Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Phantasia VIII.

10. 10. 2021
9
8
323
Autor
Benetka

Vskutku nádherné nedělní "ráno". A - pročpak si nepospat o chvilku dýl?!

https://www.youtube.com/watch?v=G_sBOsh-vyI&ab_channel=Muse

Jsem tajný agent 069. Jamese jsem nikdy nepoznal. Exnul dřív než já začal. Nicméně jsem byl pověřen abych pokračoval tam kde On skončil. Mám tajné materiály nahrané na flešce. Potřebuju se s nimi seznámit. Ovšem tak aby na to nikdo nepřišel. Na mém PC to nepřichází do úvahy. Tam by mne dohledali úplně nejdřív. Takže co? Veřejné místo. Velikánská hala. Dětské centrum. Veřejná konzole kam strkám svůj... Ééé... Kam strkám své zařízení. Na obrazovce se objevuje fotka za fotkou. Je na ní stále jedna a táž žena. Dumám na tím kdo to je a kam mě to odkazuje. Přichází první dítě. Ovine se mi kolem nohou. Pak druhé třetí... Desáté... Najednou je kolem mě asi padesát dětí a všechny touží obejmout mne. Hmmm... Je čas zmizet. Zapínám superextralevitační motory co mám v botách. Od podpatků počnou šlehat modré jiskřičky. Vznesu se a odlétám. Pojednou slyším divný rachot. Něco není v pořádku! Pozře mne hrůza že nedokážu uniknout! Ale!! NENÍ ČAS ZEMŘÍT!!!

 

Procitám a na hodinách je 8:28. 

 

Sousedka v bytě o patro nad klepe maso na řízky k nedělnímu obědu.


8 názorů

PavelK
12. 10. 2021
Dát tip Benetka

Sny jsou alegorie, dal jsem si s tím dost práce, ale něco jsem v tom našel, nejprve se nabízel erotický výklad, ale byl by příliš povrchní. Indicie které jsem zachytil. Jsi tajný agent 69, máš navázat na nepřekonatelného Bonda. Důležitá informace na flešce pro Tebe. Fotografie neznámé ženy, cizí děti které se tě drží a nechtěji tě pustit. Jsou tam i další indicie, ale s těmi si nevím rady. Jsi pověřen aby jsi začal tam kde skončil mrtvý Bond, který ale nikdy nezemřel, myslím, že to je alegorie na Krista. Jsi křestan pokračovatel Krista. Ta informace na flešce je Boží milost,  skutečné setkání s Bohem. Neuvědomuješ si to, ale ustupuješ před ní. Proto jsi agent 069, číslicí 69 se značí znamení raka, rak je zvíře, které ustupuje. V mé vlastní zkušenosti neznámá žena ve snech je alegorií na tajemno, věci mezi nebem a zemí, ona informace na flešce je spiritualita. Cizí děti ve snu podle Artemida značí vesměs štěstí, tady bych řekl, Tvé duchovní štěstí, před kterým nevědomě utíkáš.

 

 


Benetka
11. 10. 2021
Dát tip Gora

Děkuji VŠEM!

Ovšem nejvíce Annn.

Všechny mé sny jsou autentické. Avšak napsal je Pan sám. Já je "jen" tlumičím (to od slova tlumič!). Čili mé skromné zápisky jsou jen přepsaná slova zhůry dána. Asi. Si myslim. Ačkoli... MyšLenka na Dr. Jekkyla & Mr. Hydea nejni zas až tak úplně marná...!? ;)

Ovšem... Mám i sny typu tzv. nočná mora. Jednou za čas. A když je to možné tak si sny zapisuji. Někde mám i ty zlé... Jen... Nějak je teď nedokáži dohledat... :(

Tak třeba někdy.

Přeji Všem jen ty NEJKRÁSNĚJŠÍ SNY!!! :)

 


blacksabbath
11. 10. 2021
Dát tip Benetka

JJJ....řízky bych si dala....a nemusím k nim mít ani agenta:-))))


annnie
11. 10. 2021
Dát tip Benetka

Slávku, říkám to znova: jsi Mistr Snů. Máš úžasný sny a umíš je plasticky a barvitě popsat. A pokud by snad nebyly autentický ( ne že bych tě z toho podezřívala a ne že by bylo třeba to vědět), vůbec by mi to nevadilo.

Zvláštní je, jak bohatej slovník a spontánní a suverénní vyjadřování v těch snovejch textech máš oproti jinejm textům. Jako by v tobě byli dva autoři, oddělený a nezávislý na sobě... Tip a.


Alegna
10. 10. 2021
Dát tip Benetka

Nedělala řízky pro padesát dětí, že ne?


Jamardi
10. 10. 2021
Dát tip Benetka

Co by třeba takoví neplodní dali za takový sen. :) A ty se děsíš. :)


dievča z lesa
10. 10. 2021
Dát tip Benetka

vidím päťdesiat detí ako vyguľuje okále na modré iskričky šľahajúce z tvojich podpätkov ... úsmevné nedeľné ráno*


Kočkodan
10. 10. 2021
Dát tip Gora, Benetka

Do prkýnka, ten pocit hrůzy určitě za moc nestál a nedivím se, že jsi byl pěkně vyklepanej...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru