Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ptactvo dvounohé i čtvernohé

26. 11. 2021
3
3
216
Autor
Kamamura

Inspirováno Hamarovou voliérou

Kdysi dávno se filozofové v athénské Akropoli shodli na tom, že bude dobré nějak definovat, co je to vlastně člověk, a došli po dlouhé době k definici názledujícího znění: "Člověk je dvounohý pták bez peří." Když to slyšel filozof jménem Platón, kterého někteří jeho kolegové nesnášeli pro jeho obšírnost, hnidopišství a hádavost, nelenil, oškubal slepici a přišel osobně ukázat svým kolegům, jak kardinálního omylu se dopustili. Platón se tak stal prvním písemně doloženým diskuzním trollem v historii lidstva.

Ontologie

a ornitologie. 

Různé termity. 


3 názory

Tak jsem pročetla všch těch patnáct avíz. Reklamní agentura Kamamura, rozcestník pro ty, co nevědí, co na Písmáku číst. :)


Lili.
27. 11. 2021
Dát tip

No to jsem z toho jelen!Tady fakt chybí můj tip?Já vůl!


Aru
26. 11. 2021
Dát tip Al Jal Úd

za Platóna tip, jo no, myšlení některých lidí vypadá jako by člověka považovali za dvounohého ptáka bez peří, je vidět, že od těch dob se mnoho nezměnilo a že i dnes lze zabedněnost hojně a dokonce i ve velkém pěstovat


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru