Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sisyfos 2

30. 11. 2021
1
35
525
Autor
Bubulína

Upozornění: Autorka není profesionální zdravotník. Je amatérským samoukem celostní medicíny.

Nedávno jsem četla rozhovor, ve kterém nějaký vakcinační odborník řekl, že je rád, že existují antivakceři, protože tito umožňují svými postřehy zdokonalovat vývoj vakcín. Ano, naprosto souhlasím. Každý milenec obohatí ženu, a ta pak může manželovi poskytnout dokonalejší zážitek při milování.

V Portugalsku se plní JIPky a lidé umírají na agresivní zápal plic, přestože mají nejvyšší proočkovanost z celé EU. Vypadá to, že se možná další z takzvaných konspiračních teorií stává realitou. Tato konspirační teorie hovoří o mazání protilátkových matricí. Popíši princip. Imunitní systém člověka se aktivuje při dvou druzích napadení- infekci a otravě. Dnešní vakcíny kombinují oba tyto způsoby. Ve vakcíně je infekční agens (např. vir nebo jeho část) a dráždící látka pro maximální vybuzení imunitního systému. Vybuzená imunita si všimne infekčního agens a vytvoří si protilátkovou matrici, podle které vyrábí protilátky proti dané infekci. Potud je to kýžený výsledek vakcinace. Problém je, že u některých lidí v tomto okamžiku konec imunitního procesu nenastává a pokračuje dál. Imunitní systém si všimne, že protilátky nemají proti čemu bojovat, tedy k žádné infekci vlastně nedošlo, a imunitní systém si tuto příhodu zařadí mezi otravy. Vytvořenou protilátkovou matrici smaže a infekční agens zařadí mezi neškodné infekce a dál si ho nevšímá. Když posléze dojde k setkání organismu se skutečným virem, obrana nijak nezareaguje a virus má volné pole působnosti. Člověk tedy onemocní infekcí, proti které byl vakcinován. Jak píšu, zatím jde pouze o konspirační teorii, a třeba je pouze náhoda, že očkovací vzor našich politiků se potýká s novou vlnou nákazy. Sami Portugalci říkají, že je vše v pořádku, že virus je sezónní, počítali s tímto vývojem a tak o nic nejde. Možná mají pravdu a výzvy k dalšímu očkování nejsou projevem nejvyššího zoufalství. Pokud by se totiž konspirační teorie o mazání protilátkových matric potvrdila, zničila by se důvěra lidí k vakcinaci takovým způsobem, jakým by to žádné antivax-hnutí nikdy nedokázalo. Vlastně by to bylo na úrovni, že žena si od milence přivlekla pohlavní chorobu a manžela nakazila.

Jak píšu v prologu, jsem jen pouhou amatérkou, která má medicínu jako koníčka. Ostatně náš průkopník homeopatie byl inženýr. Ing. Jiří Janča. Možná bychom se spolu shodli na tom, že na agresivní zápal plic s vykašláváním krve by bylo vhodné použít homeopatikum s názvem Tuberculinum. Sehnat se dá, ale protože farmafirmy jsou postavené na zisku a ne na dobročinnosti, stojí Tuberculinum daleko víc než jiná běžná homeopatika. Tož si zájemci připravte šrajtofle, protože tohle homeopatikum si doma na rozdíl od homeopatik z rostlin vážně nevyrobíte. Vzhledem k tomu, že homeopatika umí působit i preventivně, pokud bych dostala nějaký větší kašel, nasadila bych si ho s frekvencí 1x denně aspoň tři dny. Čert vem peníze, zdraví mám jen jedno. Upřímně řečeno netuším, jestli homeopatika zaberou i na očkované protikovidovou vakcínou, protože stejně jako ostatní alternativci ani já nehodlám plýtvat silou na lidi, kterým na vlastním těle vlastně nijak zvlášť nezáleží, když se stali dobrovolnými účastníky studie. Na neočkované by homeopatika zabrat měla, protože u nich není imunitní systém přemotivován a má chuť fungovat správně tj.tělo uzdravit a zdraví udržet.

Podtrženo sečteno, stát by si měl antivax hýčkat, protože mu poskytují pohled zvnějšku některá dokonce s nadhledem k rozlišování dezinformací z obou stran. Dnešní článek o tom, jak Rakušany čekají drakonické pokuty za odmítnutí povinné vakcinace je dezinformace v plné své nádheře. Nic takového Rakušany nečeká. Jistě, jejich vláda sepisuje návrh zákona na povinné očkování stejně jako ta naše, ale rakouská vláda ví, že tento zákon jejich zákonodárným orgánem neprojde. Přitom se dobrovolně nechalo naočkovat mám dojem 66% Rakušanů, což je víc než dost na to, že nikdo netuší, jaké budou následky očkování za deset let. Zdravě uvažující společnost by nikdy nepřipustila experiment s víc jak polovinou obyvatel, aby se dokázala případně zregenerovat a nezanikla. Moderní státy někde ztratily pud sebezáchovy. Měly by ho najít dříve než bude skutečně pozdě.


35 názorů

Aru
19. 12. 2021
Dát tip

na tinktury jsem si přišel sám, on dávál za příklad právě ten zinek, pravénku lačnatou, ostropestřec mariánský, nebo šalvěj červenokořenný, takže informace tady jsou co s tím dělat. za mě dva měsíce užívání zinku mi pomohl, samozřejmě kdo tomu nevěří, tak by to užíval zbytečně


Bubulína
19. 12. 2021
Dát tip

Pana Calábka neznám, ale pokud se Ti nějaká jeho rada osvědčila, drž se ho a prozkoumej i další rady. O jakou tinkturu konkrétně šlo? My si tady můžeme debatit po libosti, protože neprodáváme.


Aru
19. 12. 2021
Dát tip

jo jo, ten zákaz je pár let starý, oni si to připravili dopředu.

klasický čaj mám doma, ale přece jenom tinktura je silnější, našel jsem přímo pár bylinných obchodů. jednu tinkturu jsem okamžitě nasadil po očkování a potom zinek s béčkem - dal jsem na rady pana Calábka, jestli znáš


Bubulína
19. 12. 2021
Dát tip

Zákaz EU uvádět účinky bylin u prodejců už je starý několik let, takže na žádných www nenajdeš články o účinnosti a nabídku k prodeji zároveň. Kdo má zájem, tak kromě eshopu navštíví i stránky s doporučeními a vybírá si na míru, případně má doma knihu, kde si najde co je pro něj dobré a na netu jen v eshopu nakoupí. A kdo prodává bylinky v kamenných obchodech musí dávat pozor, aby nenaletěl při kontrole čili o účincích se debatuje výhradně s prověřenými zákazníky. Tinktury jsou také dobré, ale na doplnění minerálních látech jsou přece jen lepší klasické čajíky případně koupele. Ještě do konce roku zkusím napsat o pozoruhodném objevu ing. Janči, který jsem si vyzkoušela a vážně to funguje aneb nabídnu tělu všechny stavební prvky a ono mi pomocí sebeuzdravování vybuduje pevné zdraví.


Aru
17. 12. 2021
Dát tip

ale ono k lékům i z farmaceutických korporátů musejí mít lidi minimálně důvěru, kdyz ne přímo, že jim to pomůže, takže samouzdravování hraje určitou roli vždycky, akorát že si to lidi neuvědomují, protože pokud bude někdo skálopevně přesvědčenej o jinak úspěšném léku, že je to jenom zlo, tak mu taky nepomůže, takže člověk je ten finální tvůrce nad sebou.

v téhle vtipné době jsem přehodnotil pohled na homeopatika a určitě nejsou poškozující oproti chemickým lekům ve smyslu vedlejších účinků, které nemají, zatimco u chemie je běžné brát léky na léky, které tlumí první léky, to je tedy logika, akorát tahají z lidí víc peněz.

vsadil jsem na byliny, konkrétně na tinktury, které jsou silnější, než usušené bylinky, akurát putuje za mnou balíček :))

a víš co je zajímavé, Unie nedávno zakázala psát obšírněji účinky prodávaných bylin, není to zajimavé? optikou covidové doby byliny musejí fungovat, když se je snaží vytlačit :D


Bubulína
17. 12. 2021
Dát tip

Velmi výstižný poslední odstavec zaslouží tip. Díky Aru. Vím, že homeopatie je spojována s placebem, ale vzhledem k tomu, že jsou výsledky i s léčením zvířat...  Na druhou stranu, pokud měli lidi věřit, že se díky vakcínám nenakazí a neonemocní, tak udělali soudruzi z USA někde chybu, že jo?


Aru
17. 12. 2021
Dát tip Bubulína

nikdo to ale nečetl co podepsal, já jsem to taky nečetl, různý směrnice, nařízení, vyhlášky, to je směs stupidity a debility, navíc když už se jdeš očkovat, tak nepředpokladáš, že tě chtějí postupně zabít, ale díky tomu jsem se o to začal zajímat, takže k něčemu to bylo dobrý.

pokud by tam bylo výslovně napsáno "s jakýmikoli vedlejšími účinky" že je udělován souhlas, tak proti tomu si lze těžko stěžovat.

spíš jsem to myslel obecně proti pandemickým nařízením, proti těm se lze obracet k soudu. i když je otázka, jestli to má nějaký reálný smysl se vůbec na soudy obracet. možná už soudci nemají ani chuť, nebo energii se do čehokoli pouštět.

samozřejmě, čím vyšší proočkovanost v čím vyšších dávkách touhle vtipnou vakcínou, tím bude lidem hůř, ale v médiích se bude tvrdit že to byl covid, což bude vtipný, že největší řádění covidu, bude tam kde nejvíc očkují, ostatně žádný covid neexistuje, vede se tu od začátku psychologická válka, psychosomatika dokáže velký věci, vždyť lidi se dokážou uzdravit po placebu, jenom tím, že tomu věří. ty jarní zprávy z jara 2020 to je čistá fantazie, tehdy zely nemocnice prázdnotou, viděl jsem video, kde tu situaci popisovala sestřička žijící v Belgii, jak realita byla naprosto jiná, než v médiích, lidi prostě věří kouzelný bedýnce.

víš co, lidi se nejdřív zbavili koní, aby mohli jezdit rychleji v těch autíčkách co jim teď chtějí zakázat a krb byl vyměněn za kouzelnou bedýnku, tak lidi přestali uvažovat svojí hlavou, poslouchají to co ji pán v kouzelný krabičce řekne. i němci po válce, i když brečeli u toho, když jim říkali pro jaký svinstvo dělali, tak i tak říkali, že tomu věřili, že pracují pro dobro, žádnej konflikt se nezačal, tak že se řeklo lidem, že teď začnou masový popravy, ne ne, vždycky se operovalo s vyšším dobrem, zájmy státu/lidu, dosaď si dle libosti


Bubulína
17. 12. 2021
Dát tip

Upřímně řečeno netuším, co lidé provedou. Občas se mi zdá, že jsem snad z Omega Centauri, protože je chápu čím dál méně. Všichni očkovaní podepsali, že se stávají dobrovolně ze své vlastní vůle účastníky studie látky, u které nikdo dlouhodobé účinky nezná. Tak co by chtěl kdo žalovat? Tobě někdo držel u hlavy pistoli, když jsi to podepisoval? Byl jsi snad v poutech či jsi nepodepsal a očkovali Tě proti Tvé vůli? Připomíná mi to dívku, která při souloži nechala o antikoncepci rozhodnout neznámého mladíka (který se rozhodl, že žádnou antikoncepci nechce) a zůstala udivena, že otěhotněla.  Souhlasit s předáním rozhodování znamená souhlasit s následky. Jakýmikoliv následky. Krom toho se stát začíná zabezpečovat i informačně. Četla jsem článek, že po několika měsících už nikdo nemůže jakoukoli obtíž spojovat s očkováním, a nejde jen o očkování proti covidu. Například fakt, že po očkování proti HPV se dívkám tvoří cysty na vaječnících, se překroutil tak, že jsou v tisku titulky, že syndrom polycystických ovárií je po antikoncepci. Chápeš? Pokud pustíš do oběhu nějakou zprávu, lidi si ji zapamatují, a když potom přijde pravda, už se nechytá, protože lidé už přece mají názor vytvořený. Četli přece už dávno článek odborníka, co si myslet mají. Když vidím, jak se manipuluje a těžce cenzuruje cokoli, co by mohlo vrhnout stín na očkování, říkám si, že jsem udělala dobře, když jsem se stala antivaxem. U dětí se následky očkování v podobě autismu svádí na nesprávnou výživu - barviva, cukr a já nevím nač ještě.

Zajímavé je sledovat vývoj v Portugalsku, dávané nám za vzor v proočkovanosti. Nyní se řadí do velmi rizikových zemí, protože tam stoupají počty nakažených a nemocných. Ovšem u nás se stále razí teorie očkovat co nejvíce a co největší počet obyvatel.  A hafo lidí se poslušně řadí do fronty. Dobrovolně. Takže co bys chtěl žalovat? Kdy máš termín na třetí dávku?


Aru
14. 12. 2021
Dát tip

advokáti si myslí něco jiného, už dnes existuje na Vojtěcha trestní oznámení, samozřejmě tohle do hlavních zpráv nikdo nedá, až současná vláda odejde, bude mnohem snažší posílat je před soud, promlčecí lhůta je 10 let a proti zločinům proti lidskosti žádná imunita není; co když tady začnou lidé po třetí dávce mít vyšší úmrtnost, nebo co když očkovaným bude způsobovat vakcína neplodnost? nebo vyšší úmrtnost dětí? ty myslíš, že se nikdo neobrátí k soudu a nebude si chtít vylít zlost na politicích co vládli za kovidu? lidi budou zuřit, až se provalí to svinstvo na politiky, čemu sloužili a od koho se nechali koupit.


Bubulína
10. 12. 2021
Dát tip

Nemyslím, že k tomu dojde, milý Aru. Máme parlamentní demokracii čili schválili jsme si, že nás povede (respektive bude zákony řídit) skupinka zákonodárců a politiků. Komukoli tedy stačí přesvědčit většinu z těchto dvou skupinek a dostane celé stádo  tam, kam chce. Tato skupinka si schválila imunitu před zákony, tudíž je nelze trestat za skutky a činy, když byli u moci.


Aru
02. 12. 2021
Dát tip

už nějaký čas si myslím, že nynější politici budou jednoho dne za dnešní zločiny proti lidskosti a protiprávního jednání, kterého se soustavně dopouštějí stát před soudy a oni ty trestní oznámení se už stávají realitou, dokonce existuje i návrh na jejich uvěznění.

to bude zajímavé za nějakou dobu sledovat jak současní politici budou sedět za mřížema za dva roky teroru, které mají na svědomí.


Bubulína
02. 12. 2021
Dát tip

Díky Aru.


Bubulína
02. 12. 2021
Dát tip

A co se týše Shalquira, tak toho jsem hodlala přehlédnout jak rodné lány a nechat bez komentáře, ale když už se s tím psal někdo, komu odpovídám, tak.....Shalquire, jsi výstižným příkladem toho, čemu říkám pokus o vtáhnutí do boje s větrnými mlýny. Respektují Tvůj postoj a  nehodlám Ti ho brát ani měnit. O historii homeopatie jsem se dozvěděla poté, co jsem úspěšně odzkoušela rostlinné preparáty dle návodu ing. Jiřího Janči (šlo o žlučníkový záchvat). Tudíž jsem byla v situaci, jestli budu věřit vlastním zkušenostem nebo názoru jiných, v našem případě alopatickým lékařům. Všem lidem kolem sebe v reálu říkám: Nikdy, opravdu nikdy se nesmíte dostat do situace, že mi dáte ultimátum vy nebo já, protože volím absolutně vždycky sebe. Jakýkoliv druh vydírání na mě nejen nezabírá, ale totálně mě znechucuje a člověk, který ho vůči mně použije, nemá v mém srdci místo, a pokud je to jen trochu možné tak ani v mé blízkosti. Z uvedeného vyplývá, že ještě v roce 2018 jsem byla na vakcinaci proti tetanu (je pravda, že jsem se mylně domnívala, že je povinné) a alopaty jsem tolerovala a někdy se jejich názorem dokonce i řídila. Ovšem to, co předvedla loni a letos vláda na popud doktorů nemá obdoby, a tak jsem se rozhodla, že se stanu antivaxem. A obzvlášť vůči očkování proti rýmičce. Uznávám, že rýmička je strašlivá nemoc, ale už jsem se ji díky homeopatii naučila zvládat za 2-4 dny, a až si to pořádně srovnám v palici, věřím, že o ní budu hovořit výhradně v minulém čase. A co se týče kašlíku, neznám člověka, který by se nechtěl s chutí na dnešní stav věcí vykašlat, a nechtěl ho vyměnit za rozumnější a klidnější svět. I šéf WHO už říká, ať politici přestanou šílet a stresovat občany svých zemí.


Aru
02. 12. 2021
Dát tip

právníci se už združují proti přicházející totalitě - prolibertate.

ale strach čím je větši tím víc paralyzuje mysl až do té míry, že takový člověk je naprosto tím strachem paralyzován. takže sis prošla něcím podobným


Bubulína
02. 12. 2021
Dát tip Aru

A ta umí masturbovat taky, jenže je líná tady překlikávat z profilu na profil, tak tu zůstala samojediná, hoši. Já nikomu neberu, že se chce očkovat, hele klidně řekni, ať Ti šlehnou dávku i za mě, já jen chci, aby se stejně jako v USA zavedlo, že se smí odmítnout očkování z přesvědčení, nic víc.

Aru to vystihl dokonale. Vláda není schopna existovat bez třídního nepřítele, protože soudruzi, kteří ji tvoří, byli vychováni v totalitním režimu a co se v mládí naučíš, s tím otravuješ v pokročilém věku ostatní. a tak si vytvořila třídního nepřítele z neočkovaných. Aru, koukala jsem na to právo na tělesnou integritu, ale je to tak zamotané, že to bude chtít profesionála. Pokud bys někdy někde narazil na právníka, který bude ochoten hájit antivaxe, dej mi prosím pěkně vědět. Díky moc. Ono bude záležet na tom, jaké znění zákona o povinném očkování nám čeští soudruzi poslanci a soudružky poslankyně schválí. Lehce mne udivuje, že se s totalitními nařízeními koketuje i na evropské úrovni, ale po sjednocení tam "východní" soudruzi asi tak vychvalovali totalitní systém, že si západní politici řekli, že by se to mohlo vyzkoušet, protože poroučet je přece tak úžasné, moc je opojná, a hafo lidí se nechá strachem donutit k poslušnosti.

Jediné s čím bych, Aru, nesouhlasila je krajní postoj ke strachu. Já beru strach jako svého přítele, protože umí nádherně přibrzďovat a především kvalitně varovat. Ale třeba je to tím, že tak jak ses Ty vyrovnal se smrtí díky zážitkům v dětství, tak stejně tak jsem se já smířila se strachem. V pěti letech jsem strachem zešílela, a pak jsem se s ním nějak naučila žít, myslím, že díky maminčině péči, která i při vyprávění o tom, jak si mne přebírala a já jsem ji po necelých dvou týdnech odloučení nepoznávala, vyzařovala obrovský smutek a lítost.


Kamamura
02. 12. 2021
Dát tip

Možná Shalquir. Nebo Aru. Nikdo další tu už, kromě Bubulíni, zdá se není. 


Kamamura
02. 12. 2021
Dát tip

Mluvím za Kamamuru, ty jsi ostatně mluvil taky za Kamamuru. Za Shalquira mluví Shalquir, a za Majakse Majaks. Je to takhle okay?


Kamamura
02. 12. 2021
Dát tip

Majaks - můžeš být v klidu, i kdyby mi to někdo nabízel, jako že se tak nestane, odmítl bych, jako jsem to odmítl na Nyxu. 


Aru
02. 12. 2021
Dát tip

jasně Kamamuro, média a vlády ti řeknou jak to vlastně je a tohle video jsi viděl?

ale je mi jasné, že řekneš že je to výmysl, protože tebe, stejně jako většinu lidí už pravda nezajímá. zajímá vás kdy už konečně vláda zatočí s třídním nepřítelem, protože strach ze smrti vám úplně zatemnil mysl natolik, že vám paralyzuje mysl, před pravdou která je očividná co se tady děje za svinstvo.

teď chtějí očkovat i malé děti, myslel jsem žes byl původně proti, už ti nezáleží ani na dětech?


Kamamura
01. 12. 2021
Dát tip

Křesťanský aktivista a odpůrce vakcinace Marcus Lamb umřel v 64 letech na COVID

Ale vytrval až do konce - odmítal pekelný vynález až do posledního dechu!

Chce to hrdinský epos a Darwinovu cenu. Marcus Lamb - to je ale jméno, beránek Boží. Zajímalo by mě, jestli to nebyl pracovní pseudonym. 


Kamamura
01. 12. 2021
Dát tip

S tím se možná dá souhlasit, ale já si pořád ještě myslím, že Bubulíně dost křivdíš, a že věda je sice důležitá (nic lepšího nemáme), ale nezanedbával bych úplně lidské hledisko. 


Jak tak koukám, trochu se nám to tu přehouplo z říše faktů do říše fantazie, tak já budu co "advocatus diaboli" reprezentovat hlas skepse a rácia, jestli to ovšem nevadí. Takže postupně, jedno po druhém.

Za prvé, homeopatie. Homeopatii si vymyslel roku 1796 německý Hans Hahnemann, vychází z dnes již vyvrácené teorie miasmat (předpokladu, že nemoci způsobují škodlivé výpary - miasmata - vycházející z těl nemocných), která se dnes považuje za vyvrácenou (dnes již víme, že většinu nemocí způsobují mikroorganismy - viry a bakterie). Rovněž i přesvědčení, že "podobné se léčí podobným" vychází ze středověkých alchymistických pouček a je dnes považováno za chybný koncept, stejně jako takzvané "potencování látek" vycházející z naprosto absurdního předpokladu, že léčivé látky jsou tím účinější, čím menší je jejich koncentrace (homeopatické léky jsou natolik zředěné, že pravděpodobně neobsahují ani molekulu účinné látky). 

Komparativní úspěchy homeopatie jsou pravděpodobně zapříčiněné tím, že v době jejího vzniku bylo hlavní metodou léčby pouštění žilou, a různé absurdní postupy jako léčba syfilitidy rtuťovými injekcemi do penisu, a další lahůdky, takže se nelze divit, že homeopatie, která není podle moderních studií o nic účinější než placebo, se jevila jako malý zázrak. Neléčila sice (pomineme-li placebo efekt) ale ani neubližovala, takže měla komparativně skvělé výsledky.

Nicméně s rozvojem vědecké metody si lidé přestali plést pojmy s dojmy, a pokročilé poznatky z chemie, fyziky, anatomie a mechanismů lidského metabolismu vedly k rozvoji medicíny, která se opírá o vědecké poznání světa, která má samozřejmě objektivně daleko lepší výsledky než homeopatie, motlitby, zaklínání, a další "babské metody" založené právě na placebo efektu. 

Tím nechci nijak snižovat nebo napadat odhodlání Bubulíny pomáhat lidem - placebo funguje, a když si s lidmi někdo promluví, projeví empatii, vzkřísí v nich naději a pocit, že jejich osud někoho zajímá, a že jsou lidské bytosti, které si zaslouží pokud možno zdravý a šťastný život, je to záslužná činnost. A je pravda, že dnešní institucionalizovaná, komercializovaná medicína má někdy dost nelidskou tvář (obzvláště její americká podoba), což dokazuje mé přesvědčení, že kapitalismus některým oborům neprospívá (inzulín se opravdu zlatem vyvažovat nemusí). 

Přesvědčení, že "člověk se uzdraví sám, není třeba nic dělat", je ale nejen prokazatelně mylné, ale i nebezpečné. Z některých nemocí a otrav se člověk sám neuzdraví, ale naopak jim bez odborné a kvalitné zdravotní péče podlehne - a to je opět měřitelné a prokazatelné. 

No a co se "antivaxu" týče, já bych vůči lidem, co odmítají očkování z nejrůznějších absurdních důvodů postupovalo stejně, jako postupuje zákon vůči pachatelům činů kvalifikovaných jako "zabití z nedbalosti", nebo "ublížení nazdraví z nedbalosti". Pár kverulantů totiž může zhatit úsilí mnoha a mnoha lidí, a kromě finančních škod může od jisté meze začít ohrožovat stabilitu mezinárodního obchodu a dodavatelsko odběratelských řetězců, díky jejichž efektivitě si tu všichni celkem pohodlně žijeme, máme co jíst a pít, neprší nám na hlavu a dokonce si můžeme psát básničky na internet. Protože když se rozpadne tohle, tak všichni dost trpce poznáme, jak moc toho můžeme ztratit - jenže to už bude zoufale pozdě. 


Aru
01. 12. 2021
Dát tip

strach je absolutní svinstvo, jelikož se tu vede psychologická válka, tak si myslím, že uvedením člověka do dlouhodobé stavu na úroveň nízkých energií můžeš od nejslabších jedinců namluvit lidem, že tu řádí jistá nemoc a ti lidé pak budou schopni vykazovat takové symptomy jaké chceš a budou to brát jako důkaz existence té nemoci.

od nás na zapád už bere oficální medicína jako fakt, že 50% všech nemocí má psychosomatický původ, tedy že to jde z hlavy. časem to bude třeba 75% a potom možná i stovečka :))

jestli neznáš Davida Icka, doporučuju na něho mrknout, vypadal jako absolutní blázen a pomatenec, ale měl bohužel pravdu.

na vládu kašli, důležitý je si uchovat vnitřní  sílu v harmonii a klidu ;)


Bubulína
01. 12. 2021
Dát tip

Ano Aru, strach umí ochromit myšlení i tělo. Možná proto se teď tolik zneužívá, a z lidí se stávají vymleté smažky, stojící ve frontách na další dávku, bez které nebudou moci dál žít, protože jim to strach nedovolí stejně jako v knížce Ira Levina Ten báječný den (https://en.wikipedia.org/wiki/This_Perfect_Day). Mně přijde, jako by se tím příběhem všichni politici inspirovali. Ta idea, že máme na slovo poslouchat odborníky, protože oni to přece všechno ví lépe nežli my a myslí to s námi tak dobře, musí být převzata právě odtud, protože nic tak šíleného jako se děje nyní by ve zdravém nezfetovaném mozku nikdy vzniknout nemohlo. My všichni jsme zažili totalitní diktaturu, a nyní to chceme ještě umocněné? Proč?

Osobně se teď jdu zabývat vysvětlením pojmu integrita, protože pokud to dojde do extrému, bude potřeba sepsat žalobu k soudu a na integritě těla by to postavit mělo jít. Nyní se domnívám, že integrita je provázanost, souvislost, prostě tělo, mysl a víra v jednom balíčku. A pokud jsem bytostně přesvědčena, že mi má víra neumožňuje se podrobit očkování a stát na tom přesto bude trvat, bude to znásilnění víry a mysli, která je přesvědčena, že se dokáže zachovat zdravé tělo i bez alopatů. To, že pan Prymula považuje očkování jen za minimální porušení integrity člověka mi zní jakože násilník se obhajuje tím, že sice znásilnil, ale jen do pochvy a ta je přece pro penis určená, takže šlo jen o maličkost. Vychází mi z toho, že s povinnou vakcinací souhlasí pouze submisivní masochisté. Masochistům násilí na nich páchané vyhovuje. Já jsem sadistka, takže aby někdo rozhodoval za mě proti mně, nepřichází v úvahu. Jsem zvědavá k čemu se propátrám, co se tou integritou z právního a zdravotního hlediska vlastně přesně myslí. Dám vědět.:-)


Aru
30. 11. 2021
Dát tip

absolutní souhlas! je to tak, tesat do kamene ;)

mě ten strach ze smrti totiž naháněl v dětství hromadu let, takže proč se bát něčeho co už znám zcela důvěrně, ale lidi si to neumí vůbec představit, protože mají jen takový malý strašíček, mě tehdá chytil pod krkem a řval na mě, ty umřeš! v tu každou chvíli mě ten strach totálně paralizoval


Bubulína
30. 11. 2021
Dát tip Aru

Milý Aru, v zaměstnání jsou ostatní všichni očkovaní, jsem jediná, kdo není, takže názorů očkovaných mám habakuk. A co se týče doktorů: lékaři si všimli, že kdo se chce uzdravit, ten se uzdraví i bez nich, tak proč by se namáhali. Ty sám jsi své zdraví ztratil, Ty sám ho musíš nalézt, pokud o něj máš zájem. A možná si i všimli té japonské hlášky, že pokud někomu vyřeší jeho problém za něj, přeberou problém, který k nemoci vedl, na sebe. Někde na diskuzích jsem četla o Tvém uvědomění si, že smrt k životu patří jako jeho přirozená součást. Z toho mají vlády největší strach - že se lidé rozpomenou na to, že mají nesmrtelné duše a smrtelná těla, že jim docvakne, že si nemusí nechat všechno líbit, že je jen a jen na nich samotných, jaký úhel pohledu a jaký postoj zaujmou k té či oné události. Většinou je na výběr z mnoha možností, absolutně vždy minimálně ze dvou, je jen na každém z nás, jestli se budeme smát či budeme plakat. Jestli budeme myslet na život nebo umírání ....  to je hláška z velmi silného filmu Vykoupení z věznice Shawshank. Při každém shlédnutí najdu další aspekt, kterého jsem si předtím nevšimla.


Bubulína
30. 11. 2021
Dát tip

Bez problémů? Ty máš doma krávu s tuberkulózním vředem nebo znáš nějakého chovatele, který ji má, aby sis mohl vyrobit základní tinkturu pro Tuberculinum? Máš přístup k syfilitickému vředu pro Luesinum? Máš mořské akvárium se sepiemi, aby sis mohl udělat základní tinkuru z jejich inkoustu na Sepiu? Co homeo z prvků a chemických sloučenin - Mercurium, Aurum, Argentum, Cuprum, Cadmium, Phosphorus, Platinum, Plumbum atd atd? Hadí jed bys možná od některých chovatelů získal a naředil - Lachesis, Naja naja, Crotalus, Vipera aj., ale těch lahviček, co bys na jednotlivé potence potřeboval,  a tím pádem místo, kde bys je skladoval, to bys musel mít barák, a ani minimálně desítky litrů lihu nejsou levné, takže slovo bez problému bych pro výrobu homeopatických léků opravdu nepoužila. Je to koníček náročný na čas, peníze i prostor. Ale co by pro svého oře jeden neudělal, že jo? :-))


Aru
30. 11. 2021
Dát tip

možná by tě mohl zajímat Bubulínko názor někoho kdo si prošel očkováním a nebojí se o tom mluvit, že všechno není tak docela ok, jak se vlády a média tváří - věci nejsou takové, jak se na první pohled jeví.

stát neví která bije, nosí se roušky, čísla přesto rostou, vakcínuje se - čísla přesto rostou a dokonce vakcína ani nechrání proti tomu, proti čemu byla údajně vyrobena. navíc přístup k lidem je úžasný, test - pozitivní - domácí karanténa 2 týdny, test - negativní (pozivní), normální režim (další dva týdny).

jak jsem psal, převratná revoluce v léčení ne pomocí vyšetření lékaře, ale testu, naprosto ironický potlesk, lidem se mezitím může přitížit, protože je prostě nikdo nevyšetřil, takže nikdo neví jaké má dotyčný příznaky, co mu fakticky je, ani jak na tom je, prostě covid, až budeš chcípat, tak přijď, dáme ti ventilátor, ten léčí všechno hned po testu. vyrábění pacientů jak na běžícím pásu, podchycení počátečního stádia a vyšetření od lékaře - 0

já to zažil, všechno jsme vyřídili telefonicky při horším průběhu podotýkám, test bylo to hlavní, ne zdraví


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru