Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přátelství

10. 01. 2022
3
2
185
Autor
Kristule

Víte, jaká muže být tenká hranice mezi přátelstvím a láskou?

Já nad touhle otázkou přemýšlím už nějakou dobu. Před devíti lety jsem poznala jednoho kluka jménem Kuba, začali jsem spolu navštěvovat střední školu a rozuměli jsme si, pomáhal mi, byli jsme nejlepší kamarádi, tedy aspoň jsem si to myslela. Kuba je moc hodný kluk, obětavý, všem rád pomůže, ale já jsem taková, že všem řeknu pravdu a hned vše na rovinu. Jak jsme si rozuměli, tak prostě mi s ním bylo dobře, byl moje taková vrba.

Jednou se stalo a řekla jsem mu, co k němu do opravy cítím, nikdy nezapomenu na to, co mi řekl že jsem úplně blbá. A že vím, že to nejde poté, co jsem mu to řekla, se pomalu začal odtahovat, a já taky, protože mě to samozřejmě mrzelo.

Tak jsme spolu nějakou dobu vůbec nemluvili, ale museli jsme spolu chodit do třídy. Když už jsme spolu museli mluvit, tak jenom o škole, a to trvalo několik let, ale po nějaké době jsme si k sobě našli cestu víc, než se zdálo, ale každá věc má rub a líc.

Kuba se objevil v jiném světle, než se zdálo. Když jsme přišli spolu na školu do Prahy, tak na intru si našel kamaráda, kterému všechno říkal a psal mu všechno, co jsme si spolu psali. Honza se mě pak ptal, jestli spolu něco máme. Říkal mi ať se jdu léčit, takže jsem si oba zablokovala na sociálních sítí. A nějakou dobu jsme se vůbec s Kubou zase nebavily a Honzu mám stálé zablokovaného do dnes.

Jak jsem vám už psala, tak jsem si našla chlapa a tím pádem jsme se s Kubou začali bavit, protože už se Kuba necítil ohrožen. Jak se semnou rozešel ten chlap, tak Kuba mi byl na blízku.

Tady můžete vidět, jak to dopadne, když řeknete jednu upřímnou větu.


2 názory

Kristule
10. 01. 2022
Dát tip

Nevyznal

 


K3
10. 01. 2022
Dát tip

No jasně, Kuba ti tou větou vyznal lásku a tys to bohužel nepochopila.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru