak ...

a jinak jedině pak naopak :)

AFRODITA
12. 05. 2003
Dát tip
jo

studanka
21. 04. 2003
Dát tip
Seregil: hlavně si mě nezapomeň před tím vzít- aspoň budeš mít vdovecký důchod :-)

Amanda: hele ty už šavlozubou koalu máš u sebe néé ? Seregil: jen ji nech...ať si sáhne Brumlo: sem pro, dem ho hledat :)))

Seregil
31. 03. 2003
Dát tip
Jo já ji nechám a oni ji klofnou... to tak..... :-)))

Seregil: tučňáčci neklofoooooou nebooooj :)

Seregil
31. 03. 2003
Dát tip
Navždy_Tvůj: Tak třeba koušou...to je horší.... :-))

Seregil: neboj, tuleně může, ale jiný zvířatka raděj ne...i když...:)

Seregil
31. 03. 2003
Dát tip
Navždy_Tvůj: to i když se mi moc nezamlouvá... no nechám si to projít hlavou (a bude to snad lepší než kterákoliv kulka)...:-))

Seregil: byla by to nehoda :)))

studanka
30. 03. 2003
Dát tip
tak dobře, taťko....8-)

studanka
27. 03. 2003
Dát tip
Co takhle žlutej slon, modrá opice,.... ...a necháte mě pohladit si tučňáka (Seregil mi to minule zakázal)? :-))

Seregil
27. 03. 2003
Dát tip
Zase já jsem vinen... chjo.... studanko kolikrát ti mam opakovat, že na zvířátka v Zoo se nesahá????? :-))))

Seregil
26. 03. 2003
Dát tip
mám rád dravce.... ptáky...Takový sup bělohlavý....

Amanda
26. 03. 2003
Dát tip
savlozubou koalu :-)))

jo já také ne a přitom tam je tolik zvířátek !!! co byste chtěli vidět za zvířátko jen tak pro zajímavost ? (nemusí být ze zoo) :)

studanka
22. 03. 2003
Dát tip
ZOO mi připadá jako fajn nápad- ještě jsem nestačila zjistit jak se mají zvířátka (včetně mě) po zimě. Ale navrhovala bych spíš tak konec dubna.

Seregil
22. 03. 2003
Dát tip
Jo to nezní špatně.....

Seregil
17. 03. 2003
Dát tip
čoveče... tak ti nevím.... já jsem teď dost vyčerpán po dovolené a práce mi dává docela zabrat.... takže až časem něco navrhnu...

Tak romantici moji milí :) trochu načase se probrat z toho zminího spánku hm ? :))) několik věcí 1. další srazík- navrhněte místo, čas a tak vůbec (nebylo by špatné třebas někde venku, zajít do zoo nebo tak, co říkáte ?) 2. nějaké návrhy na (ne)klubové soutěže v nějakém tématu ? 3. návrhy na diskuzi ? :)

AFRODITA
09. 03. 2003
Dát tip
všechno je nic a nic je často mnohem víc, má velmi oblíbená...

quapa
05. 03. 2003
Dát tip
milujeme se nebo potrebujeme? Jako dech a nadech, jako kdyz si v duchu na stenu nakreslim ctyrlistek,je tam nebo neni? :) vanocni zazitek? No teda, docela to laka zpracovat, protoze ne ze by letosni,(ci lonske?) vanoce nestaly za to,ale ta tematika uz predem zavani nejakou trapnosti...ale cokdyz ne?

clovicko
22. 02. 2003
Dát tip
potřebujeme se, protože se milujeme ... to zní docela sobecky , ale je to pravda. Pocítil jsem to nedávno, když jsem byl hodně v nouzi a její - očekávaná pomocná ruka ... nikde.

Yenda: ju ju, berem na vědomí :)))

Yenda
16. 02. 2003
Dát tip
Možná mimo mísu: Dovolte abych se představil. Yenda. Novic. Jsem tu necelý týden. Času jsem zde pobyl celkem jen pár desítek minut. Rozkoukávám se. Proto, pokud provedu nějakou "zdánlivou" trotlovinu, buďte shovívaví. To že sem "starší" neznamená, že jsem chytřejší. Na závěr vás zvu k prohlídce svých rýmovacích&foto-aktových&prej i didaktických... prvotin. Odkaz sem nedávám, neumím to a ani mi to nepříjte napoprvé "vhodné". Kdo hledá, najde:-)

tak POZOR POZOR :))) vyhlašuju soutěž o nejromantičtější vánoční zážitek :))) forma nejlépe povídková, popřípadě báseň, délka neomezená, ale moc se zase nerozepisujte. V případě že se chcete soutěže zůčastnit dejte mi avi na dílko a já ho zařadím do kategorie soutěž, čímž se všichni členové stávají porotou. Rozhoduje počet tipů POUZE od členů našeho klubu ! V případě nerozhodném o díle vítězném rozhodnou admini klubíku. Vítězné dílko bude čtené na některém ze srazíku (Seregilku poším poším :))))))) Tak co jste pro ?

Krel
06. 01. 2003
Dát tip
Boha můj nejromantičtější vánoční zážitek jo?:-))) tak to jsem zvědav....:-)))

Kittie
06. 01. 2003
Dát tip
Tak to já jsem ofšem takí moc moc zwědafka :o)))

když už se milujeme tak se potřebujeme a potřebujeme se nejen proto, že se milujeme...

studanka
01. 01. 2003
Dát tip
tak někam trochu jinam: milujeme se, protože se potřebujeme nebo potřebujeme se, protože se milujeme

Seregil
01. 01. 2003
Dát tip
Milujeme se... Potřebujeme se... Obojí mi koresponduje....¨ Obojí je nutné, protože se potřebujeme a milujeme...

studanka
25. 12. 2002
Dát tip
romantiky není nikdy dost...

Seregil
25. 12. 2002
Dát tip
není studánko... málo... ani hodně... prostě málo..

Tak krásný Štědrý den ,ať Vám zůstanou vzpomínky na spoustu krásného, úžasného a především ROMANTICKÉHO , co jste za ten uplynulý rok zažili... :)

Seregil
24. 12. 2002
Dát tip
paranormality: Díkes a nápodobně... prožívej romantiku i s krokem do nového roku...¨ Ostatně to platí pro všechny...

Seregil
23. 12. 2002
Dát tip
studanko: miluji proto i přesto... :-)

Skylla
23. 12. 2002
Dát tip
Jak to vidím já, je nejhorší, když milujete někoho, kdo vás nechce znát...

hurvinek
16. 12. 2002
Dát tip
studanko, jenze co kdyz milujes nekoho koho prestavas znat?

studanka: nějako v Tvém tématu nevidím žádnou otázku, něco čeho bych se chytl... miluju druhého proto jaký je, je mi s ní(m) fajn...Miluju ho(jí) i přesto jaký je...mám rád jeho (její) chyby. Nevidím v tom rozdíl, pokud si v Lásce rozumím hurvinek: pokud druhého znát přestáváš, tak jsi ho pořádně neznal předtím...alespoň to je můj názor

kminnek
16. 12. 2002
Dát tip
Tak už mě tu zasejc máte zpět tak ahojky všem a děkuji za zprávičky

studanka
15. 12. 2002
Dát tip
měla bych nápad na téma (tedy jestli máte zájem): 1) milujeme druhého proto, že ho dobře známe 2) milujeme druhého i přesto, že ho dobře známe co vy na to?

rainman
14. 12. 2002
Dát tip
hm, podle mě stejně dneska lidi mluvěj´ o ničem...zkusili jste si poslechnout nějaký hovor na ulici, v tramvaji nebo v autobuse ? na 99% je to snůška povrchnosti a blbin...nebo jestli se mi to jenom zdá, vyvraťte mi to, lidičky...

Krel
14. 12. 2002
Dát tip
rainman: jo máš pravdu ale o tom to je:-)))

nějak nám tady špinkáte romantici :)))) co takhle nějaké téma ? Krel: hodně mnoho.....a ještě víc než si dokážeš představit :o/

Krel
13. 12. 2002
Dát tip
jen ne nějaké téma:-))) jen to ne!!!

Krel
12. 12. 2002
Dát tip
navždy_Tvůj: co ty o tomhle víš?:-)))

hurvinek
11. 12. 2002
Dát tip
Moje troska do mlýna, to že to neklape v "posteli" není důvodem k rozchodu, ale mělo by to být důvodem k zamyšlění nad tím zda chápeme partnera/partnerku spravně, čili naslouhám skutěčně jemu/jí nebo starám se pouze o své potřeby... opakem je kdyz to klape jen v posteli, to je pak skutecny problem

Amanda
11. 12. 2002
Dát tip
No kdyz uz se k tomu Hurvinek vratil... Pokud mam mluvit za sve pocity, tak jestli duvod k rozchodu to nevim ale problem by to byl urcite veliky, protoze si myslim ze to patri neoddelitelne k sobe... Myslim ze zalezi na tom jestli to chteji ti dva resit a jak jsou k sobe pristupni... pokud to jeden resit chce a druhy ne pak to az k tomu rozchodu muze dojit...

Krel
11. 12. 2002
Dát tip
Amanda: doopravdy?:-)))))))

Krel: jo dovopravdy :)))

Seregil
10. 12. 2002
Dát tip
Teď trochu mimo: Tento klub již obsahuje nejen lásku, ale i romantiku mimo lásku, jinak láska budiž hlavním tématem tohoto mě osobně povznášejícího klubu...

ano...časem to přijít muselo, i když jsem původně klubík zakládal jen za účelem zaláskovaných dílek (ať už smutných či milostně sladkých) Ale s přibývajícími lidičkami se dostalo i na další krásné romantické věci a mohu říci...že jsem tomu rád. Díky všem kdo se o to přičinili :)

Seregil
10. 12. 2002
Dát tip
Tak to jsem rád, že jest to bráno takto... jsem zvědavý, co ostatní na to...

studanka
11. 11. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj,Seregil, není to důvod k rozchodu.Spíš k větší míře tolerance a respektování přání,tužeb a potřeb partnera.Navíc souhra ve všech oblastech života není daná- teprve se rodí.

rainman,Studanka, Seregil: ano souhlasím s vámi, i když to rspektování v tomhle směru může být někdy hodně obtížné :) Ale myslím že když máte toho druhého OPRAVDU rádi, tohle se zvládnout dá. díky za názory

Seregil
09. 11. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Myslím, že není, protože záleží na tom, jak moc jsou oba partneři ochotni akceptovat toho druhého i v nedostatcích.... rainman to také řekl ... podobně..

rainman
06. 11. 2002
Dát tip
...škoda, že jsem se sem dřív nedostal. Seregil (i ostatní)...podle mě (nerovná se správně) je takové přátelství vřelé a tudíž jiskřící a tudíž je otázkou času, kdy ono jiskření přeroste v něco jiného (což může znamenat i jeho konec) anebo je bez jiskření a tedy nemám k dotyčné osobě tak blízko, abych měl o ni zájem...pak i to přátelství nemá takovou váhu, není tak obětavé jako v prvním případě...(s tím druhým jsem se setkal a to první je pro již zadané dosti rizikové, pánové, upřímně, obstáli byste ?)

všichni: když už tady tohle téma probíráme...- zajímá mě Váš názor- je neshoda v sexu či milování mezi partnery důvod k rozchodu ? rainman: ano zcela určitě ano, setkal jsem se už s oběma případy. CO se zbytku Tvého názoru týče, v realitě to skutečně je, ale být také nemusí...všechno je jen otázka přístupu, nálady, charakterů a dalších mnoha drobných věcí, které mohou a nemusí hrát svoji roli...

rainman
06. 11. 2002
Dát tip
Navždy Tvůj...neměla by být, nebo spíš nemusí, trochu si na to o něco níž odpovídáš sám, záleží na míře tolerance a schopnosti najít řešení...ale pokud by mi nějaké praktiky vysloveně nesedly, (a byly by až patologické), pak je nejspíš rozchod namístě...

hurvinek
05. 11. 2002
Dát tip
Navždy Tvůj, Seregil, o tom že jsou to dvě zcela odlišné věci nepochybuju ostatně tento přístup jsem úspěšně praktikoval a možná na něj i dojel... nejde mi o sex ale o to jestli ten dost intenzivní prožitek intimností ( a pro mě drbání na zádech je zaručený způsob chrochtání ) nebude v budoucnu stat mezi nami jako zed

hurvinek
04. 11. 2002
Dát tip
Rainman,Seregil,Navzdy Tvuj, pote co jsme byl jemne decentne ale durazne upozornen ze jsou problemy v kterych nelitam sam a ze tady najdu i jine ktere laska poznamenala jsem si zacal cist tuhle diskusi. 1. Ten citat, a ac jsme smutnejsi stale doufame ze to nebude hloupost..... a neni to otazka zkusenosti ale nadeje, touhy, osamelosti..... nevim ceho vseho mozneho. 2. Seregil tak na tuhle otazku ti muzu fundovane odpovedet, existuje a pokud tomu neveris je tu takovy mensi problem, otazka zni jinak muze takove pratelstvi existovat tam kde sice ne sex ale jine intimni neznosti byly? 3. Navzdy Tvuj, ono nejde jen o tu "definici" pratelstvi ale i toho co ten sex vlastne je..

Seregil
04. 11. 2002
Dát tip
hurvinku: já věřím v přátelství mezi mužem a ženou, ale trochu jinak, než ty...

hurvinek: taky záleží jestli rozlišuješ sex a milování, dle mě jsou to dvě odlišné věci.....

Seregil
04. 11. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Moje řeč... mimo jiné...

e-e :-( :-) zkus to znovu ju ? :))

rebecca13: jen už ne další kategorie prosím :-)) avi pošlu ,pokochám(e) se určitě rád(i) :) díky...

to haiku se mi líbí, i když bych ho osobně nezařadil, ale to už je věc stylu, vkusu a názoru :)

Seregil
31. 10. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Hned je mi líp, když to vím :-))

Kittie
31. 10. 2002
Dát tip
Seregil : Tak mi tak připadá, že otázka přátelství mezi mužem a ženou je v poslední době nějak ožehavá.. není to dlouho kdy jsme na toto téma debatovali s jedním mým perfektním kamarádem. A jak se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo, když všichni (většina) tvrdí že to možné není, najde se někdo, kdo je pravým důkazem, že vše je možné.

Seregil
31. 10. 2002
Dát tip
Kittie: Já si to myslím také, protože i takovou zkušenost mám.. jen luďkové kolem mě (teda ne všichni) tomu nějak moc nevěří - prostě maj svoje argumentíky... Někdy ten sexuální podtext je, ale jsou vztahy, kde to nějak člověk prostě nebere v úvahu...

Seregil
30. 10. 2002
Dát tip
Všem: Dal jsem jedno haiku, tak mi vylijte, jak se líbí, mě tedy moc...

quapa
27. 10. 2002
Dát tip
asi jsem masochista, ale někdy bolestné střízlivění a následné(jednou snad) vystřízlivění může být taky krásné, a hlavně, všecko je často jiné než se tváří, věřím, že lidem se VŽDYCKY stávájí ty nejlepší věci na světě, ikdyž to tak nevypadá

rainman: ano ano...a někdy tu hloupost znovu provedeme ještě surčitou "radostí"... Merlita: s tou zamilovaností jssi to napsala moc hezky i když myslím že zamilovanost může mít ještě tisíce jiných podob, ale v podtsatě to tak asi bude... quapa: to je hezký názor, že lidem se stává vždycky jen to nejhezčí...takhle smýšlet...to chce hodně čistou dušičku...díky

Seregil
27. 10. 2002
Dát tip
quapa: to nezavání masochismem ani trochu. Měl jsem rád (miloval jsem ji) jednu dívku (před pár lety) - bylo to však jednostranné, bolestné, krásné - teď mám jednu svojí (už taky nějaký rok) a s tou mojí láskou jednostrannou to dopadlo tak, že jsem s ní (a doufám, že i ona se mnou) celkem dobří přátelé. Což mi napadá: Existuje skutečné přátelství mezi mužem a ženou, aniž by v tom musel být sex? Věčná otázka....

Seregil
27. 10. 2002
Dát tip
a avi...

Seregil
27. 10. 2002
Dát tip
a avi...

Seregil: tahle otázka už mi leze krkem :-)))) ale odpovím- dle mého názoru existuje...ale záleží KDE jsou stanovené hranice mezi přáteli a něčím víc...a taky...nemusí být přátelství jako přátelství...

Seregil
27. 10. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Tak nějak to beru také, jen tak jsem to plácnul, protože mi spousta lidí z mého okolí tvrdí, že to možné nejni. Já myslím, že ano - oni však mají velmi pádné argumenty (a sledoval jsem je - možná nejsou schopni tohoto aktu - přátelství mezi mužem a ženou) a fakt to na jednu stranu nejde.. Stále mě však nepřesvědčili... nikdo mě nepřesvědčí, že to nejni tak, jak jsi napsal a co si myslím (možná, že se budu musit přesvědčit sám... Quien Sabé?)

Merlita
26. 10. 2002
Dát tip
Ahojky lidičkové :o) Dlouho jsem se nezapojila, ale vaše debata mne inspirovala ... a)VÝSTIŽNÝ CITÁTEK RAINMANE ! b) zamilovanost je něco krásného, u čeho se příliš nepřemýšlí, ale postupně se přemýšlet začíná, a jsou 2 cesty jak pokračovat-hluboký cit nebo bolestné střízlivění... c) přeju vám tu první cestu a zároveň doufám, že vám ji nic neodvolatelného nepřekazi, tak jako mně Mějte se všichni hezky a snažte se pořád dál :o))

Seregil
25. 10. 2002
Dát tip
rainman: Ano tak to také bývá. Někdy častěji než je zdrávo...

Seregil
25. 10. 2002
Dát tip
rainman: a jinak Ď za příspěvek... Navždy_Tvůj: Co ty na to?

Seregil
25. 10. 2002
Dát tip
Založil jsem novou kategorii, protože mi tam trošku chybělo něco - láska tam je a je důležitá, ale myslím, že romantika se skrývá i jinde. Sem se mohou vkládat básně a jiná dílka, která se líbí a klub by byl fajn, jenže nevíte, kam s tím. P.S.: Kdyžtak mě kamenujte a pište... :-)))

rainman
23. 10. 2002
Dát tip
když tak čtu vaši diskuzi, vzpomněl jsem si na jeden citát (nevím už odkud je) : zkušenost nám nebrání provést tu samou hloupost znovu. ovšem tropíce ji, jsme značně smutnější...:-)

tak srazík prozatím domluven, takže se můžem věnovat diskuzi(ím) :-)))))) jaké navrhujete téma ? :)

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
Hm. Tak třeba ... láska, její sladká bolest a kéž nepřijde vystřízlivění ? .... (-,

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
A ještě pár avi... Pár hodně...

sladká bolest...dle mého názoru k Lásce patří a jen blázen by říkal, že Láska může být bez bolesti. Vystřízlivění...ano kéž by nikdy nepřišlo...a možná...škoda že vystřízlivění nepřichází co nejdříve, hned na začátku, lidé by se pak nerozcházeli po několika letech, když si náhle jeden uvědomí, že to zkrátka není ono :-(

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
No zase jsem nechtěl navodit rozjitření, spíš si z té bolesti vzít to pozitivní (což jsem zjistil, že jde), co se týče vystřízlivění - po zamilovanosti teprve přichází láska a když nepřijde - je to smutné a zřejmě něco není v pořádku (nebylo). Láska myslím není bez bolesti úplně. Jenže já to teď cítím jako bolest nutnou a v podstatě s vědomím, že zase jindy to vyjde jinak a určitě lépe... A trochu úsměvu také potěším, myslím (ú8

Seregil: ano také jsem se naučil brát z té bolesti něco pozitivního...v mém případě to je nutnost... S tou zamilovaností...nevím...já myslím že i v zamilovanosti se dá o Lásce mluvit. A jinak souhlasím...když si to tak přebírám, tak máš pravdu. Láska by bolet neměla a když bolí, nemělo by to trvat dlouho...

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Každý máme něco svého, jedinečného a neopakovatelného - a přitom tak stejného (na druhou stranu) V té zamilovanosti přichází určité vystřízlivění, ale záleží na tom, co následuje pak ... (zase má zkušenost) Někdy si připadám tak zkušený, až mi to bolí ... :-) (a přitom mám i pár iluzí a trochu naivity - možná... a taky trochu sebestřednosti .. ach jo) :-()

Seregil:ano ano...myslím že dokonale rozumím.....trocha naivity.....ale bez ní by to nebylo ono, a kromě toho mi to tak ani nepřijde. Tak zkušený až to bolí.....no alespoň vidíš "reálněji" hned od začátku...a zamilovanost je pak...jinačí ? Není to - iluze ?...alespoň co se mých zkušenosti týče...

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
Možná. Teď jsem šťastný víc než blecha, abych ti přiznal... Takže nic neřeším a jen si to užívám... Vůbec všechno si teď užívám... Hlavně JI a své blízké přátele a lidi, které mám rád....

Seregil: nápodobně :-)))) ale občas malé zamyšlení neškodí......

Seregil: nápodobně :-)))) ale občas malé zamyšlení neškodí......

Seregil
22. 10. 2002
Dát tip
To bezpochyby. Jenže já jsem donedávna příliš myslel -> přemýšlel -> řešil a málem mě to stálo duševní zdraví .. Ale čas od času se zamyslet je důležité, to už bych potom byl lehkomyslný, povrchní a nevímco...

vytvořil jsem novou kategorii- Povídky o slzách a smutku... zjistil jsem že některá dílka zkrátka do romantických povídek zařadit nemohu a dle mého názoru je to také rozšíření našich obzorů za hranice Lásky..... i tam mohou Poslední romantici nalézt slzy...

Seregil
17. 10. 2002
Dát tip
Dobřes udělal, až budu mít chvilku určitě ti pošlu nějaký avízka, protože jsem tady něco zrovna na tohle téma našel ...

hmmm........mám lepší nápad :)

Seregil
17. 10. 2002
Dát tip
No napsal jsem ti to, takže tak ... (-*

myslím že bude lepší když budeš adminintrátor, než mi posílat avízka. Ju ? :)

Seregil
17. 10. 2002
Dát tip
Nejsem proti, ostatně, mazat můžu potom také... Každopádně díky za důvěru, vážím si toho .... :-)))))

Seregil
16. 10. 2002
Dát tip
Takže sobotka?

výborně, už rozesílám zprávu všem...:-)

Kamarádi a kamarádky :-) Avizuju konečné informace ohledně srazíku. Zvaní jsou převážně členové klubu, ale pokud chcete sebou vzít kohokoliv známého (ať už z Písmáčka nebo mimo něj), nebo někoho blízkého vašemu srdíčku, klidně tak učiňte. Uskuteční se 16.11.(sobota) v Praze. Začátek zhruba mezi 17:00-18:00 ,konec jak se vám zlíbí… místo: Praha 6 - Dejvice ulice: Kafkova Výstup stanice Vítězné náměstí (tram X-A, 26, 25) pak cca 100 m zpět po směru a první doprava (Kafkova). Pak stačí vejít do vchodu s nápisem Moravská sudová vína (Jmenuje se to V Sudu) .. dolů po schodech a tam to už je ... Směry tramvají X-A - od Kubánského náměstí na Sídliště Červený Vrch 26 - od Nádraží Hostivař na Divokou Šárku 25 - od Vozovna Kobylisy na Podbabu Vzledem k tomu ,že kapacita vinárny je do určité míry omezena, pokud UVAŽUJETE (nebo už to víte :) ,že byste přišli pošlete mi prosím zprávičku, ať může Seregil (kterému tímto ještě jednou děkuju) rezervovat daný počet míst. Co se týče programu tak vězte ,že prozatím není žádný (a ani žádný neplánujeme), ale kdyby chtěl náhodou někdo recitovat cokoliv, budu(eme) určitě rád(i) :- ) Pokud máte nějaké dotazy obracejte se na mě, nebo napište do diskuze. Díky a těším se na Vaše zprávičky o potvrzení účasti : ) Petr

Seregil
16. 10. 2002
Dát tip
Tak se mnou počítejte. Omlouvá mě jen smrt (zvlášť, když jsem si vzal na triko tu rezervaci :-)) Navždy_Tvůj: Udělám to rád, protože chci vás poznat osobně a .. myslím, že to bude velmi zajímavé ... :-)

ano myslím že i v menším počtu to bude fajn akce :-)

Amanda
16. 10. 2002
Dát tip
Jaaaa se taky hlaaasiiim i s Krelem 100% prijedem :-))

oki to už je nás 6 :-) poďte eště někdoooo :-)

Seregil
15. 10. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Omlouvám se za nepřítomnost, ale sklátila mě rýma a ještě něco jiného - a teď mám málo času. Jen přečtu, co můžu a od zítřka začnu řešit všechno možné, Oki? Pokud vím, tak 13.11. je středa... sobota je 16.11. nebo se mýlím?

ne nepleteš, chyba na mojí straně :-) Tedy 15.11. či 16.11.- co říkáš ?

Amanda
15. 10. 2002
Dát tip
Jeee ahojky Seregile, situovala bych to spis na ten vikend ale klidne prijedu i ve stredu, pro romantiky vsechno :-))

Ami: když nad tím tak uvažuju tak bych byl taky ochoten, ale přeci jen myslím, že pátek či sobota je lepší vzledem k ostatním :)

Amanda
15. 10. 2002
Dát tip
Jooo urcite i pro me :-))

Seregil: copak Ty ?

Amanda
07. 10. 2002
Dát tip
Supeeer udelali jste nam radost s tim presunem :-))) toz se tesime KrelAmi

a já tímto veřejně potvrzuji svou účast..:o)) tééda...jestli vám to nebude moc vadit, taak bych se tam též objevila....:o)

sakriš, přeci se musí najít nějaký datum který by předběžně vyhovovalo všem :-( Oki takže poslední návrh je 13.11. (sobota) pokud někdo nemá čas, holt to budeme muset posunout někam kde to někomu nebude vycházet :-( Ať se ozve kdo nemůže. Ami: taky mě schvátila bestije jedna :-/ :-) Seregil: určitě vezmu......... :-)

Amanda
05. 10. 2002
Dát tip
No to nemuzu ja jsem totiz ve skole na dalkovym studiu coz je ctvrtek patek sobota jen dvakrat za semestr :-((( ale jako na me jako a na Krela se neohlizejte pokud vam to vsem bude vyhovovat budu na vas jen myslet... Mejte se krasne Ami

Amanda
05. 10. 2002
Dát tip
Jo a pokud vas taky tak hnusne koli chripka jak me uz tyden tak se drzte a vzhuru do valky proti baciluuum!!! :-)))

Seregil
03. 10. 2002
Dát tip
Jo a vzal bych tu svou, jedinou - zatím nepublikující ... (?)

Seregil
02. 10. 2002
Dát tip
sedmého taky jde, i když to není sobota ...

nejbližší sobota je 9.11. Kdo nemá čas ať se ozve, jinak bych to bral jako pevné datum

Seregil
02. 10. 2002
Dát tip
Zrovna 9.11. budu vytížen (pracovně) :-( Pak mám čas až tu další sobotu, čili 16.11. Nezáleží však jen na mě ... Co vy další?

Seregil: co tedy pátek ? (8.11.) ?

dobře se Seregilem domluveno, takže zůstává návrh na 9.11. (tedy v sobotu). Prosím abyste se vyjádřili, zdali vyhovuje (předběžně samozřejmě)

Damik
30. 09. 2002
Dát tip
připojuji se k davu...2.11. je OK

hned tak na začátku nebudu mít čas :-( nejdřív sedmého, co vy na to ?

Damik
30. 09. 2002
Dát tip
sedmého též mohu:-)

Seregil
29. 09. 2002
Dát tip
Jak mám čas - 19. října (sobota) nebo 2. listopadu (také sobota) čas (návrh) v 16:00. Čekám na ostatní, jak se vyjádřejí...

Amanda
29. 09. 2002
Dát tip
No supeeer nam by to taky vyhovovalo neco pred 20.rijnem nebo az kolem listopadu... cas kolem 16. az 18. h. Mejte se fajn

Krel
29. 09. 2002
Dát tip
jo jo...:-))

oki takže jsem pro ten listopad co vy na to ? začátkem ? sobota ? řekněme záčátek tak v 17:00, konec dle účasti atd... může být ?

Seregil
29. 09. 2002
Dát tip
2. listopad okolo 17:00 - jsem pro

Nádhera :) Oki souhlasím že by to bylo setkání jen lidiček z klubíku+ kdokoliv další by měl zájem, co Vy na to ? To znamneá že nějaká veřejná upoutávka by NEbyla, ale zároveň bych z toho nechtěl dělat něco vyloženě uzavřeného. Ale větší akce taky nemusím. Místo: Praha- návrh Philae zní báječně co říkáte ? datum...navrhuju někdy koncem října. Ideální by byla sobota, popřípadě pátek (25.10. či 26.10 ?), ale samozřejmě vše záleží na domluvě. Philae: nejsem z Prahy, ozvi se mi prosím zprávičkou, nějak to prodiskutujem podrobněji. popřípadě kdokoliv další má nějaký návrh na místo konání ať mi napíše, bylo by dobré to zamluvit předem. P.s.: a můžu sebou vzít Navždy_mou ? :-))

Seregil
28. 09. 2002
Dát tip
To by bylo moc fajn. Můžu také? Měl bych nějaké návrhy .... :-)

Seregil:samozřejmě. sem s nimi...nebo se ozvi zprávičkou

prosím abyste navrhli čas srazíku, myslím že místo nebude problém. Je jasné že někomu do toho vždycky něco vleze, ale přesto...Takže kdy by vám to vycházelo ? Ríjen ? nebo až listopad ? koncem, začátkem či "středem" ? :-) ? pátek či sobota ?

Damik
27. 09. 2002
Dát tip
Bez koaly by to nebylo vono. Rozhodně jí přivlíkni.:-)

Amanda
27. 09. 2002
Dát tip
jooo souhlasim Dami bez koaly a bez tebe :-)))

Damik
26. 09. 2002
Dát tip
Rád přídu na srazík. S organizováním to ze stran své osoby bohužel nevidím příliš růžově, protože teď ňák potim krev nad diplomkou a příští pondělek ještě nastupuji čerstvě do práce. Program by byl fajn, pokud ho někdo vymyslí, ale posezení v nějaké příjemné hospůdce při chutném moku s romantiky a jednou šavlozubou koalou taky nezní nejhůř. Popřípadě bych mohl nějaké útulné hnízdečko třeba i zarezervovat. Nějaké návrhy? A co termín? Mně je to celkem jedno, pokud tedy platí ta Praha. Krel: Jak jako pozorovatel? Copak plánujeme výlet do zoo za zviřátky?:-)))...hmm, to by vlastně nebylo zas tak špatný

rainman
26. 09. 2002
Dát tip
třeba jako hromadná výprava dostaneme slevu :-))...

Orbi
26. 09. 2002
Dát tip
jsem pro volný průběh...můžeme se dohodnout na nějaké útulné hospůdce a potom se uvidí:-)

Damik
26. 09. 2002
Dát tip
spíš abysme neskončili za mřížema s banánem v ruce:o)))

Philae
26. 09. 2002
Dát tip
když se určí datum, někde (jsem také pro Prahu) bych v příjemný vinárničce či baru(jsem pro vínko) zarezervovala pár stolů. Kolik by nás tak nakonec bylo? Myslím že je vhodnější jen klub, už pro to, že by se těžko hledalo místo pro armádu básníků, a taky proto, že by si tolik lidí stejně nevytvořilo příjemnou atmosféru pro popovídání. Na Újezdě je krásná vinárna, tuším že U zlatého hada, a nebo kousek od Letný je příjemný Bar, kde hrajou flamenco a jinak cokoli na přání, dá se tam i tančit, je to tam jak dělaný na pááárty!

Amanda
26. 09. 2002
Dát tip
Philae: hmmm to zni moc prijemne :-))) ja se urcite hlasim... ...jinak si tu moc kraaasne povidate kdyby tak muzu vzit tu moji savlozubou koalku sebou? :-))

Krel
25. 09. 2002
Dát tip
Zdravím:-))) jo nebyl bych proti...tedy sraz Vás členů a potom já jako nezávislý pozorovatel:-)))
MUUUUAAAAAHHHHAAAAA!!!!

Philae
23. 09. 2002
Dát tip
Dík za avízo. Jsem tu teprve krátce, napsala jsem sem jen pár řádek. Sraz lidí co píšou věci od srdce, to by bylo krásný, jen nevím, safra, to bych do toho vlítla po hlavě! To se mi ta anonymita brzo rozplyne, ale jo, ja bych se nesměle připojila! Moc ráda!

Amanda
23. 09. 2002
Dát tip
Ahojky vsem, jsem moc rada ze se muj napad tak dobre ujal :-)) myslim ze to kde se by se nas srazik konal nebude az tak tezke vymyslet a zaridit... Padl tady navrh rozsirit tento sraz pro cely pismak, ale to ja bych zase byla pro jen Posledni romantici vzdyt se skoro nezname a ja moc njaky mega aktions zrovna nemusim... spis bych se bavila o tom jestli byste ho chteli castecne organizovat nejakym programem nebo nechat volne probihat atmosferou? Navždy_Tvůj: Vida jak Krel zdomacnel a to ani nejni clenem :-)))))

proč Krel ? Ten nemá o dočinění s tímhle klubíkem. Může avizovat jedině v jejich klubíku aby bylo víc lidiček.

Orbi
22. 09. 2002
Dát tip
sraz klubíku? chmm...já se přidávám:-)

rainman: to by stálo za to je někam hodit na htp a udělat na ně na Písmáčku odkaz hm ???? (zařadilo by se to navíc do klubu) damik: jsem rád že se to takhle vysvětlilo :-)))

rainman
21. 09. 2002
Dát tip
nestálo, tak dobrý zas nejsou, zkus přemluvit Verunku, ta je povolanější :-)

Amanda
21. 09. 2002
Dát tip
Jeee takova podzimni vystava romantiky v prirode - fotografove romantici nebudte nesmeli a pojdte do toho! :-)) Nebo bychom si klidne mohli udelat podzimni nebo klidne az jarni srazik s nejakymi landartovymi pokusy nasich dusi... :-))) Co vy na to?
Zdravim a preju vam pestrobarevne dny!

hele to nejni blbej nápa- sraz našho klubíku !!! :-)) co vy na to ? :-)

teda nebylo by to jen pro náš klubík (nebo jo ?), dalo by se to na Písmáčka jako sraz,akce, určitě by tam tak přijelo vícero lidí. Hm ?

rainman
21. 09. 2002
Dát tip
kdo je pro ? já...

rainman: no já taky samozřejmě :-) ale je tu pár věcí co by se muselo zařídit...například místo, čas atd...no to by se nějak zařídilo, nejdřív potřebujem zjistit jestli by byl zájem ne ?.....

rainman
21. 09. 2002
Dát tip
nemám s tím zkušenosti...asi největší problém bude místo, každý je odjinud...? a samozřejmě o nějakém víkendu...

rainman :jasně víkend je samozřejmost...místo- jsem pro Prahu- myslím že většina lidiček je zdejších a ač já Pražák nejsem tak bych byl ochoten dojet...kde ? no to by záleželo na počtu účastníků ne ? :-) zatím tomu necháme volný průběh...

rainman
21. 09. 2002
Dát tip
možná kdyby Krel poslal avízka a zjistil, kolik by nás bylo...

rainman
19. 09. 2002
Dát tip
Navždy Tvůj : pár by se jich u mě našlo :-)

rainman
18. 09. 2002
Dát tip
taková Dabi by sem měla zaskotačit, jak mají fotografové rádi podzim :-)...a vůbec, už aby byly vánoce...

Amanda
18. 09. 2002
Dát tip
Je to tu prima nostalgicke povidanicko, to se mi libi :-))) Damik: Jak jsi to myslel s tema polohama :-)) Jinac vitam vsechny novacky a at se vam tu libi a hezky romanticky rozjima... Ami

rainman: fotky podzimního listí...to vůbec nezní špatně- nevíš o něčem ? :)

Damik
18. 09. 2002
Dát tip
Ami: chm, já se prostě jen rád povaluji a převaluji:-))) a když při tom usnu...ó jaký to sladký stav:)

Danik:změny poloh jsou vůbec super věc.... :-)))

Philae
17. 09. 2002
Dát tip
Nesměle se připojuji, byla jsem pozvána do klubu... to je asi pocta! Já aspoň jsem z toho celá v rozpacích.Jsem tu na Písmáku teprve pátý den, rozkoukávám se. Divnosmutním si a teď vidím...on to podzim!

Philae: nejen podzim se tu občas probírá .-))) snad se zapojíš do diskuze o čemkoliv :-)

Notreal: já mám nejraději přechod do podzimu...možná je to dostmelancholický, ale ve smutku se dá krásně topit... a když máš ještě někoho druhého...nádhera Krel: s tím bys měl něco dělat :-)))

Damik
16. 09. 2002
Dát tip
nevím jak vy, ale já mám nejraději přechod z polohy vertikální do polohy horizontální:)..

Krel: Krelíku nuda je jen pojem a pro každého je to něco jiného. A pokud Ti připadá nudené tady něco psát, nějak nechápu proč tak tedy činíš :-)

Krel: Krelíku nuda je jen pojem a pro každého je to něco jiného. A pokud Ti připadá nudené tady něco psát, nějak nechápu proč tak tedy činíš :-)

Krel
14. 09. 2002
Dát tip
protože jsem děsně nudnej:-))

Notreal
14. 09. 2002
Dát tip
Nejkrásnější na podzimu je přechod do zimy - to je něco nepopsatelně krásnýho. Teda záleží kde.... Mimochodem, tady u nás už podzim pomalinku začíná...teda padají listy a je tu docela zima - ale to je lepší jak nesnesitelný vedra, kterých teda moc nebylo... Nuda = hmmm.... :o)

Damik
13. 09. 2002
Dát tip
Nejni tu nuda. Romantici v tichosti a nostalgickém rozněžnění vychutnávají melancholii prenatálního stádia podzimu. Někteří možná upadají do letargie a tlumí veškeré své tělesné i duševní pochody. Příprava na zimu je holt důležitá. Já si holt zase dělám zásoby podkožního tuku. Je to moc fajn. Tak se mějte blááááze:-))) Zdravim tuleně. Nemáš problém s hlasivkama? Ten studenej vzduch jim nedělá dobře. Šetři se trochu. Třeba by stačilo jen MUUAA!!...:-))))

Orbi
12. 09. 2002
Dát tip
Podzim ja nerad...zní tak ..Zimně.. a já mám radší když něco zní... Letně:-)

Krel
12. 09. 2002
Dát tip
Je tu nuda...asi jako když se tuleň zapomene moc dlouho u otrvřenýho wokna a potom mu mrznou ploutve...tak asi taková je tady nuda...no nic už jdu jen jsem Vám chtěl přiblížit tu vaši nudu když už je tu ta nuda:-)) MUUUUUAAAHHHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! (a klidně se optejte Amandy potvrdí Vám, že v době psaní tohoto příspěvku jsem střízliv a vesel:-) )

Orbi
12. 09. 2002
Dát tip
pokud mohu mluvit za sebe...ja jsem nudný,proto píšu nudně.-)

Amanda
11. 09. 2002
Dát tip
Ja taky ale vubec mi to neva vje to jedno s tech nejbarevnejsich a nejmelancholictejsich obdobi...snad proto ho mam tak rada :-)) Chtela jsem jen podekovat vsem romantikum kteri mi at uz tady verejne pres diskusi nebo soukrome drzeli pesti se skolou moc mi to pomohlo a z casti i proto jsem to dneska konecne uzavrela a zdarne dokoncila :-))) Mam ale maly problem potrebovala bych na patek dopoledne doprovod na Zlinskou fakultu Eko-Management, kdo byste mi mohli pomoct ozvete se mi soukrome do zpravy Diky moc Ami

Krel
11. 09. 2002
Dát tip
Podzim co je to podzim?

ve vzduchu cítím podzim.........co Vy ?

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
JELIKOŽ TO TU CHTĚL SPRÁVCE OŽIVIT, TAK se s vámi podělím o svoji zkušenost - a zkusím to v rýmech :-) Roky jsem ji miloval život svůj ji věnoval a ona byla slepá... a krutá... však po letech jsem konečně ztratil pomyšlení na ni a jsem volný jako pták Tak nic moc to není, ale aspoň jsem to řekl, tak jak jsem chtěl :-) Takže rok 2002 hodnotím jako plný změn :-)

hurááá :-))) konečně se někdo našel :-) jo a toho správce si odpusť :-))))) jinak co se toho týče...šak on rok ještě neskončil, tak kdo ví co se ještě přihodí ne ? jinak co se mě týká...tak já konečně poznal jednu fajn holku se kterou strávím zbytek života...ale detaily vás nebudu zatěžovat :-))

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
hele jsi správce a hotovo :-))) tak to Ti přeju hodně štěstí :-)

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
Koukam ze to tu zacina byt takova dobra zpovednice :-))) ja zadny extra zazitky z prazdnin bohuzel nemam a momentalne jsem docela drsne vydeptana ze skoly... tak se mejte urcite lip nez ja :-))) Packo

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
kvůli škole mít těžkou hlavu?!?!?!?! to snad nééé :-) mysli pozitivně :-)

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
No mam no kvuli pobytu v laznich jsem mesic ztratila a ted mi chybi posledni zkouska a dve pisemne prace, ktere jsem zvladla za tri dny, lec modlim se aby to profaci stihli precist a vsechno mi zapsat do patku :-((( Ami

jo já mám asi dvě zbývající zkoušky zítra.......ale pozitivní přístup je základ Ami, to mám Notreal pravdu :-)))

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
Hmmm jo ma to neco do sebe lec ja jsem uz strasne unavena zivotem vubec... ma to delsi historii...

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
Hééj jsme s tebou !!!!! :o) Svolám ještě duchy temna a vítězství máš v kapse :-) Hele já osobně věřím, že to zvládneš, takže není co rešit :D

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
Diky za podporu jeste prezit tenhle tyden a jsem v pohode... :-)))

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
skleroza no :-))) avi

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
tak esce raz :-))))))))))) skleroza no :-))) avi

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
tak mě tak napadlo, co kdybych dal tomuto auditoriu TIP :o) potřebuje to :-)) *

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
:-)))))) tak diiik no :-)))))

se připojuju :-))))) ***

Notreal
08. 09. 2002
Dát tip
:-)) oki - tak já se loučím a zase sem někdy něco napíši :-) AHOJTE !!! A AŤ TO TU ŽIJE !!!

Margaret: mocinko hezky jsi to řekla.......naprosto souhlasím stejně jako se všemi ostatními...na všem je něco pravdy

Whelp
26. 08. 2002
Dát tip
Milí Písmáčci, pojem romantika a láska od sebe opravdu jednoznačně oddělit nejdou, mohou být každý zvlášť, ale teprve spolu tvoří kouzlo štěstí. A jen ten, kdo to poznal, jen ten ví, co tím chtěl "básník" říci. Whelp

Margarettka
26. 08. 2002
Dát tip
souhlasim...

Damik
25. 08. 2002
Dát tip
......romantika je umění vidět, slyšet, cítit věci jinak než banálně...romantika je cit....láska, bez lásky není romatika.....snad?! :-))

Damik
25. 08. 2002
Dát tip
Krel: sem tu a nebojím se vlka nic...ani šavlozubý koaly MUAAAAAHAAAAA!!!!!!

Krel
22. 08. 2002
Dát tip
ach té žluté barvy:-)))

Deltex
22. 08. 2002
Dát tip
Co je láska a co romantika... jsou to dvě tak nedefinovatelné věci, které spolu mohou a nemusí souhlasit a které každý vníma plně individuálně...

aniky
20. 08. 2002
Dát tip
Romantika?To znamená ubližovat tomu druhému, neustále mu lhát a zapírat,ničit jej a ponižovat?To je ta romantika?Nebo je romantika bahno lásky?Já stále nerozumím o čem se to bavíte?Bavíte se o té samé romantice co nás dostala do kolen,je to ta samá romantika která z nás dělá nic?

Margarettka
20. 08. 2002
Dát tip
Ani, já ti asi dost dobře nerozumím. Proč by romantika měla být o lhaní, ponižování a ničení. Proč??? Jo romantika je to, co tě dostane do kolen. Mysím si, že je ale mylný si myslet, že romantika je to když se do těch kolen dostanež z polibku. Proč ne, i třeba z polibku, ale neříkej, že se s tebou nezatočí svět, když se podíváš jak na kopci nad řekou vychází slunce. Jak se koupe v červáncích, jak mu k tomu řvou ptáci...To je přeci ta krása a romantika. V tu chvíli není důležity jestli tam jsi sama nebo se svým milovaným protějškem...V tu chvíli jsou důležitý jen tvoje pocity, Tvoje srdíčko. Né pro toho druhého, ale to jak v tuhle chvíli bouchá pro Tebe... Ale v každém případě, NEMYSLÍM si, že romantika by z nás dělala nic. To v žádným případě...!!! Hodně štěstí všem...Tinka:-)

Margarettka
19. 08. 2002
Dát tip
Willi...jo souhlasím. Lidi si tyhle pojmy strašne moc pletou, a často je slučuji v jeden. Romantika, to je západ slunce, hvězdy na nebi, pták co řve na uschlým stromě, za parného letního poledne... A láska, což musím psát co je láska? To je něco nepopsatelnýho a nepolapitelnýho, co prostě buď máte, nebo ne, co vás buď chytne za šoš, nebo se vám bude zdaleka vyhýbat...Ale věřte mi, i bez lásky je romatnika vidět, ale láska bez romantickejch volovin a pocitů je jaksi poloviční, je-li vůbec nějaká... Jinak se omlouvam za tu šílenost co jsem dala dohromady, ale snad budu pochopena...A tímto Vás taky všechny zdravím...Tinka..:-)

Deltex: jo souhlasím...je to to nejhorší když to tak bereš...ale na druhou stranu...je to těžký...

Willi
15. 08. 2002
Dát tip
Moji milý mladí přátelé mám pocit, že vy všici si tu trošku pletete pojem láska a romantika!!!! Opravdu si myslím, že to co vy tu popisujete je láska a né romantika!! Jinak páček shledáček!!!!

rel: bláznivě a bez otázek co ? :-)))))

Deltex
13. 08. 2002
Dát tip
Jo, ja to tak beru, ale problem je v tom, ze ostatni zajima jen majetek... nikoliv zivot. Svet neni hezke misto...

Krel
13. 08. 2002
Dát tip
Deltex: sis všiml brzy...

Gekon
13. 08. 2002
Dát tip
současný svět stejně brzo skončí, takže si užijte ;) MUHEHEHEHE

Deltex
13. 08. 2002
Dát tip
Krele, ne nevsiml... to je fakt, ktery se kolem nas vyskytuje porad. Zivot je to nejhorsi, co muze cloveka potkat.

Willi: ano máš pravdu, každý vidí romantiku trochu jinak a každý ji jinak soudí. Pro někoho je romantické něco jednoduchého, jinému to nestačí...to by bylo na dleší rozbor. Myslím že romantik jsi tehdy když víš že jsi...prostě to cítíš a víš že děláš věci, který ostatní nedělaj běžně, něco šílenýho, něco ze srdce...nevím jak to popsat snad rozumíš... Deltex: ušetřil jsi život...jednou se Ti to vrátí...snad...ber to takhle takže otázečka na diskuzi: jak vnímáte romantiku ? co to pro váš znamená ?

Willi
12. 08. 2002
Dát tip
Víš romantika je někde uvnitř tebe sama! Romantika je západ slunce, romantika je když třeba sjíždíš řeku. Romantika je když jdeš třeba s někým koho máš moc a moc a moc rád někam třeba na večeři při svíčkách. Romantika je když vezmeš na záda batoh a vyjdeš ven do rosou smáčené trávy, romantika je když........... Tady vidíš, že slovo romantika je naprosto nedefinovatelné a že jde hlavně o stav duše.

Amanda
12. 08. 2002
Dát tip
Ahojky romantici, zdravim vas z jedne krasne neosobni studene a predrazene klece, kde se bohuzel nachazim az do kopnce prazdnin... :-( myslim na vas a uz se tesim az se zase budu moct venovat pismacku a vsem romantikum... :-) Packo Ami PS: Romantika - chut objetovat se pro nekoho, delat mu radost a naplnovat sve i jeho srdce laskou tak ze kdyz ten clovek od vas odchazi byt na jeden den je vam smutno jako by to bylo navzdy... to nejde napsat... to je neohranicitelne...

Krel
12. 08. 2002
Dát tip
romantika slovo samo o sobě...neohraničitelný pojem kdy se vám svírá žaludek když máte být se svou láskou, chuť těšit se a bát zároveňa milovat úplně bláznivě a navždy a bez otázek... Amanda: brzýýý zase přijedu a pak se budeme...:-))

Deltex
11. 08. 2002
Dát tip
Navždy_tvůj: To mi povídej... včera jsem zboural služební vůz, když jsem se vyhejbal lesní zvěři:o), načež z toho vyplynulo, že by bylo lépe, kdybych to zvíře zabil... život je boj.

Willi
10. 08. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: víš nejde ani o to vnímat něco citlivějšíma očima, jde o to vůbec vnímat a nebýt lhostejný k událostem a problémům druhých. Navíc mohu ti na moje svědomí říci, že to co ukazovali v televizi, zejména pak na TV Nova, bylo dost zdramatizované. Vůbec nenastal až tak veliký zmatek a chaos, lidi to více méně čekali. A navíc musím říci, že hasiči, vojáci i policisté odvedli tentokráte kus dobré práce. Víš ty se považuješ za velikého romantika a snílka, ale mezi námi co je to vůbec romantika? Pro mně něco jiného než pro tebe a pro druhé takréž. Měj se hezky a i nadále vnímej svět citlivejma očima!

Willi
09. 08. 2002
Dát tip
Ahoj lidi tak jak vám je v druhé půli léta, tedy rozmarného léta. Mně je docela dobře, akurát jsem právě v Českých Budějovicích a vidím vše co se tu děje in natura nebo taky life a je docela krutý. Vím, že se to moc do tohoto klubu nehodí, ale prostě je to tak a já to tak vidím! Tak páček shledáček.

Willi: jasně život je místama tvrdej, obzvláště očima těch, kteží tu bolest dokážou vnímat daelko víc než ostatní :-( Někdy bych si přál být necitlivej a nic z toho raději nevidět...ale na druhou stranu...jsem za to vděčný

Willi: jasně život je místama tvrdej, obzvláště očima těch, kteží tu bolest dokážou vnímat daelko víc než ostatní :-( Někdy bych si přál být necitlivej a nic z toho raději nevidět...ale na druhou stranu...jsem za to vděčný

Krel
08. 08. 2002
Dát tip
Damiku až přijedeš tak dej vědět, pokoušu Tě!:-))

Deltex
08. 08. 2002
Dát tip
:o)

Damik
07. 08. 2002
Dát tip
Hele, ty šavlozubá koalo zkřížená s mrožem, si myslíš, že sem ňákej ošetřovatel ze zoo?!!:-)) A taky by se tady mohl občas excitovat nějaký jiný romantik. Když už máme toho klubového mazlíčka, tak bychom se oněj taky měli starat!!! On je jinak osamělý a smutný a má střevní potíže. Že je to tak Krelouši!?:-)) No nic, jedu na Slovensko do pustých hor, tak se tu mějte všichni blaze:-))) UAHAAAAAAAAA

Amanda
06. 08. 2002
Dát tip
Tak se s vami do konce prazdnin loucim mejte se tu moc pohodove a tak kolem devetadvacatyho jsem tu zpeet :-) Packo a nezapominejte na tu romantiku i v zivote! Ami

Amanda
04. 08. 2002
Dát tip
Moji mily romantici, objevim se tu jeste v utery ale uz ted se s vami na tri tydny rozloucim, protoze se jedu laznit do Klimkovic :-)) mejte se tu moc fajn a kdyz nahodou narazite na nejake zajimave dilko do naseho nebo i mimo klub poslete mi prosim avizko :-)) Preju krasne prazdniny... Packo Ami

Krel
29. 07. 2002
Dát tip
MUUUUUUAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Damiku kde jsi?!!!!!!!! já chtěl pokračovat ve spamu a Ty nikde:-)))))) MUUUUUUUUAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-))

chjo :-)))))))) Ami: manifest na nikogho nehážu, jen jsem to předložil k projednání :-) Já osobně žádný manifest nechci, ale když někdo s něčím přijde, proč ne ?

Amanda
28. 07. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Copak nelibilo se ti jak jsme tady vcera trochu blbli v diskuzi? Vzdyz blazneni k romantice neodmyslitelne patri a o me je vseobecne znamo ze jsem streleNEc, nekteri pismaci by ti specielne mohli povidat :-)) Jo a manifest kdyz neco nechci tak to sem nehazu myslim ze kdyby nekdo chtel ozve se davno...

Ami: ale to víš že líbilo :-)))))))

Krel: a co takhle kdybys šel k nám do klubíku ??? To by nám načně zvedlo reputaci :-)))) Amanda: jako "vůdce" se teda necítím, spíš jsem hrdý na to, že jsem tenhle klubík založil a že to tady vůbec funguje a jsem rád že je tu pár bezva lidiček, toť vše :-) Takže manifest je na Vás

Krel: a to Muhaha mělo být jako coooooooo ? :-))))))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: já nejsem člen žádnýho klubu, ale do pár přispívám:-)))) (myslím, že by vám to reputace spíš ubralo..:-) ) No a MUUUUAAAAHHAAAAAAAA!!!!!! to je pokřik Šavlozubý koaly:-)))

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
ale já neumim psát manifesty!?...a vůbec, to slovo je takový divný. ale když s tim někdo začne, tak rád svojí troškou přispěji. Smutné a jiné mi přijde ucházející. Krel: chudák koala, nemyslíš, že jí ty šavlozuby budou při chroustání eukalyptovýho listí drobátko překážet?!...já vim, že příroda je mocná, ale přeci...no možná v tvém případě je to něco jiného (pokud se cítíš jako šavlozubá koala, pak je vše v pořádku) :-)))))))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: no kdybys mě viděl..tak bys uznal, že by to mohlo být:-)))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: Ale kdyz prece jako zakladatel prijdu s nejakym navrhem tak by tam mela byt nejaka motivace jen tak treba jako legraci,ono je hrozne lehky to na nekoho hodit (na nekom to nechat) ...prosim neber to ze se s tebou chci nejak hadat nebo do tebe nejak ryt... jen nazor

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
Krel: tak to bych tě opravdu rád viděl:-)))) takhle se můžu jenom dohadovat a nechtěj raději abych tu své fantazie rozebíral:-))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
damik: to klidně domýšlej horší než skutečnost to nebude:-))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
Damiku: ja ho znam az moc dobre koala to nejni je to proste tulen :-))

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
Krel: ty mě podceňuješ Amanda: že by mrož?!

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: ne přeceňuju...:-)) Amanda: taky všechno vykecáš pusíku pusíkatej:-)) ale já teď zmutoval do koaly..

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
Krel:Nééé ja koalu nechciiii!!! Damik: Houby mroz takovej ten bilej polarni malinkatej proste pusinkovaci ale psssssssst :-)

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Amanda: no dobře tulí..já se zase odmutuju:-))

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
Amanda: vy ženský, nepochopíte chlapskou krásu mrožího klu :-) Krel: seš ňákej automutagení hošane

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: to víš no..prostě jedním slovem exot:-))) a s tím klem jsi to myslel jak?!:-))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: No tak asi ne :-))) proste mam rada svyho snehobilyho tulene kel se blbe pusinkuje... nerada bych mela probodnuta usta :-)

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
Amanda + Krel: aha??!!!...na co já nepřídu...tak mimovolně že?...to bude asi něco jako průjem (tedy věc v podstatě nechtěná, nicméně ve svém výsledku nepřehlédnutelná):-)))))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: asi dostaneš jednu za ucho:-)) ALL V TOMTO KLUBU:Tak tomuhle se Vážení říká SPAM!!!:-))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
Damik: No neco na tom jablku asi bude :-))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
avi... ach ta skleroza ta neboli ale...

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
no rozjeli sme to tu tedy opravdu velmi velmi...na vysoké úrovni??...to byl vtip :-)))))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
kde jsem já tam jen na nejvyšší...:-))

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
bingo - tak to jsme dva....mohu potřást pravicí? :-))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
no klidně i levicí(jestli jsi skoäutík:-)) )

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
tak si řikám, jestli my sme to tu trochu nepřehnali....chybí nám tady ta velká vzletná slova a podpora davů...:-))

Krel
27. 07. 2002
Dát tip
na to Ti víš co.-)))

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
:-)))) Tak co romantici kdo se netuleni s nama tuli proti nam!!! :-)) ...tak jsi to myslel Damiku? :-))) At zije prazdninove i neprazdninove Amandino strelenectvi!!!

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
Krel: vim Amanda: já jako rozený střelec oceňuji a přidávám svůj skřehotavý hlas:-)) brzou už se pudu tulenit se svym spacákem....to bůůůde vodvaz:-

Amanda
27. 07. 2002
Dát tip
tak vlocku dobronocku vsem romantikum pro vsechny vase sladke sny at prave pro ten vecer kdy si to prectete... a spesl Krelovi a Damikovi pro tu dnesni :-)))

Damik
27. 07. 2002
Dát tip
:-))))))

vytvořil jsem novou kategorii: Smutné i jiné... pokud vás napadá jinačí název napište jo a hlavně- chybí nám MANIFEST klubu. Tož přemýšlejte a pište vaše návrhy. Sice nevím jestli nějaký manifest potřebujeme, ale...no nechávám to na vás

Deltex
26. 07. 2002
Dát tip
:o)

Amanda
26. 07. 2002
Dát tip
Jasne ale jako "vudce" klubu bys taky mohl prijit s nejakou dobrou motivackou nemyslis? :-))

Amanda
26. 07. 2002
Dát tip
...to predchozi bylo na ten manifest Na tu kategorii bych navrh mela ale je to spis takovy osobni nazor, ktery me napadl po precteni te basnicky co do nove kategorie Navždy_Tvuj zaradil... napadlo me "Zapisky z melanchlie myslenek a duse..." Mejte se krasne

Krel
26. 07. 2002
Dát tip
Asi Vás tady všechny krásný romantiku otravuju:-)) ale co takhle MUUUAAAHHHAAAAAAAA!!!!!!!!!§ :o)))

Krel
25. 07. 2002
Dát tip
MUUUUUAAAAAHHHHHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co děláte romantici...my tu zrovna s Amandičkou trávíme hezké chvilky a zachvíli ten komp asi vypnu a ....:-)))))))

Damik
25. 07. 2002
Dát tip
no tak to přeji krásný večer plný vášní :-))..já tu sedim jako pecka a za chvilu pádim na kutě...UAAAAAHAHAHAM!!!!!!

Amanda
25. 07. 2002
Dát tip
Heeeezkyyyy jste to tu rooozjeli no myslim ze to nebude tak žhavoň no ufidime ufidime toz sa majte :-))

Deltex
22. 07. 2002
Dát tip
No jo, realita bývá mnohdy hodně drsná... a proto si jí upravujeme sny:o)

Amanda
22. 07. 2002
Dát tip
Hmmm moc hezka diskuze clovek se vrati s dovolene v maticce stovezate, ktera se uprimne moc nevydarila a vida jaka je tu uroda... :-)) Tak at ta romantika ve vas jen kvete, bez ni je cloveku docela hodne smutno... Mejte se krasne

Deltex
22. 07. 2002
Dát tip
Amando, děkujeme a tobě přeji totéž:o)

Damik: od uspokojení jsou tu dílka :-))) Tahle diskuze alespoň člověka pobaví, co víc bys chtěl v tak krásně slunném létě ? :) Nosfertau: hrubě řečeno, ale máš pravdu... Willi: romantika je nejen okolo nás...ale především v nás !!!

Damik
20. 07. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: nojonojonojo...dyk sem toho zas tolik neřek :-))) A jaképak slunné léto?? Včera jsem parádně zmokl!! Ještěže mám silnou tu - imunitu. A s tou romantikou máš pravdu.

Nosferatu
20. 07. 2002
Dát tip
Jo sluný léto.Celej sedim u compa v praci a čumim do něj...Jinak super.Včera mi nějaký cikáni rozbily držku..Super léto...Ale to už odbíhám od romantiky..Tak se mějte snílkové....

Damik
19. 07. 2002
Dát tip
Willi: No bať, já se zrovna vrátil z tvého milovaného jihu a tam na mě toho během brodění rybníky dejchalo.....kapři, kachny, voňavé bahýnko, komáři...a kdeco jiného. Momentálně jsem právě otrokem své diplomky, kvůli které všechno to brodění. A láska je možná někdy k zasmání, někdy mě i k slzám přivede, ale určitě přeci je. Jináč by to bylo móc smutný. Všecky zdravim a přeji krásné prosluněné i deštivé léto ať jste kde jste (Nosferatu: třeba i při měsíčku na hřbitově)!!! :-)))))

Nosferatu
19. 07. 2002
Dát tip
Oh děkuji ale bohužel jsem zrovna v práci...Jak by bylo krásně.Měsíc bílý.Vytí vlků.Svist křídel netopýřích a pohyb bytostí všech věků...

Odjel jsem na venkov, takže se nelekejte nebudu tu tak tři týdny :-) No občas snad jo, ale pomálu :-) Ps: co je to tady za diskuzi na sexuální revoluci ? :-))))

Willi
19. 07. 2002
Dát tip
Přátelé já to jenom tak nadhodila páčř je to můj osobní pocit, že žijeme v době sexuální revoluce. Jinak já sama prožívám momentálně nádhernou lásečku o které jsem skálopevně přesvědčená, že přetrvá na věky věkův. Mně není láska k smíchu! To byl jen názor na to, že mnohým dneska k smíchu je a že mnohem důležitější než-li láska a přátelství je pro nás honba za karierou a ziskem peněz. Jsem ale moc ráda, že ještě existují tací, kteří toto neuznávají. Takže Vám všem přeji krásné prosluněné léto plné lásky a přátelství a pamatujte romantika je všude kolem nás!

Nosferatu
19. 07. 2002
Dát tip
jo to ju.Žijeme v době sexuální revoluce vždyť můžete šukat na každym rohu.A kurvy všude..To je hnus.Ale když chce někdo ukojit svůj chtíč tak proč ne.Mě osobně taky vyhovuje jedno stvoření opačného pohlaví...

Damik
19. 07. 2002
Dát tip
Tak se mi zdá, že se nám tu ta diskuse nějak zvrhává...sex, hřbitovy.... Co to má znamenat? Jakpak tu potom člověk má u(po)kojit svou něžnou duši co?

Whelp
18. 07. 2002
Dát tip
Mohu já jen tak juknout? Nemohu?? Nu tak nic. :o))

WillI: máš nějaké doporučení na příjemné místečko ? něco bych taky rád sehnal...a levně...:-)

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
Navždy_Tvůj: No mám stan, dvě nohy či dvě kola, batoh a chodit si jen tak jihočeskou krajinou! Co může bejt krásnějšího!

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Jo souhlasim Willi a nejen jihem Cech... :-)))

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
Víš Amando já jižní čechy miluju, je to prostě moje slabinka, ale pravdu díš milá díftko. Čechy a Morava je zkrátka krásnej kraj a vůbec já patřím mezi ty cvoky co nemusej mít nutně moře a zahraniční dovolenou, i když na Slovač se ráda juknu!

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Kdyz ja mam radši ty hory... treba trempovat v mych rodnych Jesenickach pozorovat zapady a vychody slunce nebo v Kerkonosich za Krakonosem... ale myslim, ze jinak je to uplne jedno hlavni je ta chut vypadnout ze stereotypu :-)) obout toulavy boty a proste jit :-)

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
jo jeste avi :-)

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
Ale jo Amando já taky miluju hory. Slejzat vrcholky, téměř se dotknout mráčků, pohladit kůru stromu, poklonit se Krakonošovi a vzdát hold Radegastovi........ ano tohle vše já můžu, ale pořád a stále tam někde v hloubi jsou rybníky a voda!

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Jo jo to je ten vnitrni hlas cloveci :-)))

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
A co ostatni romantici jak zijete???

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
No jak se žije českým romantikům ve 21 století v době sexuální revoluce?

Notreal
17. 07. 2002
Dát tip
Momentálně docela dobře :-) Štěstí, že jsem se vzbudil - spal jsem včera 14hodin!!! :o)

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Proc sexualni revoluce? :-)))) ale jinak dost dobre provokativni otazka... tak dobre pro diskuzi mislim :-)

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Ach ta skleroza zas to avi :-))))))))))))))))

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Notreal: Co te tak dobre uspalo? :-))) jo jinac se samo omlouvam za tu prisernou hrubici melo tam byt mYslim :-))

Notreal
17. 07. 2002
Dát tip
Já nevim, snad jsem byl hodně unaven :o)) Doufám, že už se mi to nestane, protože jsem se pak cítil jako oživlá mrtvola :-)))

Amanda
17. 07. 2002
Dát tip
Jo to znam clovek je cely rozlamany a obtezuje ho i dychani... tak vzhuru do zivota :-)

Notreal
17. 07. 2002
Dát tip
No nic jinak se pro dnešek loučim - musim ještě udělat nějako práci :o) Ahojte

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
Proč sexuální revoluce? Nemáš pocit, že kam se podíváš tak tam to sexem jenom dejchá? Že jsme otroci různých viager a kvalitních postelových výkonů, že láska jako taková už je jenom v pohádkách a že všem je pro smích?

Willi
17. 07. 2002
Dát tip
Tak a nevím jestli jsem ti zaslala avízko tak tak činím teďko!

Amanda
16. 07. 2002
Dát tip
Ahojda romantici, chtela jsem vam jen podekovat, ze jste to se mnou po dobu prevzeti klubiku tak fajn tahli posilali mi avizka a ze jsem vas mohla taky trosku poznat... diky No a ted uz jen z pozice jednoho z adminu jedeeem daaaal !!! Zas jsem pridala nejakou tu dusevni potravu tak at se libi :-)))

a já Ti Ami ještě jednou moooooooooc děkuju že jsi se o klubík starala...vždyť koneckonců nepatří mně, ale nám všem.....díky

Willi
16. 07. 2002
Dát tip
Já neprázdninuju, páč jsem zástupce pracujícího lidu. No fuj to zní děsně "romanticky" pracující lid, ale bohužel je to tak! Jinak budu v měsíci srpenci dovolenkovat ve svém rodném kraji a třeboňských rybníků a už se mooooooooooc těším!

Nosferatu: samozřejmě.......sedět na hřbitově může někomu připadat morbidní...a někomu jinému to může přijít stejně krásné jako pozorovat ten východ slunce..... ale tím jsi nesdělil nic nového :-)

jak jdou prázdniny lidičky ? :-))) je tu někdo v zahraničí ?

Amanda
13. 07. 2002
Dát tip
Tak to jo :-)) dik za vysvetleni :-))

Nosferatu
12. 07. 2002
Dát tip
Proti romantice nic nemám dokonce ji mám rád.Ale uvědomte si prosim vás,že romantický je východ slunce v objetí milované osoby kdy motýli přesedají z květiny na květinu,ale též měsíčná noc na rozpadlém hřbitově.Láska má různé podoby...

Amanda
12. 07. 2002
Dát tip
Asi jsem nepochopila na co byla tahle narazka muzes mi ji nejak bliz vysvetlit?

Nosferatu
12. 07. 2002
Dát tip
Mno tak jenom tak.Ne nějak extra narážka jenom aby si všichni pod pojmem romantika nepředstavovaly to slunce atd..Byla to spíš taková připomínka než narážka...

Amanda
11. 07. 2002
Dát tip
Willi: Dik za krasnej uvod pro diskusi... jsem rada zes rozsiril/a nase rady :-))) Tak jak prazdninujete romatici? Ja zatim nic moc dodelala jsem zkousky a ten prvni mesic budu travit prevazne pracovne... Mate-li nejaky fakt super zazitek o ktery se chcete rozsirit nevahejte a piste rada vas trochu poznam :-))) Mejte se hlavne pohodove a s usmevem

Willi
10. 07. 2002
Dát tip
Není jenom lásky na světě je i nenávist jsou války a boje však obraťme list a pojďme si o lásce povídat o ní psát a o ní číst!

Krel
01. 07. 2002
Dát tip
No nazdar bazar Romantici!!!!!!!! Tak jak to tady vedete...chce to trochu života do toho rozjímaní jinak usnete vprostřed pole při pohledu na hvězdy a neuvědomíte si, že jsou žně!!!!!!!!! Vídím kombajn..áááááááááááááá:-)))) na já už radši jdu...páčko:-))

Amanda
29. 06. 2002
Dát tip
Tuto zpravu sem vkladam jako hromadnou vsem clenum, tak se omlouvam kdo ji dostavate dvakrat... Moji mily romantici, zda se ze nas klub jaksi usl a ja si tady pripadam jako knihivnice ktera si tady zaklada krasna dilka do knihovny snad aniz by je nekdo cetl??? Nemela by to byt spis tymova prace? Zdravim a vsem hezke prazdniny Amanda

Amanda
18. 06. 2002
Dát tip
Merli tady to neni o kvalifikaci tady je to o tom aby se nam tu vsem libilo... :-)))

Merlita
08. 06. 2002
Dát tip
Amíí, zdravím Tě, jako novou správkyni klubu :o))

Amanda
08. 06. 2002
Dát tip
Dekujiiii :-))) tak to tady v klubiku trochu romanticky rozjedeme ne :-)))

Merlita
08. 06. 2002
Dát tip
Jasně, ale ja na to nemam kvalifikaci .... :o))

Merlita
28. 05. 2002
Dát tip
Vždyť já vím, Drakkane :o)) A právě okolo lásek se toho točí hodně :o) Čili se občas nějaký ten podtextík najde :o))) Jínak, já jsem naprosto spokojená, že jsem právě v tomhle klubu! :o))) Byl to jen návrh,který nemusí být přijat. Taková egoistka zase nejsem :oD

Drakkan
28. 05. 2002
Dát tip
Merli: samozřejmě :-))

Drakkan
26. 05. 2002
Dát tip
no tož mi musíte napsat o čem jiném :-) a jinak Merlitko máš pravdu že je spousta věcí důležitých ale tenhle klubík se týká věcí Lásky a oklo ní- takže na jiné důležité věci jedině nový klub

Merlita
25. 05. 2002
Dát tip
Tiež by som uvítala :o) Myslím, že je tu spousta básniček o lásce a zároveň o něčem jiném, naléhavém :o))

Vole
22. 05. 0002
Dát tip
uvital by som.

Drakkan
17. 04. 0002
Dát tip
pokud byste někdo uvítali nějakou další kategorii, nebo rozšíření klubu, ozvěte se...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru