Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem pojišťovák.

16. 11. 2021
0
2
212
Autor
RaduzikII

Jsem pojišťovák, dnes jsi můj pátý a poslední klient. Jsou tři hodiny odpoledne a já jsem unavený jako pes. Mám za sebou nedobrý oběd v bistru a chce se mi hrozně spát. Stojím u domovních zvonků a marně hledám Tvoje jméno. Volám Ti…: „Haló, tady René Brožík, máme domluvenou schůzku“.  Slyším jen: „Jé pojďte dál….“ Tvůj hlas mi proniká mozkem jako žhavá jehla. Nic krásnějšího jsem doposud neslyšel. Do kterého patra mám jít, už nevnímám. Hrčení domovních dveří mě probere a já vstupuji do klasických prostor paneláku z osmdesátých let. Které patro to bylo…! Nevím! Musím po schodech. V pátém patře vidím pootevřené dveře, doufám, ano jméno sedí. Jsem tu. Cítím vůni levandule a citrusů. Klepu. Udýchaný a upocený jdu za hlasem, který mě nabádá, abych šel dál. V malé předsíňce se zastavuji, abych se vyzul. Ale že se nám udělalo horko, slyším od někud z hloubi bytu. Zvedám oči od tkaniček, které se mi zasukovaly, abych mohl odpovědět. To ano…! Nic dalšího jsem říct nedokázal. Hrdlo se mi sevřelo v okamžiku, kdy mozek asi tak na desátý pokus teprve dokázal vyhodnotit, to co vidí oči. Krásné štíhlé a neskutečně rovné nohy, které mizí v růžových šortkách. Nádherné ploché bříško a bílý topýk těsně končící pod dokonale tvarovanými ňadry. Slyším, že mi něco říkáš, ale šumění v uších mi nedovoluje rozeznat Tvá slova. Snažím se Ti koukat na rovněž dokonalé rty, ve snaze odezírat, ale nedaří se. Utápím se ve Tvých oříškových očích a zaslechnu: „….vodu“? Vyhrknu: „Ano, vodu“. Se slovy pojďte dál, se otáčíš a mizíš v kuchyni. Jdu za Tebou. Na dotaz, kolik jsem dnes měl schůzek, Ti odpovídám a přitakávám, když mi říkáš, že to muselo být náročné. Pokládáš, přede mně na stůl sklenici vody. Usedám za stůl a cítím, že můj deodorant už neplní svoji funkci. Asi to vnímáš také, protože pokračuješ v rozboru mého dne a dodáváš něco o náročné poslední klientce v pátém patře s poruchou výtahu. Opět moc nevnímám Tvá slova, protože Tvůj zadeček v šortkách je tak dokonalý a Ty mi jej při uklízení nádobí neustále nastavuješ do různých úhlů. Z toho, co jsem z Tvých slov zachytil mi dochází, že po schodech jsem musel stejně. Teď, teď jsi zvedla ruce a z topýku vykouklo Tvé levé ňadro! Ach můj Bože to je nádhera. Marně přemýšlím, jak tuto návštěvu ukončit a domluvit si setkání na naší pobočce, kam doufejme, přijdeš více oblečená. To bych snad ustál líp. Mohu Ti nabídnout sprchu? Hledím do Tvých krásných očí a je mi jasné, že deodorant necítíš ani Ty. Je mi trapně, klopím oči a tiše odpovím: „Ano“.

Vedeš mě do koupelny a ukazuješ mi sprchový gel. Vyloudíš krásný úsměv a odcházíš. Stále se cítím trapně, ale sprcha mi opravdu bodla.  Neslyším, že ťukáš, otevírám sprchový kout a opět hledím do Tvých krásných očí. Tvé oči ovšem do těch mých nekoukají. Dochází mi, že mi hledíš na penis, který se díky tomu začal okamžitě plnit krví. S hlasitou omluvou rychle zavírám dveře. Vidím, že se přibližuješ, otevíráš dveře se slovy, že už jsi nahého muže viděla a že mi neseš ručník. Poděkuji. Beru si ručník a Tvoje ruka po předání zavadila o můj naprosto tvrdý kolík. Opět se ke mně otáčíš a zcela záměrně si ho bereš do ruky. Teď už mi do očí hledíš. Hladíš mi ho a svíráš, přes žalud přetahuješ napnutou kůžičku. Tak mi tady přeci nebudeš běhat, ozve se z Tvých úst a už cítím, jak mi jazykem rejdíš po uzdičce. Chytám se vedle stojící skříňky, protože se mi málem podlomily kolena. Tvoje ústa nejsou jen dokonale tvarovaná, jsou i neskutečně šikovná. Mé vzrušení až bolelo, když jsi mě najednou chytla za ruku a táhla z koupelny do ložnice. Hodila jsi mě na postel a skočila na mě. Líbali jsme se a já si sáhl na ten nejpevnější zadeček, který jsem měl možnost poznat. Stoupla sis a sundala topýk i šortky. Koukám na opravdu dokonalé křivky Tvých ňader a na další mezi Tvými stehny. Usmíváš se a klekáš mi přímo vedle uší. Ach, jak voníš a to co vnímají mé chuťové pohárky je nepopsatelné. Mořský vánek se špetkou medu, vanilky a muškátového oříšku. Držíš mě za vlasy a pohybem v bocích dostáváš můj jazyk hlouběji a hlouběji. Slyším, jak vzdycháš, a mé vzrušení už nemůže být větší. Otáčíš se a bereš si do pusinky moji k prasknutí vztyčenou chloubu. Já za to mohu obdivovat dokonalost Tvého zadečku a jazykem zvyšovat Tvé vzrušení. Z Tvé lasturky se stala oáza s nezastavitelným pramenem. Chvilku mám pocit, že se snad utopím. Ani se však nenadám a už držíš můj penis a zasouváš si ho rovnou mezi vzrušením nalité pysky. Tvé tělo se prohýbá blahem a rychlost Tvého pohupování se zvyšuje. Mé ruce svírají Tvá ňadra, mezi prsty mi trčí vzrušením tvrdé bradavky. Tvé vzdychání je hlasitější a hlasitější. Nehty mi zarýváš do prsou, kolena tlačíš k sobě. Ložnicí se rozlehne slastný výkřik, svíráš mě tak pevně, že i kdybych potřeboval, ven bych se z Tebe nedostal. Chvěješ se a můj penis svírá Tvoje pulzující jeskyňka. Na žaludu cítím, jak vlna za vlnou ovládá Tvoje tělo. Opět si mě bereš do pusinky, saješ a jazykem rejdíš až k zbláznění nádherně. Jednou rukou svíráš mého macka u kořene, druhou drtíš koule. Už to déle nevydržím, zasténám a můj pulzující kolík plní Tvoji pusinku dávkami horké lávy. Saješ a polykáš moji nadílku. Zadíváš se mi do očí a s poťouchlým úsměvem na rtech se zeptáš: "Co jsi mi to vlastně přišel nabídnout?".


2 názory

Ptakopysk
16. 11. 2021
Dát tip

erotika pěkná


Prosecký
16. 11. 2021
Dát tip

To by se mzdovému účetnímu nestalo, i když ....

Ale to hlavní nevíme: Pro jakou pojišťovnu pracuješ? Jsi certifikovaný makléř? Jakého obratu jsi u této klientky dosáhl? Zkrátka nudým sexem to podstatné nepřebiješ.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru