Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hyjé !

06. 11. 2021
7
6
303
Autor
Norsko 1

 

 

Hyjé ! 

 

Je mi už přes padesát 

ale pivo mi chutná jako ve dvaceti 

A žena, ta mi voní 

víc než dřív 

A oříšky

ty budou pořád 

Tu 

s meruňkami 

tu 

s pořádnými broskvemi 

 

 

 


6 názorů

Andělka1
06. 11. 2021
Dát tip

MOZEK PRÝ  NEVÍ, ZDA JE VČERA, DNES ČI ZÍTRA...:-))


Norsko 1
05. 11. 2021
Dát tip

Jedno ze slabších míst místního projektu


Kamamura
05. 11. 2021
Dát tip

Složité to jistě není, ale je to logické? Nebylo by logičtější, kdyby se publikovaná díla ukazovala až ve zvoleném čase, kdy májí být publikována? Není zároveň zvláštní, že mi kdokoliv může nakukovat do konceptů, což mě donutilo je přestat používat?


Norsko 1
05. 11. 2021
Dát tip

Ne, ukazuje se to i v místním jízdním řádu ( co se právě děje na P. ) a když mě máš v oblíbených, přijde ti avízo. Nic složitého


Kamamura
05. 11. 2021
Dát tip

No prosím, tomu říkám plodný literární život, a musím ti dokonce zatleskat!

Nejenže jsi dnes už napsal čtyři nebo více nebývale energických, skoro bych až řekl sangvinických básní, tuhle báseň jsi podle všeho napsal až zítra, protože je datována šestého jedenáctý, a dnes je teprve pátého. 

Možná ale, že sis jí napsal jen do konceptů, nebo jsi jen načasoval její zveřejnění, ale zapomněl jsi, že Písmák nerozlišuje mezi veřejnými a neveřejnými dokumenty. Každý dokument má svoje ID, a když ho znáš, tak si ho můžeš přečíst - ať je to cizí koncept, nebo publikované dílo. 

Proto i já můžu číst pátého listopadu díla, která teprve zítra, tj. šestého listopadu napíšeš. Není to báječné? Neocitli jsme se nakonec v nějaké sci-fi povídce?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru